Angelus Zgłoś #21 Napisano 16 Września 2013 diesel (TDI GTD), pojemność: 2.0, moc 258 KM / 600 Nm To mój faworyt:) Tylko ile ten motor wytrzyma..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkpol Zgłoś #22 Napisano 16 Września 2013 Zmercedesiał. Wygląda jak jak niedorobiona E-klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zarembaz Zgłoś #23 Napisano 16 Września 2013 Zamieszczone przez Doran diesel (TDI GTD), pojemność: 2.0, moc 258 KM / 600 Nm wyżyłowany na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkpol Zgłoś #24 Napisano 16 Września 2013 wyżyłowany na maxa biturbo? :hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekk Zgłoś #25 Napisano 16 Września 2013 wyżyłowany na maxa będzie więcej tematów na forum Ciekawe czy też go zrobią z cieńszej blach jak Golfa 7 nie wiem jak golf 7 ale najnowsza A4 (poliftowa) ma sporo cieńsze blachy niż np. B6 . Pogratulować takiego odchudzania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielas Zgłoś #26 Napisano 16 Września 2013 Wygląda jak nowa Skoda Octavia bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witold Rogowski Zgłoś #27 Napisano 16 Września 2013 co za c***nia z grzybnią. I żadnego silnika nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doran Zgłoś #28 Napisano 16 Września 2013 (edytowane) co za c***nia z grzybnią. I żadnego silnika nie ma Jeszcze troszkę czasu zostało, to może ulepią coś dla Ciebie ... 3.2 albo 3.6 :spadam Teraz to ci będzie ciężko dogodzić, jak pod butem 3.2 i 250 kucyków Edytowane 16 Września 2013 przez Doran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hrabia Michał Zgłoś #29 Napisano 17 Września 2013 Panowie trochę więcej pokory, zobaczymy w realu a potem może zacznijmy oceniać co i jak pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idol23 Zgłoś #30 Napisano 17 Września 2013 W zasadzie to nikt nie wie jak będzie wyglądał. To tylko domysły Auto-Świata lub Motoru. Wszystkie zdjęcia szpiegowskie Passat B8 zostały wykonane na karoserii B7. Większy jest rozstaw osi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mej Zgłoś #31 Napisano 17 Września 2013 fajnie że będzie bi-turbo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bbbb Zgłoś #32 Napisano 17 Września 2013 Stosunkowo szybko zwiększyli nr modelowy. Ciekaw jestem Passata B19:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franusss Zgłoś #33 Napisano 17 Września 2013 fajnie że będzie bi-turbo Fajnie do puki działa ^_-. Tył jak z Audi. Jakoś za szybko to leci z tymi Passatami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikopiko Zgłoś #34 Napisano 17 Września 2013 Za szybko? Nowy model po 9 latach... :hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStig Zgłoś #35 Napisano 17 Września 2013 Fajnie do puki działa ^_-. Jak to będzie się psuło, pewnie jak 1.4TSI 160km na początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStig Zgłoś #36 Napisano 17 Września 2013 Na moje oko te passaty robią coraz brzydsze, najlepszy był b6, b7 to już pomyłka a to co teraz, lepsze niż b7 ale jednak nie pociąga mnie... taka moja opinia.... Zgadzam się z twoją opinią. Passat nigdy nie porywał stylistyką, gdy pierwszy raz zobaczyłem b6, postanowiłem, że go kupię i nie żałuję, nawet chciałem kupić następce póki go nie zobaczyłem. B7 jest brzydkie, a i b8 szału nie robi, może CC będzie lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
genzo7 Zgłoś #37 Napisano 17 Września 2013 diesel (TDI), pojemność: 1.6, moc 110 KM / 350 Nm nie za duży ten moment? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAJKI4MOZA Zgłoś #38 Napisano 17 Września 2013 Wiadomo, że 250 Nm. Literówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koblant Zgłoś #39 Napisano 17 Września 2013 mam nadzieje ze Niemcy postarają się i zmienia w końcu ta deskę rozdzielcza, bo jak nie to na pewno nie kupie Passata z ta sama decha.... bo na jeździe testowej z cc 2013 a mam Passata b6 to czułem się jak bym jechał swoim b6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAJKI4MOZA Zgłoś #40 Napisano 17 Września 2013 Kwestia gustu. Jednym się podoba, innym nie. Dla mnie jest OK, bo czytelna, ergonomiczna, ma wszystko co wg. mnie ma mieć. Ale o gustach trudno dyskutować. Równie dobrze możemy zrobić ankietę czy dla Passata np. kombi lepszy kolor czarny czy brązowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach