robert_s Zgłoś #341 Napisano 21 Grudnia 2023 A zabezpieczanie ściągałeś z wtyczki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koleś Zgłoś #342 Napisano 21 Grudnia 2023 (edytowane) Z boku musisz wysunąć różowe zabepieczenie pinów. Edytowane 21 Grudnia 2023 przez koleś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ibanezz Zgłoś #343 Napisano 12 Sierpnia 2024 Hej, jako że nie czuję się na siłach samemu instalować tempomat, ani nie mam np. VCDS'a, chętnie zleciłbym komuś całościową odpłatną usługę montażu tempomatu w Passacie B6 2007 147kW. Części mogę zakupić, jeśli zostaną precyzyjnie wskazane. Interesuje mnie usługa na terenie Warszawy bądź bliskich okolic. Jeśli znajdzie się dobra dusza obeznana w temacie, będę wdzięczny ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tipacz96vc Zgłoś #344 Napisano 10 Listopada 2025 Czy przy wymianie radaru ważne jest aby była taka sama literka na końcu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major Zgłoś #345 Napisano 13 Listopada 2025 W dniu 10.11.2025 o 19:06, Tipacz96vc napisał: Czy przy wymianie radaru ważne jest aby była taka sama literka na końcu? nie, bo mozna flashowac je w dół i w górę , jak nie masz czym, to lepiej zeby była taka sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach