eldorado Zgłoś #141 Napisano 16 Listopada 2011 Witamy witamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4Grzenio Zgłoś #142 Napisano 17 Listopada 2011 cześć Kolego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedenastka Zgłoś #143 Napisano 17 Listopada 2011 aha ! :fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł_ Zgłoś #144 Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) Samochód B7 1.8 TSI 160KM, 2011 r. Przyjadę chyba na spota obejrzeć autko bo nie miałem jeszcze okazji Przy okazji wręczę Różyczce zaślepkę :haha Pozdrawiam i witamy w szeregach :kumple Andrzej Edytowane 17 Listopada 2011 przez Diabeł_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bufon1 Zgłoś #145 Napisano 17 Listopada 2011 witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozavw Zgłoś #146 Napisano 17 Listopada 2011 Przy okazji wręczę Różyczce zaślepkę :haha widzę że pamięć masz bardzo dobrą!! przywieź przywieź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol27 Zgłoś #147 Napisano 17 Listopada 2011 Witam i zapraszam na spocik.Panowie sobota,czy niedziela? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hpnoti Zgłoś #148 Napisano 18 Listopada 2011 Jak mi ktoś samochód popchnie to też się chętnie zjawię haha:zeco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paass Zgłoś #149 Napisano 2 Grudnia 2011 Witajcie! Paass-Bartek, Łapy, srebrny passat w automacie ! http://imageshack.us/g/197/img2508ld.jpg/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4Grzenio Zgłoś #150 Napisano 2 Grudnia 2011 siema:) zapraszamy na spoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł_ Zgłoś #151 Napisano 2 Grudnia 2011 Witam, Ładniejszy byłby z wlepką :ok Pozdrawiam Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paass Zgłoś #152 Napisano 5 Grudnia 2011 no moze sie pokaze na spocie ;d wlepek nie mam i nie mam od kogo kupic ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldorado Zgłoś #153 Napisano 5 Grudnia 2011 jak zamówię kolejną partię wlep dam znać że są dostępne w regionie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMON Zgłoś #154 Napisano 6 Grudnia 2011 Piotrus jak cos bedziesz zamawial to wes tez linki duze:) z checia wtedy odkupie od Ciebie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leeo Zgłoś #155 Napisano 14 Grudnia 2011 Heja, no to przerzuciłem się wreszcie z mojego ukochanego civica na passka Witam wszystkich i do zobaczenia jakoś przy okazji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4Grzenio Zgłoś #156 Napisano 15 Grudnia 2011 witamy i :)zapraszamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozavw Zgłoś #157 Napisano 15 Grudnia 2011 Witamy kolejne B6 i jej kierownika!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniekpisz Zgłoś #158 Napisano 11 Stycznia 2012 Witakm kolegow z podlasia i nie tylko niedlugo dolacze fotki mojego ZWIERZAKA mam go od roku ale czasu brak na pisanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldorado Zgłoś #159 Napisano 11 Stycznia 2012 heja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozavw Zgłoś #160 Napisano 11 Stycznia 2012 witamy witamy!!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach