rozavw Zgłoś #101 Napisano 9 Sierpnia 2011 nie jest to za najlepsza fotka ale zawsze... nie ma tu żadnej fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
20marcin07 Zgłoś #102 Napisano 9 Sierpnia 2011 sory już naprawiam.. http://imageshack.us/photo/my-images/7/90178823.jpg/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldorado Zgłoś #103 Napisano 9 Sierpnia 2011 witaj ładne autko by było gdyby nie ten przedziałek na drzwiach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
20marcin07 Zgłoś #104 Napisano 9 Sierpnia 2011 wiem wiem trochę nie miłe wydarzenie ale już niedługo będzie gładko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinul Zgłoś #105 Napisano 9 Sierpnia 2011 Szufelka kolego ... ładny pastuszek ładny gdyby nie ten przedziałek na drzwiach znam dobrego lakiernika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozavw Zgłoś #106 Napisano 9 Sierpnia 2011 Fajne Fajne super!!!!! znam dobrego lakiernika to Fakt!!!!!!bardzo ładnie maluje!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahen Zgłoś #107 Napisano 10 Sierpnia 2011 Witamy To teraz zostaje jeszcze oznakować co by był widoczny i rozpoznawalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
20marcin07 Zgłoś #108 Napisano 10 Sierpnia 2011 no właśnie. koledzy skąd wziąć wlepke i czy są jakieś do wyboru?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zima18 Zgłoś #109 Napisano 10 Sierpnia 2011 Jeżeli potrzeba to mam jedną duża. ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ---------- O proszę. To szanowny Marcin na forum się zarejestrował w końcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
20marcin07 Zgłoś #110 Napisano 10 Sierpnia 2011 hehe no kiedyś trzeba było. a jak ona wygląda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinul Zgłoś #111 Napisano 10 Sierpnia 2011 O proszę. To szanowny Marcin na forum się zarejestrował w końcu Ślubowanie trzeba zrobić i chrzest bojowy ---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ---------- TU masz wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
20marcin07 Zgłoś #112 Napisano 10 Sierpnia 2011 to ja bardzo chętnie pobiorę ją od ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zima18 Zgłoś #113 Napisano 10 Sierpnia 2011 To w niedziele po kościele możesz odebrać Raczej będę na 9 w Strabli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
20marcin07 Zgłoś #114 Napisano 10 Sierpnia 2011 ok pasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidows89 Zgłoś #115 Napisano 14 Września 2011 Witam Jestem tu nowy, w planach mam kupno b4 1.9tdi ew jak nic nie będę mógł znaleźć to b3 1.9d koniecznie kombi (wyjazdy na wschód:) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozavw Zgłoś #116 Napisano 14 Września 2011 to już wiemy kto bedzie przywoził mi ruską ropę:P:P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahen Zgłoś #117 Napisano 14 Września 2011 Ruska nie ruska ale z białorusi :dobrze :mlask :fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek Zgłoś #118 Napisano 16 Września 2011 Mój był kupiony też po to żeby woził ropkę i przez dwa pierwsze lata przewiózł "parę" litrów. Teraz robi za auto żony ale nigdy jeszcze nie strajkował na drodze. Również stał się pupilem w rodzinie. PS. a kolor tej B4 to jaki? Bo nie raz widziałem jakiś bordo z wlepą w okolicy janowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidows89 Zgłoś #119 Napisano 16 Września 2011 jeśli to było do mnie, to ja jeszcze paska nie kupiłem Co do tych 5 dni, to już nie długo wszystko wróci do normy, $ są w kantorach więc Olek pozwoli cześciej jezdzić A ktoś jeszcze z forum śmiga na białoruś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wisnia_xDD Zgłoś #120 Napisano 18 Września 2011 Witam, chyba jestem jednym z niewielu reprezentantów Augustowa :manga a poniżej moje autko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach