b4Grzenio Zgłoś #161 Napisano 11 Stycznia 2012 siemaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinul Zgłoś #162 Napisano 11 Stycznia 2012 Witakm kolegow z podlasia i nie tylko niedlugo dolacze fotki mojego ZWIERZAKA mam go od roku ale czasu brak na pisanie Wpisowe wynosi po flaszce wody ognistej dla każdego z opiekunów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol27 Zgłoś #163 Napisano 11 Stycznia 2012 Wpisowe wynosi po flaszce wody ognistej dla każdego z opiekunów No i tradycyjne przeciąganie usera za autem na pierwszym spocie Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek Zgłoś #164 Napisano 12 Stycznia 2012 Te przeciąganie oczywiscie nago przez największe ulice w łajtstoku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahmed06 Zgłoś #165 Napisano 16 Stycznia 2012 witam witam. Bananek dziś twój passat nie jeździł czasami po suchowoli? Bo jak szlem odebrać swojego pasiora od mechanika bo niestety miał przykrą przygodę. Rzucił mi się w oczy passat taki jak twój znaczy się widziałem tylko tył bo za późno się obrócilem ale wydaje mi się że to twój Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinul Zgłoś #166 Napisano 17 Stycznia 2012 A ta sytuacja że samochód teraz wygląda jak wygląda to czysty przypadek bo wyrwa była przykryta śniegiem więc jej nie widziałem a że cały czas jechałem po asfalcie to nawet nie myślałem że będzie tam tak duża dziura. To ty nie wiesz, że na zimę pompuje się kółka azotem do 10 barów, żeby auto unosiło się 2 cm nad ziemią w celu uniknięcia takich przypadków z wyrwami przykrytymi śniegiem ... Nie śmiecić w tym temacie bo wentylki pokradnę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldorado Zgłoś #167 Napisano 17 Stycznia 2012 Jako że posypały się raporty że spamu tu trochę jest - offtopa więc poczyściłem (poprzenosiłem część rzeczy do naszego offtopa ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość djswieca Zgłoś #168 Napisano 25 Lutego 2012 Witam Dziś i ja dołączam do grupy Podlasia a o to mój Passat http://forum.vw-passat.pl/threads/116025-Passat-B5-3BG-1-9-TDI-Podlasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4Grzenio Zgłoś #169 Napisano 25 Lutego 2012 Witamy na podlasiu i zapraszamy na co tygodniowych spoty. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koolas Zgłoś #170 Napisano 4 Marca 2012 Witam kolegów z Białego i Podlasia. Jeżdżę czarnym B5 kombi 1.8T kilka fotek można zobaczyć w moim temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldorado Zgłoś #171 Napisano 4 Marca 2012 Witamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metjus87 Zgłoś #172 Napisano 5 Marca 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz, jeżdżę srebrnym B5 http://forum.vw-passat.pl/threads/113864-Srebny-paszczak-gt-metjus87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinul Zgłoś #173 Napisano 5 Marca 2012 Powitać kolegę z bratnim motorkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk73 Zgłoś #174 Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) Witam wszystkich,mam na imię Kamil.Na razie jeżdżę czym innym,ale szukam zadbanej B4 (kombi,1.9 tdi,90 KM,1995-1996 r.).Wiem,że trochę potrwa znalezienie czegoś sensownego,ale nie załamuję się.Pozdrawiam. Edytowane 16 Marca 2012 przez kamyk73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4Grzenio Zgłoś #175 Napisano 16 Marca 2012 cześć a no szukać zadbanego trzeba troche czasu. ale sie uda na pewno kto szuka ten znajdzie. ale witamy i zapraszamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaba371 Zgłoś #176 Napisano 17 Marca 2012 a ja tez sie nie witałem chyba jeszcze` także WItam wszystkichhhh serdecznie jezdze B4 passaciorem w tdi 90 km Z wytryskami 216 jak chcecie zobaczyć moją maszyne to zapraszam na spoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaba371 Zgłoś #177 Napisano 18 Marca 2012 eeee tammmm niema rewelacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk73 Zgłoś #178 Napisano 19 Marca 2012 Mam już swoją wymarzoną b4 . Jest prawie taka, jaka miała być. Jak się z nią trochę ogarnę, zrobi się ładne fotki i wklei na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buzka85 Zgłoś #179 Napisano 20 Marca 2012 Witam Jestem tu już jakiś czas (nie długi) i jeszcze nie było jakoś okazji się przedstawić...mam na imię Piotrek i poruszam się czarną b5 w sedanie 1.9tdi 115KM+jakiś robal Pozdrawiam wszystkich użytkowników i mam nadzieję, że uda mi się zawitać wreszcie na jakiś spot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinul Zgłoś #180 Napisano 20 Marca 2012 Witamy i zapraszamy - oczywiście jakieś fotki autka by się przydały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach