Jump to content
Sign in to follow this  
jedrus

Tankowanie z płaceniem telefonem przy dystrybutorze

Recommended Posts

To nie jest artykuł sponsorowany ale jestem tak zadowolony jak to działa, że postanowiłem podzielić się z wami moim odkryciem :D

Tankujesz samochód na firmę? Możesz teraz używając aplikacji JustDrive płacić bezpośrednio przy dystrybutorze swoim smartfonem, skanując kod QR z dystrybutora. Do tej pory Orlen pozwalał na takie tankowanie tylko flotom, po długim procesie rejestracji i weryfikacji. Teraz ściągamy aplikację, podajemy NIP, podpinamy kartę i gotowe :) Koniec z podawaniem NIP przy kasie, czekaniem w kolejce, odmawianiem kawy i hot dogów :D

http://justdrive.co/

Jeśli ktoś by się rejestrował dzięki mojej nowince, możecie podać przy rejestracji mój kod

AGJ3-QB5V

Dzięki niemu zatankujecie do 100 litrów paliwa przez 30 dni o 50 groszy taniej na litrze! Prosta matematyka mówi więc, że 100 litrów paliwa daje 50zł zniżki!
Ja otrzymam za każdego poleconego 5gr zniżki na litrze paliwa przez 90 dni :)

Już czytałem o tej aplikacji na pewnym portalu tech, ale tam autor nie przyznawal sie do swojego bonusu, mysle ze z takim zasiegiem forum beda Ci placic za tankowanie ;). A tak serio w ciagu kilku dni zarejestruje sie z twoim kodem ;).

2 godziny temu, The_Saint napisał:

Orlen omijać,

Jeżdżę tylko jak naprawdę muszę ?

Oj gadanie dla gadania. Poczytajcie raporty analiz paliw.  Miesiąc w miesiąc, rok w rok każda jedna stacja BP, Szel, Orlen i co tam jeszcze jest - każda jedna regularnie ma kłopoty ze spełnianiem norm paliw. 

Poza tym jak doskonale wiecie paliwa dla wszystkich stacji są rozlewany chyba z dwóch rafinierii. Wszystkie mają to samo źródło. 

Dnia 3.02.2018 o 15:26, StreamHD napisał:

Wszystkie mają to samo źródło. 

Większość tak jak mówisz, jest jeszcze paliwo z "Niemiec" ????

Dnia 3.02.2018 o 15:26, StreamHD napisał:

Oj gadanie dla gadania. Poczytajcie raporty analiz paliw.  Miesiąc w miesiąc, rok w rok każda jedna stacja BP, Szel, Orlen i co tam jeszcze jest - każda jedna regularnie ma kłopoty ze spełnianiem norm paliw. 

Poza tym jak doskonale wiecie paliwa dla wszystkich stacji są rozlewany chyba z dwóch rafinierii. Wszystkie mają to samo źródło. 

Dokładnie. 

JustDrive nie wypaliło ale od paru dni jest możliwość płacenia apką za tankowanie na stacjach Orlen

Szczegóły https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/na-stacji-zaplacisz-smartfonem-aplikacja,120,0,2419832.html?amp=1

W dniu 3.02.2018 o 12:51, The_Saint napisał:

Trzeba będzie wypróbować, chociaż @truna wspominał mi na zlocie żeby Orlen omijać, co też czynię...

I bardzo dobrze, od kilkunastu lat tankowałem na orlenie i od kilku miesięcy moje auto tam nie zagląda i całkiem dobrze się z tym czuję, a nawet bardzo dobrze!!!! Niech sobie wezmą te swoje punkty i co tylko chcą...

Rozumiem że z powodów ideologicznych ?

Ja podjechałem w sylwka na Shella spytać czy coś się da zrobić z punktami i okazało się że zbiornik prawie od rezerwy do pełna a i tak wszystkiego nie wybrałem ;)

W dniu 4.02.2018 o 21:51, truna napisał:

Większość tak jak mówisz, jest jeszcze paliwo z "Niemiec" ????

Na jakich stacjach na terenie Polski znajdę to "niemieckie" paliwo?