Skocz do zawartości
secisz

Odszedł jeden z nas....SECISZ.....

Rekomendowane odpowiedzi

Najszczersze wyrazy współczucia, bądź silna razem z dzieckiem w ten trudny teraz okres. Secisz wcale nie umarł on jest razem z nami na tym forum. Teraz bedzię na inny zlot jeździł :( na taki który jest w niebie :((( Bardzo smutna historia :(

Dawid "Secisz" zawsze bedzie na forum bo nikt o nim nie zapomni. Szkoda ze go nie poznałem napewno bardzo dobry człowiek, mąż, ojciec i kolega.

[*]_D_[*]_A_[*]_W_[*]_I_[*]_D_[*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyrazy współczucia dla całej rodziny.

Spoczywaj w Pokoju Dawidzie [*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie udało mi się dojechać na pogrzeb, chociaż się wybierałem (praca). Wczoraj wspominaliśmy z Łysym, Gładkim i Mariolą oraz z Komandosem w Rewalu. Wszyscy mieliśmy łzy w oczach. Jeszcze raz wyrazy współczucia dla ciebie Aniu i trzymaj się bo został Kubuś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, delegacją w składzie; chomik,pjotrm, barman.m, kresek, jurig83, toman70, klapek, uosiu, kockodo pożegnaliśmy dzisiaj Dawida.

kokok001.th.jpg

Po pogrzebie podeszla do nas żona Dawida, wujek i tato.

Podziekowania od rodziny dla calego forum za wyrazy wspólczucia, wsparcie i postawe.

Dłużej porozmawialiśmy z wujkiem Dawida, niestety do dzisiaj nie wiadomo jest, co jest przyczyną śmierci Dawida. Po analizie próbek, sepse szpital we Wrocławiu wykluczył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość meli89

Wieczny odpoczynek racz Mu dac Panie... ;( [*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A światłość wiekuista niechaj Mu świeci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcialabym bardzo podziekowac tym co nas wspierali na pogrzebie i na forum.i przepraszam ze do was nie podeszlam w takiej chwili nic i nikogo sie nie widzi.owszem podeszla siostra dawida, tato i wujek.ja podeszlam z podziekowaniami do kolegow co stali na parkingu.

Edytowane przez secisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy kiedys bedziemy musieli odejsc , ktos wczesniej , ktos pozniej , ale dokladnie wszyscy , składalem juz kondolencje, ale teraz powiem ze zostalas Ty i dziecko, Ono bedzie potrzebowac teraz Mamy bardziej niż kiedykolwiek, wiec musisz wziąć sie w garsc i ogarnac to wszystko, Dasz rade!!!!!, Pozdrawiam ..

Edytowane przez piotr555

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Koledzy, delegacją w składzie; chomik,pjotrm, barman.m, kresek, jurig83, toman70, klapek, uosiu, kockodo pożegnaliśmy dzisiaj Dawida.

cqs1281036563e.JPG

Poniżej wiązanki jakie złożyliśmy w imieniu naszego forum:

bwy1281037488u.JPGjdv1281037524g.JPG

Spoczywaj w pokoju [*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
chcialabym bardzo podziekowac tym co nas wspierali na pogrzebie i na forum.i przepraszam ze do was nie podeszlam w takiej chwili nic i nikogo sie nie widzi.owszem podeszla siostra dawida, tato i wujek.ja podeszlam z podziekowaniami do kolegow co stali na parkingu.

Aniu badz silna!! Wszyscy wiemy ze w tych ciezkich dla Ciebie jak i Calej Twojej rodziny sobie poradzisz. Musisz, bo masz dla kogo zyc- jest obok Ciebie Kubus ktory bedzie przypominal Ci wspanialego, kochajacego meza i tate.. :(

Edytowane przez barman.m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje kondolencje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze raz szczere wyrazy wspolczucia i podziekowania dla kolegow chomik,pjotrm, barman.m, kresek, jurig83, toman70, klapek, uosiu, kockodo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Współczuję z całego serca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najszczersze wyrazy współczucia dla całej rodziny zmarłego kolegi

[*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Składam najszczersze wyrazy wspólczucia. [*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Adachaga

Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny Dawida:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż serce boli :( szczerze współczuję :( Żal :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aniu! Bądź dzielna! Masz Kubusia i masz dla kogo żyć.Rodzina na pewno będzie Cię wspierać. Gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy z naszej strony wiesz gdzie nas znaleźć.Pamiętaj! Czas goi rany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość junak6

też bardzo wspołczuję pani, ale coś pani po Nim zostało to synek. Niech pani będzie dzielna. A Obora? Wielokrotnie przejeżdżałem trasą Polkowice Lubin a w Oborze mam nawet kolegę z lat 80tych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi