Pit Zgłoś #541 Napisano 14 Października 2010 Proponuje Polska Partia Przyjaciół Passata : PPPP lub 4P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk_ Zgłoś #542 Napisano 14 Października 2010 Proponuje Polska Partia Przyjaciół Passata : PPPP lub 4P Taa,podobna już była tylko nieco inna końcówka w nazwie była... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pszemek Zgłoś #543 Napisano 18 Października 2010 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/na_drogach/news/3-osoby-zginely-w-bmw,1544432,1612 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/smiertelny-powrot-z-dyskoteki,1545747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
type_r7 Zgłoś #544 Napisano 20 Października 2010 Dzisiaj wieczorkiem wracałem z Pruszkowa ...i coś takiego nagrałem... Chyba się nie wyrobił... [ame] [/ame] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
type_r7 Zgłoś #545 Napisano 21 Października 2010 [ame] [/ame] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skcrack Zgłoś #546 Napisano 22 Października 2010 Dzisiaj wieczorkiem wracałem z Pruszkowa ...i coś takiego nagrałem...I przez takie oglądanie/nagrywanie/uj wie co jeszcze tworzą się korki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Saint Zgłoś #547 Napisano 23 Października 2010 I przez takie oglądanie/nagrywanie/uj wie co jeszcze tworzą się korki... Ostatnio w Gdyni za takie nagrywanie i robienie zdjęć posypały się mandaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy78_03 Zgłoś #548 Napisano 24 Października 2010 Ostatnio w Gdyni za takie nagrywanie i robienie zdjęć posypały się mandaty. mogliby, w koncu, w szfabowie zaczac wlepiac mandaty za to. jakis czas temu lezala ciezarowka na poboczu(kierownik stal na poboczu i rozmawial przez tel), dwa pasy wolne i korek 4 kilometry, bo kazdy zatrzymywal sie i szacowal koszty- pojeby!!! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry Zgłoś #549 Napisano 24 Października 2010 Panowie nie przesadzajcie jak nikomu to nie zagraża to fotkę można kliknąć.W końcu wszystko ku przestrodze.A co do DE tam to już mają we krwi i nie byli by sobą jak by nie zastanawiali się dłuższy czas o co tam chodzi i czy aby to nie fatamorgana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy78_03 Zgłoś #550 Napisano 24 Października 2010 Panowie nie przesadzajcie jak nikomu to nie zagraża to fotkę można kliknąć. zmienisz zdanie stojac na koncu korka i wiedzac ze stoisz tylko dlatego, ze ktos 'klika fotke' . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilb Zgłoś #551 Napisano 24 Października 2010 zmienisz zdanie stojac na koncu korka i wiedzac ze stoisz tylko dlatego, ze ktos 'klika fotke' . to ten wątek by praktycznie nie funkcjonował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polski Zgłoś #552 Napisano 24 Października 2010 to ten wątek by praktycznie nie funkcjonował dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilb Zgłoś #553 Napisano 24 Października 2010 dokładnie więc WTF ? a dla rozluźnienia i tematów wypadkowych / przekraczania prędkości przeczytajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy78_03 Zgłoś #554 Napisano 24 Października 2010 to ten wątek by praktycznie nie funkcjonował to moze zrobic krok dalej. zatrzymac sie, zrobic fotke, postawic banner z napisem do obejrzenia na http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?p=1076523 korka nie bedzie i reklama forum. dwa w jednym 'losz and gol'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry Zgłoś #555 Napisano 24 Października 2010 zmienisz zdanie stojac na koncu korka i wiedzac ze stoisz tylko dlatego, ze ktos 'klika fotke' . 15 lat jeździłem po drogach zachodniej europy więc swoje wystałem:sciana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakafoto Zgłoś #556 Napisano 24 Października 2010 Nie wlaczyl swiatel. VIDEO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
type_r7 Zgłoś #557 Napisano 25 Października 2010 (edytowane) A tu mała ciekawostka... [ame] [/ame]Nie zauważył kilku znaków... no i się nie zmieścił. Odnośnie samego filmowania. To większości przypadków u mnie filmuje pasażer. A co do robienia korków, to u mnie się to nie zdarza, bo to co mam sfilmowane to głównie w godzinach nocnych, gdzie ruch samochodów nie jest za duży. Edytowane 25 Października 2010 przez type_r7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
type_r7 Zgłoś #558 Napisano 31 Października 2010 [ame] [/ame] Wypadek ze skutkiem śmiertelnym... jedna z bocznych ulic w Warszawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #559 Napisano 31 Października 2010 Laguna wymusiła, ale pasek chyba nie jechał przepisowo... ---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 12:55 ---------- Passaty B6, a raczej to co z nich zostało: [ame] [/ame] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnny147 Zgłoś #560 Napisano 31 Października 2010 (edytowane) Laguna wymusiła, ale pasek chyba nie jechał przepisowo... Było to w W-wie róg Brożka i Ciołka. Jechałem Ciołka godzinę po wypadku. Kierowca Laguny był nawalony. Edytowane 31 Października 2010 przez johnny147 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach