Patrick Zgłoś #561 Napisano 31 Października 2010 W biały dzień...ręce opadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lebow Zgłoś #562 Napisano 4 Listopada 2010 http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/11957/slupca,tragiczny,wypadek,w,miejscowosci,nowa,wies,%28zdjecia%29/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk_ Zgłoś #563 Napisano 7 Listopada 2010 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/smierc-5-osob-w-audi,1554390 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/zginal-zmieniajac-kolo,1553960 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/drzewa-nadal-zabijaja,1554488 Coraz lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk_ Zgłoś #564 Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Wypadek z udziałem dzieci Uczestniczyła w dwóch wypadkach Pożar na PKP Edytowane 9 Listopada 2010 przez Patryk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_R_O_T_E_Z_A Zgłoś #565 Napisano 9 Listopada 2010 Ku przestrodze - daje do myślenia [ame] [/ame] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #566 Napisano 9 Listopada 2010 Dawno mnie nic tak nie zszokowało jak to:zeco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk_ Zgłoś #567 Napisano 9 Listopada 2010 Dawno mnie nic tak nie zszokowało jak to:zeco Nie no,mózgu nie wywala,ale ostrzejsze jest... Najlepsze jest to że matoły zamiast gasić to auto to filmują w najlepsze i gapią się jak się palą ludzie w środku...Pomysł z wywalaniem szyby-też świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #568 Napisano 9 Listopada 2010 http://motoryzacja.interia.pl/news/koszmar-na-kielecczyznie,1554515,1612 Jak zobaczyłem zdjęcie to sobie pomyślałem ale sieczka z tego golfa została, biedni ludzie z tego staruszka nie mieli szans w starciu z nowoczesną konstrukcją (drzwi w kia otwarte, kabina nie naruszona). Jak przeczytałem opis to nie mogłem uwierzyć, że było dokładnie odwrotnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VirusAlfa Zgłoś #569 Napisano 9 Listopada 2010 .Pomysł z wywalaniem szyby-też świetny. Co ty byś zrobił w tej sytuacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #570 Napisano 9 Listopada 2010 Nie no,mózgu nie wywala,ale ostrzejsze jest...Najlepsze jest to że matoły zamiast gasić to auto to filmują w najlepsze i gapią się jak się palą ludzie w środku...Pomysł z wywalaniem szyby-też świetny. Powiem Ci, że bardziej na mnie to podziałało jak widok flaków czy mózgu na wierzchu, a oglądałem trochę takich zdjęć z wypadków-przydaje się na ogładę. Ale tutaj to co innego-auto w pół złamane, zaczyna się palić, a Ci sobie w najlepsze filmują zamiast próbować pomóc, póki jeszcze ogień mały. Do tego ten tam wisi przez to okno i zastanawiam się czy on jeszcze żyje czy już nie. A potem jak już ryzyko jest dość duże to wpadają na pomysł, żeby wywalić tą szybę-ok dobrze, że to zrobili, bo przynajmniej tego jednego uratowali, tylko dlaczego tak późno? I do tego to jest film, a nie zdjęcia, bardziej realne to wszystko jeśli mogę to tak nazwać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk_ Zgłoś #571 Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Co ty byś zrobił w tej sytuacji ? No pomyśl przez chwilę-co się też może stać jak dołożysz jeszcze więcej tlenu przy takim pożarze...Gaśnica w dłoń i naprzód-wątpię żeby z tych wszechobecnych tam talentów żaden takiego sprzętu nie posiadał-a grupa była spora. ---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- Powiem Ci, że bardziej na mnie to podziałało jak widok flaków czy mózgu na wierzchu, a oglądałem trochę takich zdjęć z wypadków-przydaje się na ogładę. Ale tutaj to co innego-auto w pół złamane, zaczyna się palić, a Ci sobie w najlepsze filmują zamiast próbować pomóc, póki jeszcze ogień mały. Do tego ten tam wisi przez to okno i zastanawiam się czy on jeszcze żyje czy już nie. A potem jak już ryzyko jest dość duże to wpadają na pomysł, żeby wywalić tą szybę-ok dobrze, że to zrobili, bo przynajmniej tego jednego uratowali, tylko dlaczego tak późno? I do tego to jest film, a nie zdjęcia, bardziej realne to wszystko jeśli mogę to tak nazwać... Owszem,z tą szybą mogli dużo wcześniej myśleć-popatrz ilu gapiów już tam jest jak oni podjeżdżają...Fakt,działa to na wyobraźnię niesamowicie.Nie chodziło mi akurat o to ile flaków zobaczę,bo to jest-sam nie wiem jak to powiedzieć-"niesmaczne"... P.S. To już jest pech: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8Repnmpk3Xs[/ame] Edytowane 9 Listopada 2010 przez Patryk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #572 Napisano 9 Listopada 2010 Final destination... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk_ Zgłoś #573 Napisano 9 Listopada 2010 Jeszcze jedna rzecz-na mnie akurat bardziej na psychę działa to [ame] [/ame]Tym bardziej że sam mam takiego maluszka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
type_r7 Zgłoś #574 Napisano 13 Listopada 2010 Najlepsza metoda... szokująca, ale daje do myślenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk_ Zgłoś #575 Napisano 13 Listopada 2010 Najlepsza metoda... szokująca, ale daje do myślenia. Dokładnie,mi niesamowicie takie coś daje do myślenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojta Zgłoś #576 Napisano 13 Listopada 2010 Ku przestrodze - daje do myślenia masakra jutro kupuje gasnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taperson Zgłoś #577 Napisano 13 Listopada 2010 masakra jutro kupuje gasnice to kup sobie do auta odrazu z 10kg-mową bo ta którą przewidują przepisy można zgasic niedopałek lub paczkę zapałek nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #578 Napisano 13 Listopada 2010 (edytowane) Też tak kiedyś myślałem, zwłaszcza, że kolega strażak mi to mówił. Dlatego woziłem dwie. W UK jednak zapomniałem o gaśnicach- w końcu nie obowiązkowe. Zresztą i tak przecież myślałem, że ich skuteczność jest licha. Do czasu jak na moich oczach młodzik corsą wyskoczył zza zakrętu i przywalił w róg vana stojącego na końcu korka-z pod pogniecionej maski buchnęły płomienie, prawie natychmiast. Wszystko na moich oczach, bo jechałem z przeciwka-sekunda później i jeszcze ja bym oberwał... Wysiadłem i pobiegłem do bagaznika wyciągnąć gaśnicę-niestety zapomniałem, że na wyjazd do Polski przełożyłem ją do passata, a byłem omegą. Miałem jedna i tylko na wyjazdy do PL no bo tu w UK przecież nie trzeba. W każdym razie kierowca z vana miał i płomienie w zalążku ugasił. Gdyby nie ta gaśnica, to mielibysmy nie lada problem: pasażer uwięziony w corsie, corsa postawiła się bokiem blokując mój pas ruchu-za mną od razu zrobił się korek (ja byłem pierwszym autem, dosłownie metr przed corsą). W przeciwnym kierunku długi korek był z powodu innego wypadku, który wydarzył się wczesniej. Droga wąska, bez poboczy. Teraz znów woże dwie, jedną w kabinie, drugą w bagażniku-nie zaszkodzi mi, a licho nie śpi... Co do tego spota z dzieckiem na ręku-ja na prawdę nie potrafię zrozumieć, jak rodzice mogą być tak głupi i nie odpowiedzialni-nigdy, ale to nigdy nie pozwoliłbym mojej Ali jechać z nie zapiętym pasem w foteliku, a już co dopiero na rękach! Nawet na trasach do Polski nigdy tego nie zrobiliśmy, a pierwszy raz jechaliśmy jak Alicja miała 2 miesiące. I dziecko teraz tak jest nauczone, że samo przypomina nam o pasie i bez pasa nie pojedzie, a jeszcze nie ma 3 latek. A zdarzało mi się widzieć dzieciaki luzem w aucie...To samo tyczy się zapinania pasów przez moich pasażerów, zwłaszcza na tylnej kanapie-nie zapną, nie pojadą. Edytowane 13 Listopada 2010 przez Patrick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk_ Zgłoś #579 Napisano 14 Listopada 2010 http://motoryzacja.interia.pl/news/smierc-5-nastolatkow,1557136 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakafoto Zgłoś #580 Napisano 14 Listopada 2010 Kolejny pijany gowniarz za kierownica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach