kownas19 Zgłoś #781 Napisano 27 Grudnia 2012 witam 14 lat w SW pozdrawiam wszystkich funkcjonariuszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jericho Zgłoś #782 Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam! Dzięki uprzejmości kolegi Grucha trafiłem do tego tematu Dla wszystkich mundurowych przesylam serdeczne i gorace (juz po 25C w ciagu dnia ) zyczenia z odleglego Afganistanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #783 Napisano 2 Kwietnia 2013 A gdzie ty teraz jesteś? Nie mów, że w Gazowni I nie wiem co ty masz za termometr, ale u mnie to na słońcu jest 32 :fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol27 Zgłoś #784 Napisano 2 Kwietnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jericho Zgłoś #785 Napisano 2 Kwietnia 2013 Nie mów, że w GazowniOd 10.2012 w sztabie PSZ A Ty?ale u mnie to na słońcu jest 32Nie mam termometru i nie chcialem zawyrzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #786 Napisano 2 Kwietnia 2013 A Ty? SGPSz - mówi ci to coś? :lol3 Od 05.09.2012 :fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
77Marek Zgłoś #787 Napisano 2 Kwietnia 2013 Od 10.2012 w sztabie PSZ Dzbanownia i sztab PSZ. No to faktycznie ciężką pracę tam macie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #788 Napisano 2 Kwietnia 2013 Dzbanownia i sztab PSZ. No to faktycznie ciężką pracę tam macie. No i takie poronione pomysły ciągle maja... z braku normalnego zajęcia :lol3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jericho Zgłoś #789 Napisano 2 Kwietnia 2013 SGPSz - mówi ci to coś?Aaaa, to ci najwieksi chlejusy co na pasterki nie chodza ---------- Dodano o 20:55 ---------- Poprzednia wiadomość o 20:54 ---------- Dzbanownia i sztab PSZ. No to faktycznie ciężką pracę tam macie.Kazdy wiedzial na jakie stanowisko jedzie. Nikogo na sile nie brali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
77Marek Zgłoś #790 Napisano 2 Kwietnia 2013 Nikogo na sile nie brali. A to się zgadza. To co za kilka tygodni czas do domu? ---------- Dodano o 19:58 ---------- Poprzednia wiadomość o 19:57 ---------- My przynajmniej legalnie mamy co chlać A nie się chować po kątach i pić byle co Dziś mi prawie litr wylał się na podłogę :lol3 I prawie setkę z węża wciagnałem i musiałem się potem położyć na trochę, bo mnie ścięło Nie mów, że na trzynastej dzielnicy mieszkasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
77Marek Zgłoś #791 Napisano 2 Kwietnia 2013 Nie ja już swoje tam zrobiłem. Rok temu wróciłem z zaszczytnej X zmiany. ---------- Dodano o 20:04 ---------- Poprzednia wiadomość o 20:02 ---------- Po tym Waszym Chopper Juice to odleciec mozna Na X mówili na to " łzy arjany" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaaano Zgłoś #792 Napisano 2 Kwietnia 2013 Debile ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun_VW Zgłoś #793 Napisano 3 Kwietnia 2013 Debile ! Mistrz ciętej riposty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jericho Zgłoś #794 Napisano 3 Kwietnia 2013 Skoro juz wiemy kto jest kto, to faktycznie czesc wpisow mozna usunac Niby tutaj to taki swiety kraj, ze procentow nie toleruja - oficjalnie, ale jesli allach nie widzi (np. w nocy czy w cieniu pod zadaszeniem) to czemu nie. Niektorzy miejscowi to naprawde mocne palniki , szczegolnie w armii i policji afganskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #795 Napisano 3 Kwietnia 2013 Niektórzy udzielają bardzo konstruktywnych wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
77Marek Zgłoś #796 Napisano 3 Kwietnia 2013 Debile ! Widzę, że kolega chyba nerwowy z cywila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andreas5 Zgłoś #797 Napisano 3 Kwietnia 2013 zaczynałem w 34 Brygadzie Kawalerii Pancernej w Żaganiu, następnie Pułk Ochrony w Warszawie, a obecnie Dowództwo Garnizonu Warszawa, pozdrawiam wszystkich na forum:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
77Marek Zgłoś #798 Napisano 3 Kwietnia 2013 a obecnie Dowództwo Garnizonu Warszawa, pozdrawiam wszystkich na forum Poligon w Żaganiu jest mi dobrze znany. A teraz pracuję w 10Wpsam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andreas5 Zgłoś #799 Napisano 4 Kwietnia 2013 Poligon w Żaganiu jest mi dobrze znany. A teraz pracuję w 10Wpsam. w Żaganiu poligon był każdego dnia, tam się nie siedziało w koszarach:) a w 10 Pułku byłem kilka dni:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #800 Napisano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) 77Marek szukaj się. mnie tam nie ma bo TOC-u nie filmowali Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Siuter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach