jedrus Report post #1 Posted September 13, 2017 (edited) Dziś zarówno forum jak i serwer zostały zaktualizowane do nowszej wersji. Co nie działa: * wyszukiwarka - działa w trybie uproszczonym, po kolejnej konserwacji za kilka dni wrócimy do lepszej wersji wyszukiwarki * shoutbox * moje posty - u niektórych widać tylko ostatnie * brak działu "sprzedam części * favicon z logo vw * nie pokazują się miniatury załączników http://forum.vw-passat.pl/threads/151349-%C5%9Aciemniane-fotochromatyczne-lusterko-boczne-nie-dziala?p=2470178&viewfull=1#post2470178 Jeśli nie działa coś poza tym wymienionym powyżej - daj znać! Edited September 15, 2017 by jedrus Quote Share this post Link to post Share on other sites
polonez15 Report post #2 Posted September 13, 2017 Moje posty - error connection to localhost:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused) Quote Share this post Link to post Share on other sites
adams Report post #3 Posted September 13, 2017 Nie ma działu sprzedam części :wojak Quote Share this post Link to post Share on other sites
jedrus Report post #4 Posted September 13, 2017 Nie ma działu sprzedam części dopisuję do listy :sese Quote Share this post Link to post Share on other sites
StreamHD Report post #5 Posted September 13, 2017 Czegoś nie rozumiem. Jak to nie ma działu sprzedam części skoro go od dawna nie było ? Mamy rozumieć, że ma być ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
adams Report post #6 Posted September 13, 2017 Nie gadaj Marcin że nie wiesz na jakiej zasadzie działa dział sprzedam części?! W regulaminie jest jasno opisane że ten dział widzą tylko zarejestrowani użytkownicy którzy opłacili roczną składkę członkowską w wysokości 30 złotych. Tak był od zawsze - - - - - aktualizacja - - - - - Opiszę Ci jeszcze jak uzyskać dostęp do działu kupię. Jest to trochę bardziej skomplikowane ale z tego co koledzy mówili to się da... (ja nie mam niestety dostępu). Obowiązkiem jest uczestniczenie w zlocie ogólnopolskim. Na imprezie musisz odnaleźć użytkownika o nicku Duży a następnie spędzić z tym panem kilka chwil w pokoju do tego przeznaczonym. Pokój zwykle jest dobrze wyciszony, więc bez obaw. Dlaczego duży ma nick duży dowiesz się po zlocie Quote Share this post Link to post Share on other sites
StreamHD Report post #7 Posted September 13, 2017 Łooo panie kochany, czas usunąć się z forum na amen :sese :sese :sese Cholera wie co tu się jeszcze odwala :lol2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jedrus Report post #8 Posted September 13, 2017 adams, tęskniłem za Twoimi tekstami :jupi Quote Share this post Link to post Share on other sites
mgboczna Report post #9 Posted September 13, 2017 Moje posty są tylko do 02.2015r. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_pesel Report post #10 Posted September 13, 2017 Moje posty są tylko do 02.2015r. w "moich postach" moje też, do 01.02.2015 i następne już po dobrej zmianie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #11 Posted September 13, 2017 jest tylko jeden standardowy styl skórki który jest wąski a wcześniej były dwa Quote Share this post Link to post Share on other sites
jedrus Report post #12 Posted September 13, 2017 niedługo i tak przesiadka na Invision Power Board (IPB), więc styli nie będę już ruszał Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz Report post #13 Posted September 13, 2017 Moje posty tylko do 15.01.2015! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jedrus Report post #14 Posted September 13, 2017 Moje posty są tylko do 02.2015r. w "moich postach" moje też, do 01.02.2015 i następne już po dobrej zmianie Moje posty tylko do 15.01.2015! poprawiło się? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_pesel Report post #15 Posted September 13, 2017 nie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robertfx10 Report post #16 Posted September 13, 2017 Moje posty do 28.01.2015 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jedrus Report post #17 Posted September 13, 2017 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jedrus Report post #18 Posted September 13, 2017 dajcie znać jak wchodzicie w te "moje posty". ja zarówno u siebie jak i u was widzę wszystko historycznie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Duży Report post #19 Posted September 13, 2017 Hahaha, Adams mistrz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz Report post #20 Posted September 14, 2017 dajcie znać jak wchodzicie w te "moje posty".ja zarówno u siebie jak i u was widzę wszystko historycznie Klikam w swój profil i w posty użytkownika. Wchodząc w ten sposób nadal poza wczorajszym nie widzę nic po 15.01.2015. Wchodząc natomiast w pojedyncze wątki widzę wszystko... Quote Share this post Link to post Share on other sites