stinger Zgłoś #301 Napisano 24 Stycznia 2012 Juz sobie poradziłem dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek Zgłoś #302 Napisano 31 Stycznia 2012 Czy ktoś będzie jechał w okolice Kartuz/k.Gdańska i wracał blisko Dolnego Śląska ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Józefoo Zgłoś #303 Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Chciałem zapytać czy ktos jechał by z Lublina w stronę Wałcza ewentualnie mógłby zajechać alb o z tamtych okolic do Lublina czy w okolicę ? Edytowane 27 Lutego 2012 przez Józefoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikopiko Zgłoś #304 Napisano 3 Marca 2012 Mam do przewiezienia z Grudziądza do Poznania boczek - tapicerkę na drzwi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desperski Zgłoś #305 Napisano 12 Marca 2012 16 lub 17 marca jadę z Zielonki (koło Warszawy) do Sterdyni powiat Sokołów Podlaski. Jak coś to pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zajac231 Zgłoś #306 Napisano 12 Marca 2012 Witam. Raz w tygodniu jestem w Słupsku dużym samochodem i wracam do Łodzi. Jeżeli chcecie moge coś zawsze zabrać. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lover Zgłoś #307 Napisano 15 Marca 2012 Witam, jadę w sobotę z Koszalina do Wrocławia, jeżeli macie coś do przewiezienia na tej trasie , mogę pomóc. Kontakt wyłącznie pod nr. tel : 694-870-503 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek Zgłoś #308 Napisano 22 Marca 2012 Czy jedzie ktoś w stronę Gorzowa Wlkp. i Dolnego Śląska ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalrx Zgłoś #309 Napisano 23 Marca 2012 Czy ktoś się wybiera w najbliższym czasie w trasę z Katowic do Szczecina? Potrzebuję przesyłać felgi, które są u innego forumowicza, a dzisiaj UPS nie przyjął paczki bo kurierowi się nie podobała Jeśli nikt nie będzie jechał to jeszcze spróbuję z inną firmą kurierska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morda Zgłoś #310 Napisano 23 Marca 2012 Lecę z Gdańska do Warszawy a potem Łódź i Bełchatów także jak coś trzeba to proszę na PW Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Józefoo Zgłoś #311 Napisano 23 Marca 2012 Jutro jade przez z Lublina na Tomaszów Lubelski mogę coś zabrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuVW_2006 Zgłoś #312 Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) Nie wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu ze Śląska( Mikołów, Ruda Śl itd) w kierunku Warszawy, Siedlec, Mińska Maz..? Jest do przewiezienia fotel Euro kibica , dokładnie ten: Oczywiście za jazdę podrzucę jakieś $, co by nie było W razie czego kontakt na gg 7055239, tutaj na PW lub na fona 7******** Edytowane 31 Lipca 2012 przez SuVW_2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekCZ Zgłoś #313 Napisano 25 Marca 2012 31.3 UK->Heidelberg (D)->Nachod(CZ)->dolny slask 15.4 PL->UK jakby co, to troche miejsca mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuVW_2006 Zgłoś #314 Napisano 30 Marca 2012 Ponawiam prośbę z postu #312. Pomożecie..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek Zgłoś #315 Napisano 1 Kwietnia 2012 Czy znajdzie się ktoś na trasie Gorzów - Dolny Śląsk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek Zgłoś #316 Napisano 2 Kwietnia 2012 a może ma ktoś znajomego kuriera który mógłby podrzucić komplet kół z Gorzowa Wlkp bliżej Wrocławia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_ruski Zgłoś #317 Napisano 4 Kwietnia 2012 Szukam kogoś kto jedzie pustą kabaryną i ma na swojej trasie miejscowości RADOM---CHEŁM dwie osoby, szukają sposobności zabrania sporej ilości rzeczy właśnie z Radomia do chełma. Wyprowadzamy się z akademika, a moje auto stoi u mechanika;/ Zajmiemy całe kombi, choć chętniej wpakujemy graty do transportera nazwyklejszego Najchętniej 4,5 najpóźniej 6kwetnia. moje gg 9986040, lub tel 880762928, pw również miło widziane:) Rzecz jasna usługa odpłatna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuVW_2006 Zgłoś #318 Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu ze Śląska( Mikołów) w kierunku Warszawy, Siedlec, Mińska Maz furgonem lub osobówką z przyczepką ..?Jest do przewiezienia fotel , dokładnie ten: [ATTACH=CONFIG]79694[/ATTACH] Oczywiście za jazdę podrzucę $ W razie czego kontakt na gg 7055239, tutaj na PW lub na fona 7*******. Nadal aktualne :respect Edytowane 31 Lipca 2012 przez SuVW_2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lover Zgłoś #319 Napisano 15 Kwietnia 2012 Jadę dziś ze śląska ( okolice Katowic ) do Wrocławia, mogę coś lub nawet kogoś zabrać. Proszę dzwonić : 694-870-503 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuVW_2006 Zgłoś #320 Napisano 25 Kwietnia 2012 Kurde chłopaki, naprawdę nikt nie da rady pomóc..?? W razie czego nadal aktualny post # 312... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach