El_Chueco Zgłoś #5161 Napisano 24 Sierpnia 2010 indi - wiem ze Eagle'e miażdża mam NCT w yarisie - i na mokrym nie ma mocnych - przed tym miałem dunlopy sp sport i to byla kicha - lecz w pasku wazne zeby bylo opona dobra a nie model - no i cena - nic to - bede dzisiaj/jutro dzwonil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uosiu Zgłoś #5162 Napisano 24 Sierpnia 2010 indi, powiadasz, ze toyo t1r to lipton na mokre? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indi Zgłoś #5163 Napisano 24 Sierpnia 2010 tak slyszalem uosiu dlatego wolalem te uzywki niz nowki toyo. za to na suchym rewela ale ...jak chcesz do paska to raczej nie masz auta na tor itp... ja mam w pasku balony 195/50/15 yokohama a drive i sa bdb. z czystym sumieniem polecam. za to odradzam klebery ale nie jakos stasznie ...wybor miedzy jednymi a drugimi to wybieram yokohame kiedys jezdzilem na goodyear excelence i byla niezla ale np uniroyal rainsport byl lepszy na sucho i mokro ale teraz jest model 2 i nie wiem jak sie to zmienilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uosiu Zgłoś #5164 Napisano 25 Sierpnia 2010 wiesz, jak cos do auta wsadzam to z zapasem. musi byc odrobine "za duzo" bo lubie przycisnac furacza. poszukam opinii o toyah na mokro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jolek Zgłoś #5165 Napisano 25 Sierpnia 2010 Znów dzis przyczapiłem na powstańców z rana szaraka Moro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolex_2004 Zgłoś #5166 Napisano 25 Sierpnia 2010 Czy pracuje ktoś z forumowiczów w Żarowskim Electrolux-ie?? ps. może by zrobić osobny wątek "gdzie pracuje właściciel/ka Passata" może się nieraz przydać innym osobom, co wy na to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #5167 Napisano 25 Sierpnia 2010 już i tak dużo danych na forum jest o nas wiec lepiej nie świecić za bardzo ---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:50 ---------- Znów dzis przyczapiłem na powstańców z rana szaraka Moro to co nic nie titasz ,bym chociaż pomachał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El_Chueco Zgłoś #5168 Napisano 25 Sierpnia 2010 No to kolejne z serii [GDZIE] Mam w aucie wrzucone ksenony (pomimo tego, ze byc ich tam nie powinno) regulacja jest na 3 a i tak świecą za wysoko - gdzie coś tkaiego mogę wyregulować we Wro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koćko Zgłoś #5169 Napisano 25 Sierpnia 2010 o masakra ale sie dzialo we wrocku http://www.gazetawroclawska.pl/aktualnosci/297518,wroclaw-libacja-na-skwerku,id,t.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jastin Zgłoś #5170 Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam. Chciałbym zapytac czy jest jakas różnica między przegubami do passata b5 takiego jak mój, a do passata w8? Mówiąc krótko te moje stare już padły, a chciałbym założyc jakieś mocniejsze bo samochód został poddany chiptuningowi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barman.m Zgłoś #5171 Napisano 25 Sierpnia 2010 Czy pracuje ktoś z forumowiczów w Żarowskim Electrolux-ie??ps. może by zrobić osobny wątek "gdzie pracuje właściciel/ka Passata" może się nieraz przydać innym osobom, co wy na to?? W Electroluxie to napewno nikt nie jest na foum... ale po drugiej stronie ulicy czyli w Bridgestone mozesz przyczaic mojego czarnego Passka Bez wlepy ale jest ---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ---------- o masakra ale sie dzialo we wrocku http://www.gazetawroclawska.pl/aktualnosci/297518,wroclaw-libacja-na-skwerku,id,t.html Yyyy a to mial byc zarcik Koćko?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indi Zgłoś #5172 Napisano 25 Sierpnia 2010 right...mozna by magnesowke a nawet powinno sie zestroic...tylko czy wiele osiagniemy przy antenie za 35zl? mowie tu o hustlerze 1m jakims takims tanim:) kupilem ta z krakowa montaz w poniedzialek... ma ktos z wro SWR? bo nie mysle placic za to wiecej niz za antene:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolex_2004 Zgłoś #5173 Napisano 26 Sierpnia 2010 W Electroluxie to napewno nikt nie jest na foum... ale po drugiej stronie ulicy czyli w Bridgestone mozesz przyczaic mojego czarnego Passka Bez wlepy ale jest A mój (granatowy Variant) stoi na parkingu pod Eluxem dzisiaj jeszcze bez wlepy ale jutro już będzie wlepka bo właśnie mi listonoga przyniósł ps. w Bridgestone mieliście jakiś czas temu duży przestój fabryki prawda?? ---------- Post added at 06:16 ---------- Previous post was at 06:15 ---------- A tak w ogóle jestem w stanie załatwić Ci coś z depo taniej niż na allegro. Jeśli można wiedzieć w jakiej cenie soczewki nie xenon!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #5174 Napisano 26 Sierpnia 2010 Uaktualniając i wprowadzając drobne zmiany (wraz z Zyndramem i Strusiem ) zauważyliśmy, ze nie każdy wrzucił fotę swojej wlepy na aucie :fajny Ten - kto na liście jest na niebiesko - klika w swój nick i automatycznie jest przekierowany do swojego posta. Wtedy sprawdza, czy jest fota czy też nie. Wstawienie zdjęcia jest możliwe poprzez opcję EDIT swojego posta Ten - kto na liście "oklejonych" jest na czarno - oznacza, ze nie ma w ogóle jego wpisu w temacie - zapewne przepadł gdzieś przy niejednokrotnych przenosinach serwera. W TECH TWO - forumowicz z aktywnym wpisem w temacie - będzie "na czerwono" - użytkownik bez wpisu w temacie - "na szaro". Popatrzcie wiec w swoich grupach - może ci, co ich wpisy nie figurują w temacie - są już nieaktywni. wtedy proszę o jakieś INFO w celu aktualizacji listy :fajny Co oznacza zapis "brak posta" -- twoje wcześniejsze zgłoszenie zostało skasowane, ze względu na nie zastosowanie się do przyjętej zasady wpisywania się. Chcesz zobaczyć auto użytkownika Kliknij w jego nick na liście :bry2 ps: Jeśli jesteś wpisany(-a) na listę, to z łaski swojej :bry2 wrzuć fote auta z wlepą Link do tematu NAZNACZENI ---- klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapek Zgłoś #5175 Napisano 26 Sierpnia 2010 Niektórzy wiedzą ,niektórzy nie więc zapraszam do obejrzenia http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=86609 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toman70 Zgłoś #5176 Napisano 26 Sierpnia 2010 Danek75 dlaczego mnie nie ma na liście??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #5177 Napisano 26 Sierpnia 2010 Danek75 dlaczego mnie nie ma na liście??? Bo wpisowego nie płaciłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #5178 Napisano 26 Sierpnia 2010 Danek75 dlaczego mnie nie ma na liście??? A znajdź mi swój wpis w temacie. Wiesz juz teraz - dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toman70 Zgłoś #5179 Napisano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) hmmmm ;P jużżżż Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez toman70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toman70 Zgłoś #5180 Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Ile czasu trza zmarnować na wymianę kondona na przegubie? Niestety mi pękł w Passat B5 3BG 1.9 TDI kombi hihi:) Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez toman70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach