Skocz do zawartości
paput

Rozmowy na każdy temat, bez pytan technicznych!!! Istnieje opcja "SZUKAJ"

Rekomendowane odpowiedzi

indi - wiem ze Eagle'e miażdża mam NCT w yarisie - i na mokrym nie ma mocnych - przed tym miałem dunlopy sp sport i to byla kicha - lecz w pasku wazne zeby bylo opona dobra a nie model - no i cena :] - nic to - bede dzisiaj/jutro dzwonil :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

indi, powiadasz, ze toyo t1r to lipton na mokre?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak slyszalem uosiu dlatego wolalem te uzywki niz nowki toyo. za to na suchym rewela ale ...jak chcesz do paska to raczej nie masz auta na tor itp... ja mam w pasku balony 195/50/15 yokohama a drive i sa bdb. z czystym sumieniem polecam. za to odradzam klebery ale nie jakos stasznie ...wybor miedzy jednymi a drugimi to wybieram yokohame

kiedys jezdzilem na goodyear excelence i byla niezla ale np uniroyal rainsport byl lepszy na sucho i mokro ale teraz jest model 2 i nie wiem jak sie to zmienilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz, jak cos do auta wsadzam to z zapasem. musi byc odrobine "za duzo" bo lubie przycisnac furacza. poszukam opinii o toyah na mokro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znów dzis przyczapiłem na powstańców z rana szaraka Moro :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy pracuje ktoś z forumowiczów w Żarowskim Electrolux-ie??

ps. może by zrobić osobny wątek "gdzie pracuje właściciel/ka Passata" może się nieraz przydać innym osobom, co wy na to??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Moro

już i tak dużo danych na forum jest o nas wiec lepiej nie świecić za bardzo ;)

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Znów dzis przyczapiłem na powstańców z rana szaraka Moro :P

to co nic nie titasz ,bym chociaż pomachał;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to kolejne z serii [GDZIE]

Mam w aucie wrzucone ksenony (pomimo tego, ze byc ich tam nie powinno) regulacja jest na 3 a i tak świecą za wysoko - gdzie coś tkaiego mogę wyregulować we Wro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Chciałbym zapytac czy jest jakas różnica między przegubami do passata b5 takiego jak mój, a do passata w8? Mówiąc krótko te moje stare już padły, a chciałbym założyc jakieś mocniejsze bo samochód został poddany chiptuningowi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy pracuje ktoś z forumowiczów w Żarowskim Electrolux-ie??

ps. może by zrobić osobny wątek "gdzie pracuje właściciel/ka Passata" może się nieraz przydać innym osobom, co wy na to??

W Electroluxie to napewno nikt nie jest na foum... ale po drugiej stronie ulicy czyli w Bridgestone mozesz przyczaic mojego czarnego Passka :D Bez wlepy ale jest :)

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Yyyy a to mial byc zarcik Koćko?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

right...mozna by magnesowke a nawet powinno sie zestroic...tylko czy wiele osiagniemy przy antenie za 35zl? mowie tu o hustlerze 1m jakims takims tanim:) kupilem ta z krakowa montaz w poniedzialek...

ma ktos z wro SWR? bo nie mysle placic za to wiecej niz za antene:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W Electroluxie to napewno nikt nie jest na foum... ale po drugiej stronie ulicy czyli w Bridgestone mozesz przyczaic mojego czarnego Passka Bez wlepy ale jest

A mój (granatowy Variant) stoi na parkingu pod Eluxem dzisiaj jeszcze bez wlepy ale jutro już będzie wlepka bo właśnie mi listonoga przyniósł

ps. w Bridgestone mieliście jakiś czas temu duży przestój fabryki prawda??

---------- Post added at 06:16 ---------- Previous post was at 06:15 ----------

A tak w ogóle jestem w stanie załatwić Ci coś z depo taniej niż na allegro.

Jeśli można wiedzieć w jakiej cenie soczewki nie xenon!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uaktualniając i wprowadzając drobne zmiany (wraz z Zyndramem i Strusiem :D ) zauważyliśmy, ze nie każdy wrzucił fotę swojej wlepy na aucie :fajny

Ten - kto na liście jest na niebiesko - klika w swój nick i automatycznie jest przekierowany do swojego posta. Wtedy sprawdza, czy jest fota czy też nie. Wstawienie zdjęcia jest możliwe poprzez opcję EDIT swojego posta :D

Ten - kto na liście "oklejonych" jest na czarno - oznacza, ze nie ma w ogóle jego wpisu w temacie - zapewne przepadł gdzieś przy niejednokrotnych przenosinach serwera. W TECH TWO - forumowicz z aktywnym wpisem w temacie - będzie "na czerwono" - użytkownik bez wpisu w temacie - "na szaro". Popatrzcie wiec w swoich grupach - może ci, co ich wpisy nie figurują w temacie - są już nieaktywni. wtedy proszę o jakieś INFO w celu aktualizacji listy :fajny

Co oznacza zapis "brak posta" :?: -- twoje wcześniejsze zgłoszenie zostało skasowane, ze względu na nie zastosowanie się do przyjętej zasady wpisywania się.

Chcesz zobaczyć auto użytkownika :?: Kliknij w jego nick na liście :bry2

ps: Jeśli jesteś wpisany(-a) na listę, to z łaski swojej :bry2 wrzuć fote auta z wlepą :super:

Link do tematu NAZNACZENI ---- klik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Danek75 dlaczego mnie nie ma na liście??? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Moro
Bo wpisowego nie płaciłeś :lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A znajdź mi swój wpis w temacie. Wiesz juz teraz - dlaczego? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm ;P

jużżżż ;)

Edytowane przez toman70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile czasu trza zmarnować na wymianę kondona na przegubie? Niestety mi pękł ;)

w Passat B5 3BG 1.9 TDI kombi hihi:)

Edytowane przez toman70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności