Guest busia Report post #1 Posted February 10, 2008 Dziś będąc w Kozigłowach (pod Poznaniem )trafiłam na taki kwiatek . Dołączcie i jeśli traficie coś podobnego pokażcie. Może trafi się lepszy Rarytas !!! proponuję ankietę jeśli pojawią się inne. Który najdziwniejszy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bimbol Report post #2 Posted February 10, 2008 ...to tak apropo---trzymam to zdjęcie już z rok na dysku i nie wiedziałem co z nim zrobić Quote Share this post Link to post Share on other sites
ormowiec Report post #3 Posted February 10, 2008 Proszę bardzo: zdjęcie z dzisiaj stacja benzynowa przy Gronowej/Murawie w Poznaniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
motomaniak Report post #4 Posted February 11, 2008 A oto co u mnie ostatnio pod blokiem stało: Żółty... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ormowiec Report post #5 Posted February 13, 2008 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news/raz-klepane-bmw,1058055 Quote Share this post Link to post Share on other sites
niwdew Report post #6 Posted February 13, 2008 A oto co u mnie ostatnio pod blokiem stało: Żółty... hehehe widziałem go dzisiaj w Krakowie kolo galerii krakowskiej stał Quote Share this post Link to post Share on other sites
DJ.Tuning Report post #7 Posted March 4, 2008 no to dwie foty z osiedla gdzie kiedyś mieszkałem: Tak się zastanawiam dlaczego tylko tyle tych naklejek ma na aucie:D wypaśka:D A na to natknąłem się w necie Zajefajna dokładka zdeżaka i wydech a te chromowane listwy... że o spojlerze nie wspomne:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Sokol Report post #8 Posted March 5, 2008 Może to nie dziwoląg na naszych ulicach .. ale sami powiedzcie czy to nie jest oryginalna przyczepka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Locus Report post #10 Posted March 6, 2008 Tak jak pisałem wstawiam skany tego ciekawego passacika Widok z przodu , boku i tyłu. A tu komplecik A na koniec srodek jednej z nich Quote Share this post Link to post Share on other sites
adiadrian Report post #11 Posted March 7, 2008 a tu jeden z naszych krosnienskich wybrykow natury: lampy tył a'la golf II, a przod szkoda gadac. fota robiona podczas jazdy(zrobilbym i wiecej na postoju ale siedzialo w poldasie z 6 koleszków szyby odsuniete i disco z pola davaj... a to wszystko na dworcu pks...)no comment. Tak dla nie znających tematu to jest VW Passat szwajcara Petera Urbena który jako pierwszy zapoczątkował takie przeróbki , jak mi się uda to wrzuce pare skanów z gazety modelu b5 po lifcie jak je przerobił. przyczepke z jedna osia mam gdzies na kompie ale ta z dwiema osiami to troche do d***. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kopia Report post #12 Posted March 9, 2008 Dobra sam doszedlem. Ktos widzial taki pojazd ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #13 Posted March 12, 2008 pare wynalazków: nie ma to jak idealnie zaparkować wzór kierowcy obaj bez pasów i rozmowa przez kom najlepsze stajnie tuningowe podobno na katruzach piękny plastikowy spojlerek Quote Share this post Link to post Share on other sites
christodevillo Report post #14 Posted March 12, 2008 Prosze - Toyota Yaris (Echo) w sedanie - najbrzydsza z mozliwych.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest busia Report post #15 Posted March 15, 2008 Dzięki padam:: zmniejszeniem zajął sie kopia (dzięki ) :. Mogę Wam pokazać maluszka z tuningiem REFLEKTORÓW. Wypasiony i pięknie zrobiony Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest busia Report post #16 Posted March 15, 2008 A to Syrenka pięknie oklejona i "barwy ochronne" tej na pewno nikt nie łupnie ! I była na 1 UNIJNYM zlocie ( ta niebieska wlepa ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrwrc Report post #17 Posted March 24, 2008 ma ktos taka sile docisku w swoim passku ? :D a tak na marginesie to od kad R.Kubica zaczal startowac w F1 to najpopularniejszym zwrotem stal sie zwrot "sila docisku" :D haha paranoja.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szklana Report post #18 Posted March 25, 2008 ma ktos taka sile docisku w swoim passku ? :D a tak na marginesie to od kad R.Kubica zaczal startowac w F1 to najpopularniejszym zwrotem stal sie zwrot "sila docisku" :D haha paranoja.... ale przynajmniej nie ma problemow i trakcją Quote Share this post Link to post Share on other sites
J@ceq Report post #19 Posted March 28, 2008 Oto co spotkałem na trasie Szczecin -Goleniów Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest prz3m0 Report post #20 Posted March 28, 2008 Kilka lat temu w Świnoujściu Quote Share this post Link to post Share on other sites