mazaki Zgłoś #1 Napisano 28 Listopada 2010 witam mam problem z drzwiami za kierowca mianowicie nie chciały sie otwierac od zewnatrza a teraz juz nawet nie chce od wewnatrz , byłem u mech otworzył je ale po zamknieciu centralki i otwarciu znow sie nie otwieraja , dzyndzel w drzwiach wyskakuje normalnie a klamka od srodka widac ze ciagnie bo drga dzyndzel , spotkał sie ktos kiedys z tym??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipereeek Zgłoś #2 Napisano 28 Listopada 2010 Zapytam dość banalnie. W jakiej pozycji masz blokadę zabezpieczenia drzwi przed dziećmi? :manga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazaki Zgłoś #3 Napisano 28 Listopada 2010 odpowiem ze nie mam pojęcia a gdzie ona jest gdzies w drzwiach , chociaz od zewnatrz sie tez nie otwieraja wiec co ma ta blokada do tego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipereeek Zgłoś #4 Napisano 28 Listopada 2010 (edytowane) Jest na ściance drzwi zaraz po ich otwarciu, nieco poniżej zamka. Nabity jest przy niej opis z kierunkami zamykania/otwierania. W otwór pasuje klucz od auta. :dobrze P.S. Ano ma do tego, jak jest nie dokładnie przestawiona to drzwi całkowicie nie reagują. Dziwi mnie tylko brak wiedzy na ten temat twojego mechanika. Pozdro. Edytowane 28 Listopada 2010 przez vipereeek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nasa111 Zgłoś #5 Napisano 28 Listopada 2010 nawet przy blokadzie- od zewnątrz drzwi by się otwierały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrZeMoL Zgłoś #6 Napisano 28 Listopada 2010 mialem tak gdy mialem uszkodzona elektryke zamka kierowcy. raz sie otwarlo normalnie a raz po tygodniu po naprawie wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREGORMAN Zgłoś #7 Napisano 28 Listopada 2010 Nie chcę krakać ale masz walnięty prawdopodobnie zamek w drzwiach. U mnie było podobnie, zakończyło się na wymianie całego zamka na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
08michael Zgłoś #8 Napisano 28 Listopada 2010 Miałem podobnie.Od środka i od zewnątrz nie chciały się otworzyć.Skończyło się na brutalnym potraktowaniu zamka po zdjęciu tapicerki i wymianie na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek Zgłoś #9 Napisano 1 Grudnia 2010 A dlaczego nie udało się tego naprawić ? Awaria elektryczna czy mechaniczna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IW4N Zgłoś #10 Napisano 1 Grudnia 2010 Od razu wymienić... rozebrać zamek i poprawić zimne luty na płytce elektronicznej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojte_B Zgłoś #11 Napisano 1 Grudnia 2010 to i ja sie podłącze apropo zamków i drzwi, mianowicie dziś bardzo mnie wkurzył mój kombiaczek bo w drzwiach pasażera z przodu zaczął występowac dziwny motyw: zamykam drzwi, wszystko ładnie pięknie, ale po chwili zapala sie światełko na podsufitce i lampka u dołu drzwi tak jakby drzwi były otwarte, a ja nie wiem za bardzo o co dokładnie chodzi bo to w sumie tak nagle zaczęło sie dziac, czyżby wina mrozów i coś głupieje? moduł komfortu? krańcówki? denerwuje mnie to bo nie moge zamknąc samochodu gdyż w momencie zapalenia się lampki u dołu drzwi zaczyna mi wyc fabryczny alarm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr555 Zgłoś #12 Napisano 1 Grudnia 2010 zanim rozwalisz zamek, to sciagnij gume ochronna pod zawiasem i zobacz czy przypadkiem nie masz poprzerywanych przewodow we wiazce, ja tak mialem i byly juz przysniedziałe, raz byl styk i sie otwieraly , a raz nie , polutowalem do kupy i bylo ok, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach