Izia Zgłoś #341 Napisano 29 Maja 2009 nas nic już chyba nie zgorszyNo ja mysle!!!!!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #342 Napisano 29 Maja 2009 No i co taka cisza?? Skonczyli sprosne tematy i nie ma juz sie kto tu odzywac?? Co to z wami jest?? Aaaaa bo od tych tematów to już mnie j....a....j....a bolą wiec trzeba trochę spauzować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endrju Zgłoś #343 Napisano 29 Maja 2009 Aaaaa bo od tych tematów to już mnie j....a....j....a bolą wiec trzeba trochę spauzować Hehehe dobre Danio aż poplułem monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #344 Napisano 29 Maja 2009 Hehehe dobre Danio aż poplułem monitor. Ja zawsze BEZPOŚREDNI jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endrju Zgłoś #345 Napisano 29 Maja 2009 Ja zawsze BEZPOŚREDNI jestem No to to akurat wiem chwile już jestem na forum i niektórych się zna, ale to dobrze lepej bezpośrednio mówić się coś nie podoba niz poza plecami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #346 Napisano 29 Maja 2009 No i co taka cisza?? Skonczyli sprosne tematy i nie ma juz sie kto tu odzywac?? Co to z wami jest?? Danio wrócił do domu po dłuuugiej nieobecności,więc musi teraz trochę czasu poświęcić żonie ...a bynajmniej musi stwarzać pozory.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #347 Napisano 29 Maja 2009 bynajmniej musi stwarzać pozory.... Dobrze mi idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endrju Zgłoś #348 Napisano 29 Maja 2009 Dobrze mi idzie Ba najlepiej mistrzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #349 Napisano 30 Maja 2009 Dobrze mi idzie Nooo trzeba przyznać że dobry jesteś w te klocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #350 Napisano 30 Maja 2009 Nooo trzeba przyznać że dobry jesteś w te klocki To normalnie potraktuję jako zaproszenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endrju Zgłoś #351 Napisano 30 Maja 2009 Nooo trzeba przyznać że dobry jesteś w te klockiJa bym żekł, że najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wald30 Zgłoś #352 Napisano 14 Czerwca 2009 :eek:Czy jest tu włascicielka tego czegos ?PRZYZNAC SIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lebow Zgłoś #353 Napisano 14 Czerwca 2009 No No , niczym m i g a c z e od syrenki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #354 Napisano 14 Czerwca 2009 Czy jest tu włascicielka tego czegos ?PRZYZNAC SIEBez komentarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #355 Napisano 14 Czerwca 2009 Bez komentarza... To twoje ? Oooooo FU.....K Mogę ci pożyczyć maszynkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #356 Napisano 14 Czerwca 2009 To twoje ? Oooooo FU.....K Mogę ci pożyczyć maszynkę A Ty co??? Samego siebie nie poznajesz?? Polish Helicopter Whisky wszystkie szare komórki Ci wyżarło ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wald30 Zgłoś #357 Napisano 14 Czerwca 2009 :DDobra powiem wam to pani z bylego sejmu niejaka Danuta .H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kinga Zgłoś #358 Napisano 23 Lipca 2009 moze czas zeby odswiezyc watek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi Zgłoś #359 Napisano 23 Lipca 2009 :eek:Czy jest tu włascicielka tego czegos ?PRZYZNAC SIE o ja pierdziu!!!!!!!!!! ale wydaje mi się że to facet z przerośniętmi cycochami;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciacho Zgłoś #360 Napisano 10 Sierpnia 2009 A co to? Wszystkie kobitki na wczasach? Nie mówiąc już o niezaglądającej męskiej części użytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach