zdun_VW Zgłoś #321 Napisano 14 Maja 2009 Gabi chce mieć braciszka ?? > Danku, danku, a kiedy ostatni raz sie kochałeś? > - Na wojnie... > - A jak, a z kim? > - Jak to z kim... Na wojnie się nie wybiera. Bez urazy of course Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #322 Napisano 14 Maja 2009 Pejter :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun_VW Zgłoś #323 Napisano 14 Maja 2009 Pejter :rotfl: Ojjj tak mi się skojarzyo no taki żarcik po prostu. Broń boże nie chciałem Dania urazić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #324 Napisano 14 Maja 2009 taki żarcik po prostu.Ja rozumiem,rozumiem Taki żarcik sytuacyjny Broń boże nie chciałem Dania urazić Myślę,że Danio wiele widział i słyszał w tej afgańskiej dziurze Także to go chyba nie bodnie..?Z resztą on jeszcze jakiś zadżumiony jest,nie umie się w naszej szarej polskiej rzeczywistości odnaleść Więc może nawet tego nie zauważy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #325 Napisano 14 Maja 2009 Spoczes - nie obrażam się za byle co. A wam to tylko sex we łbie. Mam jeszcze sporo INNYCH spraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun_VW Zgłoś #326 Napisano 15 Maja 2009 Szykuj się do Miedznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol27 Zgłoś #327 Napisano 16 Maja 2009 Danek75 nie wiedzieć dlaczego ale twój awart kojaży mi się z BŚB Pruszcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #328 Napisano 16 Maja 2009 A wam to tylko sex we łbieBo sex to jest życie Z resztą Ty mi tu nie pitol farmazonów,bo jesteś pierwszym prowodyrem tego tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wald30 Zgłoś #329 Napisano 19 Maja 2009 we łbie we łbach chyba im Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #330 Napisano 19 Maja 2009 nie pitol farmazonów,bo jesteś pierwszym prowodyrem tego tematu Jaaaaaaa To raczej ty więcej wody na to młyńskie koło lejesz i mnie ciągle podpuszczasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izia Zgłoś #331 Napisano 19 Maja 2009 mnie ciągle podpuszczasza Ty sie dajesz podpuscic:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #332 Napisano 19 Maja 2009 a Ty sie dajesz podpuscic:D:D:D No bo jeśli o "te sprawy" chodzi, to łatwo ulegam sugestii A głownego mieszacza - BOMBELA - nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izia Zgłoś #333 Napisano 19 Maja 2009 A głownego mieszacza - BOMBELA - nie mapoczekaj ino chwile:D jak wpadnie tu to zaraz Ci zadyme zrobi:rotfl: bedzie wielkie wejscie smoczycy:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #334 Napisano 19 Maja 2009 Jaaaaaaa To raczej ty więcej wody na to młyńskie koło lejesz i mnie ciągle podpuszczasz Jaaa?? Hahahahah Ja Cię podpuszczam ??? A to dobre... :D P.s. A Ty się tak dajesz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #335 Napisano 19 Maja 2009 Jaaa?? Hahahahah Ja Cię podpuszczam ??? A to dobre... :D P.s. A Ty się tak dajesz ?? No akurat ty masz na mnie taki wpływ ze przy tobie mięknę No spoko - wiem, wiem - w twoich rękach nic nie mieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #336 Napisano 19 Maja 2009 No akurat ty masz na mnie taki wpływ ze przy tobie mięknę Wiem o tym :rotfl:No spoko - wiem, wiem - w twoich rękach nic nie mieknie Egzakli Dobrze to określiłeś Wiesz o co kaman ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izia Zgłoś #337 Napisano 29 Maja 2009 No i co taka cisza?? Skonczyli sprosne tematy i nie ma juz sie kto tu odzywac?? Co to z wami jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endrju Zgłoś #338 Napisano 29 Maja 2009 No i co taka cisza?? Skonczyli sprosne tematy i nie ma juz sie kto tu odzywac?? Co to z wami jest?? Zawstydziliśmy się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izia Zgłoś #339 Napisano 29 Maja 2009 Zawstydziliśmy sięNo co Ty gadasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endrju Zgłoś #340 Napisano 29 Maja 2009 No co Ty gadasz?? No co Ty tylko żartowałem nas nic już chyba nie zgorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach