Ciacho Zgłoś #301 Napisano 24 Kwietnia 2009 artmin, dzięki :635: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotek_19 Zgłoś #302 Napisano 24 Kwietnia 2009 artmin,ja też chcę kolorek . A co do szkoleń to na zlocie się jeszcze doszkole:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izia Zgłoś #303 Napisano 24 Kwietnia 2009 ja tu nie widzę żadnych kolorków - o co kaman?ojjj Danek, Danek co raz gorzej z Tobą:D:D Na wzrok Ci się już rzuca:rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artmin Zgłoś #304 Napisano 24 Kwietnia 2009 pójdzie PW z numerem konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotek_19 Zgłoś #305 Napisano 24 Kwietnia 2009 ha ha ha , podanie,życiorys,2 zdjęcia,wniosek itp.,itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łysy Zgłoś #306 Napisano 24 Kwietnia 2009 2 zdjęcia Tylko zobaczysz jakie ma pod tym kątem wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #307 Napisano 24 Kwietnia 2009 A co do szkoleń to na zlocie się jeszcze doszkole:D No proszę - kandydatka z własnej, nieprzymuszonej woli Pamiętaj, że jesteśmy baaaardzo wymagającymi nauczycielami. A o co chodzi z tymi kolorami ??? Co dziewczynki zrobiły że je dostały ?? Skoro jeszcze tego nie wiesz, to jak na zlot przyjedziesz to się dowiesz Też jesteś wpisana do dziennika. No i dodatkowo u mnie na "korki". A teraz for @LL: w kwestii wzroku to mi się nic nie rzuca. Mi tylko oczy si.xxx.ami zarosły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artmin Zgłoś #308 Napisano 24 Kwietnia 2009 podanie,życiorys,2 zdjęcia,wniosek itp.,itd. Dokładnie. Komisja w składnie artmin przewodniczący oraz Kinga i Paula jako członkinie rozpatrzą podanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun_VW Zgłoś #309 Napisano 25 Kwietnia 2009 Dokładnie. Komisja w składnie artmin przewodniczący oraz Kinga i Paula jako członkinie rozpatrzą podanie nie zapomnij o woźnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #310 Napisano 25 Kwietnia 2009 Też jesteś wpisana do dziennika. No i dodatkowo u mnie na "korki". Noooo to siem cieszem Już nie mogę się doczekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wald30 Zgłoś #311 Napisano 26 Kwietnia 2009 :p:p:pO COS SIE SZYKUJE . Tylko tam nie pic przed jazdą:637: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #312 Napisano 26 Kwietnia 2009 Noooo to siem cieszem Już nie mogę się doczekać... Inaczej bedziesz mówić, jak zakończymy szkolenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #313 Napisano 26 Kwietnia 2009 Inaczej bedziesz mówić, jak zakończymy szkolenie Że niby niezadowolona będę????? Phii! To kiepski belfer z Ciebie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #314 Napisano 26 Kwietnia 2009 Że niby niezadowolona będę????? Phii! To kiepski belfer z Ciebie.... Wręcz przeciwnie - nie dasz mi spokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #315 Napisano 26 Kwietnia 2009 Wręcz przeciwnie - nie dasz mi spokoju Aaaa w ten sposób ?? Nooo brzmi nieźle To kiedy zaczynamy zajęcia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #316 Napisano 27 Kwietnia 2009 To kiedy zaczynamy zajęcia ?? Przyjedź do mnie tydzień przed zlotem, to zaczniemy "korki". Co byś w trakcie zlotu się wyrobiła na czas z egzaminami do niedzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kinga Zgłoś #317 Napisano 12 Maja 2009 Danek masz juz ta liste?? ciekawe ile z tam obecnych jest chetnych a ile na przymusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #318 Napisano 14 Maja 2009 Danio wrócił do domu i się uspokoił troszq Żandarm czuwa Oczy i uszy dookoła głowy Biedny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #319 Napisano 14 Maja 2009 No na razie mam mało czasu na kompa . Za dużo spraw do pozałatwiania. Ale spoko - jak się ogarnę to nadrobię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #320 Napisano 14 Maja 2009 No na razie mam mało czasu na kompa . Za dużo spraw do pozałatwiania Gabi chce mieć braciszka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach