KristoKristo Zgłoś #301 Napisano 14 Marca 2010 nowym, drugim to rozumiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #302 Napisano 14 Marca 2010 tak przy okazji KristoKristo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoKristo Zgłoś #303 Napisano 14 Marca 2010 tak przy okazji KristoKristo serdeczne dzieki prezes... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #304 Napisano 14 Marca 2010 dopiero teraz zauwazylem na forum nad shoutem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artmin Zgłoś #305 Napisano 14 Marca 2010 Nowym bo slyszalem ze Prez ma zostać zagranicznym opiekunem wycieczek Orbisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #306 Napisano 15 Marca 2010 zagranicznym na razie nie na razie krajowym i to tylko do Lańcuta i Sandomierza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sir_kula Zgłoś #307 Napisano 15 Marca 2010 Na prośbę Wielebnego kolega MauroO został nowym opiekunem. No w końcu, bo my już za to piliśmy na śledziku mazowieckim, a to 3 miesiące temu było . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasta Zgłoś #308 Napisano 15 Marca 2010 (edytowane) No w końcu, bo my już za to piliśmy na śledziku mazowieckim, a to 3 miesiące temu było . dokładnie...dokładnie...z tego co pamiętam (a pamiętam! )to już opijaliśmy awans Marka.-jeszcze raz naj...naj... Edytowane 15 Marca 2010 przez rasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal VW Zgłoś #309 Napisano 15 Marca 2010 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=309811 Panowie wybieracie się na tą impreze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasta Zgłoś #310 Napisano 15 Marca 2010 sprzedam tomtom one + karta z całą Europą 99,9% -200zł.- tomek 502244589 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MauroO Zgłoś #311 Napisano 15 Marca 2010 Dzięki przede wszystkim dla Prezia za wybór mojej skromnej osoby na jakże zacne stanowisko oraz wszystkim dziękuję za gratulacje.:respect Postaram się godnie wypełniać swoje powinności wynikające z roli-funkcji. :kciuczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnny147 Zgłoś #312 Napisano 15 Marca 2010 Dzięki przede wszystkim dla Prezia za wybór mojej skromnej osoby nasz Kapelan czuwa nad wszystkim. Marek - gratuluję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość andpas Zgłoś #313 Napisano 15 Marca 2010 witam panowie poszukuje kogos z okolic siedlec do kilku porad i przetestowania mojego passacika programikiem vag mam wszytko kabelek program potrzebuje kogos kto odczytal by mi logi i objasnil mi bo cos moje autko sporo pali i nie znam przyczyny moje gg to 4319995 zawsze niewidoczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sir_kula Zgłoś #314 Napisano 15 Marca 2010 Postaram się godnie wypełniać swoje powinności wynikające z roli-funkcji. Spoko, spoko, godnie się napijemy na jajeczku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoKristo Zgłoś #315 Napisano 15 Marca 2010 Spoko, spoko, godnie się napijemy na jajeczku . zrobimy powtoreczke z oplatka... moze ojciec znowu zacznie tanczyc na stole... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sir_kula Zgłoś #316 Napisano 16 Marca 2010 zrobimy powtoreczke z oplatka... Może nie do końca powtórkę, bo myślę, że rasta nie chce już się zaprzyjaźniać z wielkim uchem, ale podobnie może być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_tz Zgłoś #317 Napisano 16 Marca 2010 Może nie do końca powtórkę, bo myślę, że rasta nie chce już się zaprzyjaźniać z wielkim uchem, ale podobnie może być Zejdźmy już z kolegi bo następnym razem nie przyjdzie na imprezę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoKristo Zgłoś #318 Napisano 16 Marca 2010 Zejdźmy już z kolegi bo następnym razem nie przyjdzie na imprezę.. jak nie przyjdzie to go przywieziemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #319 Napisano 16 Marca 2010 zapisywac sie chlory na jajeczko !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasta Zgłoś #320 Napisano 16 Marca 2010 (edytowane) Może nie do końca powtórkę, bo myślę, że rasta nie chce już się zaprzyjaźniać z wielkim uchem, ale podobnie może być może może....ja powoli się nastawiam, tz. moją cholerę (żonę) nastawiam Edytowane 16 Marca 2010 przez rasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach