rasta Zgłoś #281 Napisano 6 Marca 2010 mam do sprzedania felgi 15"" Krzyś- wrzuć zdjęcie i cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #282 Napisano 7 Marca 2010 jak off top to off top pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_tz Zgłoś #283 Napisano 7 Marca 2010 jak off top to off top To się nazywa forumowicz - nawet pod palmami reklamuje nasze forum :ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kresek Zgłoś #284 Napisano 7 Marca 2010 Panowie i Panie pilnie potrzebuje kogos z okolic nowego dworu mazowieckiego. Piszcie na gg 10966139 siedze na niewidoku. Pilnie potrzebna pomoc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kresek Zgłoś #285 Napisano 9 Marca 2010 Chcialbym tu serdecznie podziekowac za pomoc koledze Radoslav, bardzo mi umilil zycie nie znajac mnie osobiscie zalozyl za mnie wieksza czesc gotowki, dzieki czemu zaoszczedzilem duzo czasu:) Jeszcze raz dzieki stary:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal VW Zgłoś #286 Napisano 10 Marca 2010 Siemanko. Słyszeliście coś odnośnie Zlotu VW w Tomaszowie Mazowieckim 21 marca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweeek Zgłoś #287 Napisano 10 Marca 2010 ma ktoś może działający obraz mapy do navi MFD?? Chodzi mi o coś w miarę świerzego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radoslav Zgłoś #288 Napisano 10 Marca 2010 Chcialbym tu serdecznie podziekowac za pomoc koledze Radoslav, bardzo mi umilil zycie nie znajac mnie osobiscie zalozyl za mnie wieksza czesc gotowki, dzieki czemu zaoszczedzilem duzo czasuJeszcze raz dzieki stary Nie ma sprawy! W końcu forum obliguje do zaufania i wzajemnej pomocy Mam tylko nadzieję, że z kółkami wszystko OK? Kaska już wpłynęła na konto więc również dzięki PS: A swoją droga to mnie troche zaraziłeś tymi ACT, które pokazałeś po renowacji...tylko konieczność przeróbek + cena nieco odstraszają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riccardoa Zgłoś #289 Napisano 10 Marca 2010 Siemanko. Słyszeliście coś odnośnie Zlotu VW w Tomaszowie Mazowieckim 21 marca ? Skąd masz takie informacje?Bo ja nigdzie nie widziałem takiej wzmianki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kresek Zgłoś #290 Napisano 10 Marca 2010 Mam tylko nadzieję, że z kółkami wszystko OK? Wszystko ok, juz rozkrecone, ranty sie poleruja, srubki chromuja, szukam teraz kogos od nawiertu. PS: A swoją droga to mnie troche zaraziłeś tymi ACT, które pokazałeś po renowacji...tylko konieczność przeróbek + cena nieco odstraszają Przerobek w tamtych to juz niewiele, bo nie trzeba nic spawac a tylko nawiercic, a to kazdy frezer zrobi, no a cena... Sam wiesz za ile mozna kupic i ile placiles:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal VW Zgłoś #291 Napisano 11 Marca 2010 Ja to słyszałem od znajomego który mieszka w tamtej okolicy ( TOMASZÓW MAZOWIECKI ) ,ale wolałem się zapytać na forum czy ktoś o takim zlocie słyszał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomcio Zgłoś #292 Napisano 11 Marca 2010 jak off top to off top pozdro Prezesie, nie trzymaj nas w niepewności i powiedz: czy to miejscówka na kwietniowego spota ? http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=73184 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoKristo Zgłoś #293 Napisano 12 Marca 2010 pilne !!! mam do sprzedania felgi 15' nówki sztuki... rozstaw srub 5x112 wiecej zdjec przesle na PW http://picasaweb.google.pl/kklepczarek/Desktop?authkey=Gv1sRgCJfD8peE7r2F-gE&feat=directlink Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santi77 Zgłoś #294 Napisano 13 Marca 2010 Witam mam pytanko,pojawił mi się biały osad na dywaniku pod siedzeniem,czy zna ktoś jakiś sposób żeby się tego pozbyć??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweeek Zgłoś #295 Napisano 13 Marca 2010 Witam mam pytanko,pojawił mi się biały osad na dywaniku pod siedzeniem,czy zna ktoś jakiś sposób żeby się tego pozbyć??? Za jakiego powodu się pojawił, pod którym siedzeniem, daj fotkę najlepiej. Co do usunięcia to ja bynajmniej przy jasnej podłodze, olewam sprawę do końca marca a potem wyjmuje całą podłogę na zewnątrz i piorę na słoneczku Jak nie chcesz wyjmować, to np: vanish do prania dywanów (ręcznego) i nie spray tylko buteleczka koncentratu do rozrobienia w wodzie, czyści super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santi77 Zgłoś #296 Napisano 14 Marca 2010 ten osad to są małe białe kuleczki pod siedzeniem kierowcy i pasażera przy wylocie nawiewu,prawdopodobnie jest to sól... ale wypróbuje Vanisha;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artmin Zgłoś #297 Napisano 14 Marca 2010 Na prośbę Wielebnego kolega MauroO został nowym opiekunem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #298 Napisano 14 Marca 2010 MauroO pozwolisz ze jako pierwszy zloze Ci gratulacje swiec przykladem dla innych uzytkownikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoKristo Zgłoś #299 Napisano 14 Marca 2010 kolega MauroO został nowym opiekunem. gratulacje... powodzenia zycze... nowym czy drugim opiekunem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #300 Napisano 14 Marca 2010 nowym, drugim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach