Skocz do zawartości
michupassat

LANE ASSIST wydłużenie czasu z 15s do 60s

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
czy komuś udało się definitywnie wydłużyć czas działania Lane Assist z 15 do 60 sekund (lub dłużej)?
Interesuje mnie sprawdzone rozwiązanie (kodowanie, adaptacje, aktualizacja softu itp.) Widziałem na forum jeden temat, ale był brak info w jaki sposób to ogarnąć.

Jeśli macie konkretne ustawienia lub potwierdzone metody - będę wdzięczny za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, michupassat napisał:

Cześć,
czy komuś udało się definitywnie wydłużyć czas działania Lane Assist z 15 do 60 sekund (lub dłużej)?
Interesuje mnie sprawdzone rozwiązanie (kodowanie, adaptacje, aktualizacja softu itp.) Widziałem na forum jeden temat, ale był brak info w jaki sposób to ogarnąć.

Jeśli macie konkretne ustawienia lub potwierdzone metody - będę wdzięczny za pomoc.

po zapoznaniu się, wg powyższego posta wiem, że moja kamera i wersja softu - ale jak to ogarnąć..? ktoś coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez problemu idzie ogarnąć nawet do 240s, trzeba mieć sprzęt i poszperać w necie lub zapytać kolegi @turzol.

Ja mam zrobione na 240s.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz fajnie info, sam zes Pan ogarnal czy jednak z pomoca wspomnianego kolegi lub kogos innego? Druga sprawa czy samo obdeleven styknie czy trzeba odis lub co innego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

odis lub vcp

Edytowane przez yogibabu
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 5.02.2026 o 16:07, michupassat napisał:

To juz fajnie info, sam zes Pan ogarnal czy jednak z pomoca wspomnianego kolegi lub kogos innego? Druga sprawa czy samo obdeleven styknie czy trzeba odis lub co innego ?

Poniżej masz link do programiku autorstwa naszego kolegi z forum @lols11. Możesz sobie zmienić samemu jak Ci odpowiada. Jest jeszcze parę innych bajerów :)
https://www.drive2.com/l/661398301500791277/

Edytowane przez ryger
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie rozmyślanie...

a można VCP pobrać wczytany soft z ACC, następnie zrobić patch jak wyżej i wgrać spowrotem?
Zastanawiam się, gdyż teraz mam w ACC patcha, który współpracuje z alternatywnym softem DSG i jeśli nie zrobię j/w to raczej utracę tą dogodność...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi