rodzyn889 Report post #21 Posted June 27, 2020 z dotykowym mibem to jest chyba mib3 jeszcze sa problemy z tego co widziałem. Ale pytaj 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mustang Report post #22 Posted August 13, 2020 Niestety, ja też się "zderzyłem" z tą sytuacją zamawiając "najlepsze auto świata" (służbowe). Drzemnąłem się trochę składając zamówienie i zapomniałem o AppConnect. Dołożyłem to po miesiącu, firma leasingowa dodała do zamówienia, wszystko niby ok i zonk przy odbiorze auta. Okazało się, że w modelu 2020, AC można zainstalować tylko w fabryce, serwisy nie mają już tej możliwości. Jak Niemcy coś wymyślą, to tylko sobie w głowę strzelić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pzi1967 Report post #23 Posted August 13, 2020 (edited) Spróbujcie zapytać w tej firmie. Chłopaki sporo rzeczy ogarniają. Być może i na nowe roczniki mają sposób. Polecam ich bo są dobrzy w modach VW i Audi. Edited August 14, 2020 by pzi1967 Quote Share this post Link to post Share on other sites
decees Report post #24 Posted August 17, 2020 @pzi1967 ale poza ASO to gwarancja pozamiata, a jak się gwarancja skończy (w moim przypadku 2+2 lata) to już pewnie będzie sposób na domowe odblokowanie APP... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rodzyn889 Report post #25 Posted September 9, 2020 Dlaczego niby po gwarancji? Jeśli robią zgodnie z GVO to masz tak jak w ASO Appconnect, a na pewno robią bo inaczej obecnie się nie da Quote Share this post Link to post Share on other sites
decees Report post #26 Posted February 5 Przy okazji w serwisie odpytałem o tego App Connecta i kierownik bardzo się zdziwił że sobie tego w sklepie nie aktywowałem. A jeszcze bardziej się zdziwił, jak zlecił pracownikowi aktywowanie tego w mojej obecności i ten chodził po menu, szukał pukał i nic. No i zaczęło się dzwonienie, szukanie pomocy w Poznaniu, w końcu wysłali zapytanie do BOKu w moim imieniu i odpowiedź - nie da się. Tak więc oficjalnie nic tego chyba nie będzie, a nieoficjalnie ktoś już próbował? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wowo Report post #27 Posted February 5 (edited) Ja mam z fabryki, ale byłem przekonany, że właśnie można to kupić przez MIB3 ze „sklepu”. App connect i wykrywanie zmęczenia, a w nowym golfie jeszcze można dodać Light Assist. Ale po innych doświadczeniach z usługami on-linę VW nie dziwie się, że nie działa. Wcześniej próbowałem dodać AppConnect w Golfie. Licencja była do kupienia w sklepie z akcesoriami, ale okazało się, że mój minął gniazdo USB bez wsparcia dla danych (w golfie 7 może być tylko po kablu). Edited February 5 by Wowo Quote Share this post Link to post Share on other sites
shibby Report post #28 Posted February 8 @decees jak masz w menu ikonę App Connect to się da. Pozostaje jeszcze kwestia sprawdzenia jaki masz port USB - ten pod appconnect musi mieć dodatkowe 2 piny, więc może być ewentualnie konieczność wymiany portu USB w schowku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saper_wroc Report post #29 Posted February 8 Decees ma MIB 3, byłbym ostrożny z szafowaniem że się da, a przynajmniej że się da bezboleśnie, bo ASO chyba do dziś faktycznie nie potrafi tego dodać, nie wiem jak rękodzieło w tej kwestii 😜 Gniazdko USB w tym wypadku nie będzie raczej problemem. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Forrestal Report post #30 Posted February 8 Zadzwoncie bezposrednio na infolinie WeConnect odnosnie aktywacji App-Connect w MIB3 - 061 27149876 Quote Share this post Link to post Share on other sites
RedBool Report post #31 Posted February 8 Da sie da sie Mib3 rozpracowany kilka mies temu nie jest publiczne! Quote Share this post Link to post Share on other sites