Skocz do zawartości
jedrus

Pytanie o numery części ETKA cz2

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję numer przewodu który idzie od alternatora do rozrusznika, autko : Passat b3 1989

Znalazłem tylko takie coś kable.pdf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie

Bardzo bym prosił o podanie mi numeru lampek rejestracji do Passata B5 Variant 2000,

VIN: WVWZZZ3BZYE409665

oraz czy da się jakoś zregenerować te miejsca w które się wsuwa te lampki ? Bo mam w jednej słaby styk a w drugiej to nie mam go wogóle. Czy to jest element wymienny czy stanowi całość razem z tą listwą co jest jako otwieranie bagażnika ?

Pozdrawiam

Kamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bardzo bym prosił o podanie mi numeru lampek rejestracji do Passata B5 Variant 2000

3B0 943 021 - w ASO ok. 43,58zł/szt.

W drugiej cześci swojej wypowiedzi pytasz o wtyczki które wpinane są w lampki? jeśli tak to same oprawki możesz kupić w ASO (ok. 10zl). ale piny z tej wtyczki to już nie. całą wiązkę dostaniesz w ASO. jeżeli o to pytałeś to najlepiej na szrot się udać i odciąć sobie kawałek wiązki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, koledzy potrzebowałbym informację z jakiego modelu silnika pochodzą poduszki o następujących numerach:

8D0 199 379 AT

8D0 199 382 AP

Dziękuję i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8D0 199 379 AT

8D0 199 382 AP

8D0 199 379 AT - 2.8 (ACK, AGE, APR, AQD, ATX, ATQ)

8D0 199 382 AP - silnika AGZ, AHU, AFN, ADP, AHL, AHH, ARM, AVG, ANA,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Potrzebuję łapę alternatora o numerze 03G903143 F, powiedzcie, czy łapa z innym oznaczeniem literowym na końcu również będzie pasowała? Na oko rożnic nie widać, a jak jest naprawdę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam,

Potrzebuję łapę alternatora o numerze 03G903143 F, powiedzcie, czy łapa z innym oznaczeniem literowym na końcu również będzie pasowała? Na oko rożnic nie widać, a jak jest naprawdę?

Do twojego silnika o kodzie BMR powinieneś mieć łapę nr 03G 903 139 F.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam,

03G 903 139 F to jest "następca" numeru który podałeś. Numer 03G903143 F zostal wycofany z produkcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Nieznany

szukam schematu rozrządu (znaki ustawcze) do Wv Passat 1994 silnik 2.0.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
03G 903 139 F to jest "następca" numeru który podałeś. Numer 03G903143 F zostal wycofany z produkcji.

Poszukuję używek, więc jak rozumiem obydwa numery będą pasowaly zamiennie? Dzięki za pomoc:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Potrzebuje numery ori tylnych lamp w klapie passat R36 w wersji angielskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam. Potrzebuje numery ori tylnych lamp w klapie passat R36 w wersji angielskiej.

3C5 945 093 K - lampa tylna ze światłem cofania (tylko dla ruchu lewostronnego), lewa-wewnętrzna (R36)

3C5 945 094 K - lampa tylna ze światłem przeciwmgielnym (tylko dla ruchu lewostronnego), prawo-wewnętrzna (R36)

3C5 945 095 K - lampa tylna, lewa-zewnętrzna (R36)

3C5 945 096 K - lampa tylna, prawa-zewnętrzna (R36)

Wszystkie cztery pozycje są przyciemniane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosiłbym o podanie mi numerów katalogowych kompletnego zawieszenia i układu hamulcowego VIN: WVWZZZ3CZ7E098283

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość jacek6910

Witam mam pytanie jaki koszt cześć wraz z wymianą rozrządu Passat b5 fl TDI 101 km 2002r numer WVWZZZ3BZ3E143960 z góry dziękuje za informacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosze o numer czesci i rysunek popychacza przy pompie wysokiego cisnienia przykrecanej do glowicy miedzy walkiem (KRZYWKA) a wlasnie ta pompa paliwa audi a3 rok 2003 2.0 FSI vin WAUZZZ8P14A022671 czesc bede kupowal w angli wiec rysunek pomogl by gdyby po nr czesci nie doszli

SERDECZNIE DZIEKUJE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
prosze o numer czesci i rysunek popychacza przy pompie wysokiego cisnienia przykrecanej do glowicy miedzy walkiem (KRZYWKA) a wlasnie ta pompa paliwa audi a3 rok 2003 2.0 FSI vin WAUZZZ8P14A022671 czesc bede kupowal w angli wiec rysunek pomogl by gdyby po nr czesci nie doszli

SERDECZNIE DZIEKUJE

Sprawdź czy to co niżej jest tym czego szukasz.

A3.pdf

A3 (1).pdf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kompletnie nie ma to nic zwiazanego z tym co szukam a szukam pompy wysokiego cisnienia z prawej strony silnika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kompletnie nie ma to nic zwiazanego z tym co szukam a szukam pompy wysokiego cisnienia z prawej strony silnika

Kolego, to może wejdź na tą stronę

http://ifinterface.com/page/page3.php

i poszukaj sam, bo raz piszesz o pompie, raz o popychaczu, tak więc sam już nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dawid popychacz pompy paliwa miedzy pompa paliwa a krzywka walka nie popychacz zaworow

---------- Dodano o 18:07 ---------- Poprzednia wiadomość o 17:54 ----------

dawidzie dziekuje nr rysunku 133-20 nr czesci 06d109 309c po eng nazywa sie tappets dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności