arczi741 Zgłoś #1 Napisano 30 Maja 2017 Witam Chcę dołożyć pilota zewnętrznego proxima hb do otwierania drzwi garażowych ze względu na to , iż w moim pasku jest szyba atermiczna, która skutecznie tłumi sygnał zwykłego pilota wewnątrz auta. Otwieranie drzwi garażowych będzie realizowane za pomocą podania sygnału mignięcia światłami drogowymi. Jeżeli by ktoś wiedział , który pin we wtyczce lampy bixenon odpowiada za mruganie długimi, byłbym bardzo wdzięczny za informację. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atmosferyczny Zgłoś #2 Napisano 30 Maja 2017 W bixenon jest przesłona uruchamiana elektromagnetycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi741 Zgłoś #3 Napisano 30 Maja 2017 Ale wywołuje to jakiś impuls elektryczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekrp90 Zgłoś #4 Napisano 30 Maja 2017 Opis wtyczki reflektora: 1 - Can-h2 - Can-l 3 - n/a 4 - 15a - bezpiecznik 5 5 - Masa 6 - Terminal 56b (światła mijania) 7 - Masa 8 - n/a 9 - n/a 10 - Terminal 58 (światła pozycyjne) 11 - Terminal 56a (światła drogowe) 12 - n/a 13 - n/a 14 - Masa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi741 Zgłoś #5 Napisano 30 Maja 2017 Dzięki za rozpiskę. Podłączyłem i pilot super działa. Aha , znowu zapomniałem jak kliknąć pomógł-jak to idzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krawcol82 Zgłoś #6 Napisano 30 Maja 2017 Aha , znowu zapomniałem jak kliknąć pomógł-jak to idzie? Już tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach