flop1234 Zgłoś #1 Napisano 11 Grudnia 2013 witam,dzis blacharz wymianiał mi drzwi przednie i tylne z jednej str poniewaz miałem stłuczke,ale zapomniał mi przełożyć takich gumowych elementów które są pod drzwiami ,są one w kształcie litery L,czy mają one istotne znaczenie i do czego służą?bo nie wime czy sie wracać do mechaanika i zabrać te el.z moich starych drzwi czy dać sobie spokój...proszę o odpowiedz:/: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipereeek Zgłoś #2 Napisano 11 Grudnia 2013 czy mają one istotne znaczenie i do czego służą To są uszczelki, zapobiegają brudzeniu się listw ochronnych na progach. bo nie wime czy sie wracać do mechaanika i zabrać te el.z moich starych drzwi Ja bym wrócił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahorek Zgłoś #3 Napisano 11 Grudnia 2013 Bo za kilka dni będziesz je widział na gumtree albo alledrogo i jeszcze będziesz skłonny je kupić Przy okazji zapytaj co się stało ze o nich zapomniał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dtambor Zgłoś #4 Napisano 12 Grudnia 2013 W B5 miałem takie gumy, ale w obecnym nawet nie ma otworów aby je zamontować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek Zgłoś #5 Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) To są uszczelki, zapobiegają brudzeniu się listw ochronnych na progach. Ja raczej obstawiam że pełnią rolę "dystansów" drzwi-próg, jeżeli mówimy o części m.in. 3B0837733B, chociaż nie wiem czemu niektóre miały to a inne nie. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez serek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żabol1505732874 Zgłoś #6 Napisano 12 Grudnia 2013 Ja raczej obstawiam że pełnią rolę "dystansów" drzwi-próg, jeżeli mówimy o części m.in. 3B0837733B, chociaż nie wiem czemu niektóre miały to a inne nie. Ja własnie mam to, byly otwory i dołożyłem...foty zapodam:) W poprzednim nie miałem;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ace Zgłoś #7 Napisano 12 Grudnia 2013 Ja z kolei miałem, ale wywaliłem bo rysowały mi listwy na progu chromowane:P różnicy nie zauważyłem żadnej a jeżdżę bez nich ponad rok:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dtambor Zgłoś #8 Napisano 12 Grudnia 2013 Ja raczej obstawiam że pełnią rolę "dystansów" drzwi-próg Raczej nie, dystans z tego żaden, to wiotka gumeczka . Ja mam model 2004 i brak możliwości zamontowania tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
icegoranet Zgłoś #9 Napisano 12 Grudnia 2013 u mnie gdy byly niezamontowane mialem wode na tylnym dywaniku wlozylem nowe "L-ki" i problem znikl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flop1234 Zgłoś #10 Napisano 5 Stycznia 2014 sposko,dzieki za odp,podjechalem do niego,zdemontowałem ze starych drzwi założyłem teraz są.pozdr!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach