jedrus Report post #1 Posted December 18, 2011 Witam ponownie, jakiś czas temu na forum wskoczył Tapatalk. Nie wszyscy jednak posiadają smartfony, nie wszyscy chcą kupować aplikację do obsługi Tapatalk. Dla tych z Was, którzy chcą korzystać z forum przez komórki - styl mobilny. Wystarczy ze swojego telefonu przejść na sam dół i wybrać "Mobile Style": Styl ten - siłą rzeczy - nie ma części funkcji dostępnych na "dużej" skórce. Jednak z forum powinno się korzystać trochę wygodniej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mieszkoc Report post #2 Posted December 27, 2011 Jest wygodniej i co ciekawe na mojej N8 taka skórka wczytuje się automatycznie Quote Share this post Link to post Share on other sites
jedrus Report post #3 Posted December 27, 2011 tak, ustawione jest rozpoznawanie urządzeń. jeśli wykryjemy mobilne - pakujemy styl mobilny. jest jeszcze mały problem z zapamiętywaniem wyboru skórki (dotyczy własnie tylko mobilnych urządzeń) ale pracujemy nad tym Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patrick Report post #4 Posted December 31, 2011 Mam tel na javie i bardzo fajnie się teraz przegląda forum. Dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radoslav Report post #5 Posted January 12, 2012 Mam pytanie czy ja jestem jakiś ślepy czy też w tej nowej wersji mobilnej nie ma opcji wyświetlenia subskrybowanych tematów, tak jak było w starej czy też teraz w pełnej wersji wchodząc w "Ustawienia"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
The_Saint Report post #6 Posted April 24, 2012 tak, ustawione jest rozpoznawanie urządzeń. jeśli wykryjemy mobilne - pakujemy styl mobilny.jest jeszcze mały problem z zapamiętywaniem wyboru skórki (dotyczy własnie tylko mobilnych urządzeń) ale pracujemy nad tym Jedrus, mam problem właśnie z zapamiętywaniem mobilnego stylu; problem leży po stronie forum czy u mnie? Telefon to samsung s plus jeżeli to ma jakieś znaczenie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
The_Saint Report post #7 Posted April 25, 2012 jest jeszcze mały problem z zapamiętywaniem wyboru skórki (dotyczy własnie tylko mobilnych urządzeń) ale pracujemy nad tym Jędruś, czy ten problem został rozwiązany? Pytam ponieważ mam problemy z zapamiętaniem stylu mobile w komórce, przy przechodzeniu na następną stronę czy odświeżaniu przełącza samoczynnie na Fixed(2). Quote Share this post Link to post Share on other sites
strus251 Report post #8 Posted January 24, 2013 ustawione jest rozpoznawanie urządzeń. jeśli wykryjemy mobilne - pakujemy styl mobilny. no to odgrzewam kotleta. Niestety "autowykrywanie" u mnie nie działa. Telefony: Samsung Galaxy ACE - Android 2.3.3 LG L7 - Android Ice Cream Nokia E52 - jakiś symbian Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patrick Report post #9 Posted January 24, 2013 Na androidy zainstaluj Tapatalk jeśli jeszcze nie masz i nie będziesz więcej wchodził na forum z poziomu przeglądarki w fonie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
strus251 Report post #10 Posted January 24, 2013 no myślałem o tym ale jedyne forum jakie odpalam z fona to nasze. Tapatalk zainstaluję dopiero jak tego dotknę gdzieś u kogoś aby nie kupować czegoś co mi się nie spodoba. Ogólnie to jestem w ogóle tylko na dwóch forach ale drugie nie wspiera tapatalk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patrick Report post #11 Posted January 24, 2013 Ja też używam tylko do naszego, ewentualnie czasem zaglądne na angielskie forum paska. Od momentu użycia pokochałem tę aplikację-dla mnie komfort obsługi forum na telefonie z tapatalk jest bardzo zbliżony do obsługi na kompie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kleko Report post #12 Posted January 24, 2013 Tapatalk zainstaluję dopiero jak tego dotknę gdzieś u kogoś aby nie kupować czegoś co mi się nie spodoba. wpisz w google tapatalk.apk chomikuj Quote Share this post Link to post Share on other sites
strus251 Report post #13 Posted January 24, 2013 wpisz w google tapatalk.apk chomikuj o i to się nazywa rozwiązanie . ---------- Dodano o 20:53 ---------- Poprzednia wiadomość o 19:53 ---------- :wstyd, a może mi ktoś powiedzieć jak dodać nasze forum? Mam tylko ekran główny i niby klikam na szukaj ale nie pokazuje się okienko do wpisania nazwy itd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
strus251 Report post #14 Posted January 25, 2013 chyba wszystko jasne. Z chomika się zainstalował ale po 10 minutach oczekiwania na serwer dostaję komunikat że serwer odmówił . Quote Share this post Link to post Share on other sites
motomouse Report post #15 Posted January 25, 2013 Z chomika się zainstalował ale po 10 minutach oczekiwania na serwer dostaję komunikat że serwer odmówił Odżałuj te parę złotówek. A jak chcesz przetestować, to tryknij do mnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rob1552 Report post #16 Posted February 8, 2013 Witam czy ktos moze mi pomoc jak moge wyłaczyc to ze zwyklego kompa??? mam problem ponieewaz od pewnego czsu nie moge sie z tym uporac. Pomocy!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mieszkoc Report post #17 Posted February 8, 2013 Na dole strony głównej masz przycisk do zmiany stylu forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Qdlik Report post #18 Posted February 8, 2013 na samym dole strony, na środku masz opcję "full site".. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rob1552 Report post #19 Posted February 8, 2013 na samym dole strony, na środku masz opcję "full site".. nie dziala. wracam wtedy mi na gore strony i na tym sie konczy. teoretycznie powinno ale nie zmiena, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Qdlik Report post #20 Posted February 8, 2013 nie dziala. wracam wtedy mi na gore strony i na tym sie konczy. teoretycznie powinno ale nie zmiena, u mnie działa i na IE i na mozilli... może zmień przeglądarkę.. albo odinstaluj, wyczyść wszystkie pliki w rejestrze związane z nią, usuń wszystkie foldery i zainstaluj od nowa.. Quote Share this post Link to post Share on other sites