Buszmen Zgłoś #161 Napisano 25 Czerwca 2010 towarzysze jutro oglądam auto w KRK mam być na 11:00 pod tym adresem: ul.Jasnogórska 4. To jest ASO Toyoty a na 10:00 ul. Makuszyńskiego 5A w komisie AUTO-TRAP. Także można mnie wypatrywać i ja również zarzucę szukajkę paszczaków w oczkach swych. Zdaje się, ze tam masz wjazd albo od Makro albo od ul.Sosnowieckiej a nie stricte od Jasnogórskiej ale nie jestem pewien... Jak mi się uda, to podjadę do ASO;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strus251 Zgłoś #162 Napisano 25 Czerwca 2010 Jak mi się uda, to podjadę do ASO zapraszam. Tym bardziej, że nie znam okolicy jak by co to kom do mnie 500-612-369 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodix Zgłoś #163 Napisano 25 Czerwca 2010 Buszu kaczy łbie a tobie po co jechac do kojoty:zeco:zeco:zeco:zeco:zeco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #164 Napisano 25 Czerwca 2010 A co ,jedziesz tez na mini spocika? Ja się postaram być! Kuna z Makuszyńskiego na Jasnogórska to kawałek jest... ---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ---------- [ame]http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Jasnog%C3%B3rska+4,+Krak%C3%B3w,+Polska&daddr=ul.Makuszy%C5%84skiego+5A&hl=pl&geocode=&mra=ls&sll=50.087492,20.046304&sspn=0.003821,0.006899&ie=UTF8&t=h&z=12[/ame] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fistaszek Zgłoś #165 Napisano 25 Czerwca 2010 Wybiera się ktoś z Was na piknik lotniczy jutro lub w niedziele ? W Czyżynach jest - na tym lotnisku, co w zimie był spot małośląski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #166 Napisano 25 Czerwca 2010 Gekoon zrobiłeś z klimą??? Jeszcze nie sprawdzałem co go boli,mam nadzieje ze to tylko odczynnik :D:D: :kumple ---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:46 ---------- Wybiera się ktoś z Was na piknik lotniczy jutro lub w niedziele ? W Czyżynach jest - na tym lotnisku, co w zimie był spot małośląski Ja mam bibe rodzinna takze odpadam :D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodix Zgłoś #167 Napisano 25 Czerwca 2010 Gekoooon jaki urwa Odczynnik Ci sie popsuł:doh:doh:doh:doh:doh:doh:dohchyba R134 Ci brakło albo uleciało w sina dalll:mlotkiem:mlotkiem:mlotkiem:mlotkiem:mlotkiem:mlotkiem ---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ---------- No stare auta wymagaja dopieszczania i wyrozumiałości !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #168 Napisano 25 Czerwca 2010 Gekoooon jaki urwa Odczynnik Ci sie popsułchyba R134 Ci brakło albo uleciało w sina dalll Qwa braklo i nie chłodzi fuckkkkkkk no Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #169 Napisano 25 Czerwca 2010 Ruszy ktoś jeszcze d.pe do Tojki na Jasnogórską? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodix Zgłoś #170 Napisano 25 Czerwca 2010 Buszu wpadnij do mnie blizej Masz --dam szlaufik i pozwole pobawic sie woda i szczatka bo Pasio wymaga toalety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #171 Napisano 25 Czerwca 2010 Buszu wpadnij do mnie blizej Masz --dam szlaufik i pozwole pobawic sie woda i szczatka bo Pasio wymaga toalety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 O dawaniu szlaufików to se z Lobosem pogadaj, bo on mi sie wydaje jakiś taki przytopiony... Dasz radę się jutro wyrwać na chwilkę? A Łopiekunica co?Pracujesz jutro w godzinach przedpołudniowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzoska Zgłoś #172 Napisano 25 Czerwca 2010 1. Jasnogórska/Makuszyńskiego - nie 2. Czyżyny - tradycyjnie chyba tak - popołudniu, chociaz w tym roku coś cienko z atrakcjami 3. Gekoon - dobrze że to klima a nie chłodnica bo by Ci tu zaraz imputowali żeś pewnie borygo/petrygo wypił) ( podobno róznia się tylko kolorem bo w smaku zasadniczo niczym) 4. Buszu Ty sie kiedyś doigrasz za te "czułości" i ktos Ci z tyłka wuwuzele zrobi w końcu hihihihihihihihihih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strus251 Zgłoś #173 Napisano 25 Czerwca 2010 Łukasz, jak możesz to podeślij mi sms numer do Ciebie. Jak bym błądził po KRK to chociaż będę miał do kogo zagadać no, spadam lulu. Do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #174 Napisano 26 Czerwca 2010 4. Buszu Ty sie kiedyś doigrasz za te "czułości" i ktos Ci z tyłka wuwuzele zrobi w końcu hihihihihihihihihih Hehehehheheh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kinga Zgłoś #175 Napisano 26 Czerwca 2010 A Łopiekunica co?Pracujesz jutro w godzinach przedpołudniowych? no ja na 12 do pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #176 Napisano 26 Czerwca 2010 no ja na 12 do pracy Bez Ciebie, to ten sklepik by chyba z torbami poszedł... Myślimy coś o czwartku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kinga Zgłoś #177 Napisano 26 Czerwca 2010 Bez Ciebie, to ten sklepik by chyba z torbami poszedł... chciałabym no ja pracuje i w czwartek i w piatek do 22 ale jutro mam wolne są chętni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fistaszek Zgłoś #178 Napisano 26 Czerwca 2010 Ja wstępnie na niedzielę mogę być chętny, ale może nieco wcześniej niż 18.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kinga Zgłoś #179 Napisano 26 Czerwca 2010 nio ja tak myslalam że może jakaś wczesniejsza pora i jak pogoda dopisze wybrać się na Pieskowa Skałe??? http://www.pieskowaskala.pl/ co wy na to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #180 Napisano 26 Czerwca 2010 Wybaczcie, ale w niedziela to jedyny dzień kiedy mogę pobyć z córą i żonką i tak zwanie ponicnierobić wiec ja się nie piszę na spocika;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach