Buszmen Zgłoś #121 Napisano 21 Czerwca 2010 Ja niestety tym razem odpadam A Tobie co wszo piekielna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #122 Napisano 22 Czerwca 2010 No i co co działamy i kiedy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juzek Zgłoś #123 Napisano 22 Czerwca 2010 A Tobie co wszo piekielna... Nie dam rady w tym tygodniu mutancie:dolamam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #124 Napisano 22 Czerwca 2010 Nie dam rady w tym tygodniu mutancie:dolamam Stało się coś...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juzek Zgłoś #125 Napisano 22 Czerwca 2010 Stało się coś...? Stanie się jak Cię spotkam:lol Wszystko allrigth tylko muszę byc w tym tygodniu w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #126 Napisano 22 Czerwca 2010 Stanie się jak Cię spotkam:lolWszystko allrigth tylko muszę byc w tym tygodniu w domu no to spox;):ok W takim układzie, jak zwykle szczam na Ciebie:lol ...pantoflu...:lol2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kinga Zgłoś #127 Napisano 23 Czerwca 2010 ja mam dzisiaj czas. Możemy się umówić np o 18 w Rohatynie ładna pogoda mam nadzieje że się nie spartoczy co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #128 Napisano 23 Czerwca 2010 ja mam dzisiaj czas. Możemy się umówić np o 18 w Rohatynie ładna pogoda mam nadzieje że się nie spartoczy co wy na to? A wcześniej? A może "chińczyk" na Kalwaryjskiej?Tylko parkowanie lipa:wsciekly Albo jeszcze cosik innego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fistaszek Zgłoś #129 Napisano 23 Czerwca 2010 Jakbyście wpadli wcześniej gdzieś w okolice Kazimierza (ewentualnie Matecznego), to ja chętnie, bo akurat będę na Kazimierzu od 16.00 do 18-19.00. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #130 Napisano 23 Czerwca 2010 Ja mogę podskoczyć i tu;) Łopiekunica odofflajnuj się!:halo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fistaszek Zgłoś #131 Napisano 23 Czerwca 2010 Buszu, poszło do Ciebie PW, jakbyście coś montowali - klepnij mi smsa, to może wpadnę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #132 Napisano 23 Czerwca 2010 Oka! ---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:12 ---------- Słuchajcie, ja muszę w tej chwili jechać do Krzeszowic wiec jak coś, to tarabanić na kom. No i w zaistniałej sytuacji przyznam, ze rohatyna jest mi wyjątkowo na rękę ale to zależy o której będę wracał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kinga Zgłoś #133 Napisano 23 Czerwca 2010 i jak jest ktos chetny na dzisiejszego spota?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Zgłoś #134 Napisano 23 Czerwca 2010 Ja mogę wpaść na godzinkę, półtorej Tom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romi Zgłoś #135 Napisano 23 Czerwca 2010 i jak jest ktos chetny na dzisiejszego spota?!? Jak bym wiedział o spociku wczoraj (bo dzisiaj to neta rano nie odpalałem) to bym był, bo pracuję prawie przy Rohatynie (chyba nawet kilometra nie będzie) a wyjeżdżałem z pracy o 17-tej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzoska Zgłoś #136 Napisano 23 Czerwca 2010 właśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #137 Napisano 23 Czerwca 2010 A środa czy czwartek? To co może w środę jakieś spot-kanko,może być wcześniej jak będziecie chcieli,ja w czwartek nie dam rady PRACA :D:D:D no to środa a moze fantasy park - billard ?? To było przedwczoraj pisane...:hmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Zgłoś #138 Napisano 23 Czerwca 2010 Się melduję po spociku Właśnie oderwałem się od felgi i idę lulku T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #139 Napisano 24 Czerwca 2010 No to może zaczniemy już pisać coś o następnym SPOCIE w czwartek tj 1.07.2010 ale tak już konkretnie co i jak i gdzie :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Zgłoś #140 Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) To ja tak z innej beki.... Potrzebuję na sobotę wulkanizcję w Krakowie i diagnostykę, bo zbieżnośc mi będzie trzeba po zmianie kółek ustawić.. Najlepiej żeby mieli czynne przynajmniej do 15stej i gdzieś w okolicach bronowic... Moze ktoś coś polecić? A tutaj coś ktoś robił? http://www.akropol.com.pl/ Tom Edytowane 24 Czerwca 2010 przez Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach