piotraskbw Report post #4801 Posted September 27 Aby wykluczyć "kierownika" zrób ta: Na podłożu o niskiej przyczepności rusz na 1 samym sprzęgłem, a jak już puścisz zupełnie sprzęgło, to ogień na maxa zobacz co się dzieje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ToniK Report post #4802 Posted September 27 34 minuty temu, piotraskbw napisał: Aby wykluczyć "kierownika" zrób ta: Na podłożu o niskiej przyczepności rusz na 1 samym sprzęgłem, a jak już puścisz zupełnie sprzęgło, to ogień na maxa zobacz co się dzieje. Przy automacie to raczej takiej diagnostyki nie da się zrobić Quote Share this post Link to post Share on other sites
HansikVR5 Report post #4803 Posted September 29 Jedź do mechanika na diagnoze bo sam i tak jej nie naprawisz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michał93 Report post #4804 Posted October 27 Ja mam taki problem że wyświetla mi się błąd i silnik wchodzi w tryb awaryjny wymieniłem główny sterownik silnika jakiś czas było wszystko ok teraz sytuacja się powtórzyła dalej samochód wchodzi w tryb awaryjny co to może być Quote Share this post Link to post Share on other sites
HansikVR5 Report post #4805 Posted October 28 (edited) Największy problem panie to masz z ortografią. Gdybyś napisał jakie są błędy to może i ktoś by Ci pomógł a tak musisz zadzwonić do Wróżbity Macieja. Edited November 7 by mkpol Jeżeli jeszcze raz zacytujesz posta pod którym bezpośrednio odpowiadasz to daję słowo, że dostaniesz bana na tydzień ... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xxxxxbass Report post #4806 Posted December 2 W dniu 27.09.2019 o 17:31, ToniK napisał: Podobno nie dało się inaczej gazu podłączyć to słowa jednego z serwisantow od gazu ale fakt na gazie reakcja na pedał jest taka sobie... Da radę. U mnie nie dość że krócej to i wszystko prawie niewidoczne. Jedyny widoczny element to kawałek węża z filtrem fazy lotnej. Nawet reduktor jest pod osłoną zbiorniczka płynu wspomagania. Węże idą pod zbiorniczkiem wyrównywawczym na silnik wchodzą od strony grodzi. Wtryski są pod osłoną. Estetycznie jest super. Wiele osób po otwarciu maski nie wierzy że mam lpg... Quote Share this post Link to post Share on other sites