NiemoR Zgłoś #8781 Napisano 21 Marca 2011 heheh sobie przypominałem z wczoraj , czy jest tu ktoś po alkoholu? Mina Morusa bezcenna A cd pytania ? "A wczorajszy czy dzisiejszy ?" Odp - NO I WCZORAJSZY I TROCHĘ DZISIEJSZY :lol Pozdro Moro Jak to mój kumpel mawia - jak masz kaca najlepiej iść do tyry bo i tak masz dzień zje...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #8782 Napisano 21 Marca 2011 no siedzę w robocie nawet wcześniej byłem jak normalnie no na drugi raz muszę być trzeźwy bo mnie odstrzelaliście jak później już nawet nie wiedziałem z kim jestem w drużynie Pamiętajcie Alkohol to złooooooooo ,młoda mnie nie kocha to pisałem ja smutny mundek moro Macie pozdrowienia dla zajebis#@# ekipy (tak maniek Was nazwał i Grzesio co jak się budzi to ma 3 promile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #8783 Napisano 21 Marca 2011 Pamiętajcie Alkohol to złooooooooo ,młoda mnie nie kocha A kupiłeś chabazia wracając ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #8784 Napisano 21 Marca 2011 nie i to był mój błąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MZiobro Zgłoś #8785 Napisano 21 Marca 2011 chabaź i tak tu nic nie zdziała, trzeba pokazać kto rządzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #8786 Napisano 21 Marca 2011 nie i to był mój błąd Oj to była jedyna szansa :hmm teraz będzie ciężko i drożej bo dziś to musisz w konkretny wiecheć zainwestować chabaź i tak tu nic nie zdziała, trzeba pokazać kto rządzi :haha to niestety wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #8787 Napisano 21 Marca 2011 śmiejcie się mondzioły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #8788 Napisano 21 Marca 2011 śmiejcie się mondzioły :glaszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolex_2004 Zgłoś #8789 Napisano 21 Marca 2011 A za błędy trzeba płacić i to nieraz sporo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart_wro Zgłoś #8790 Napisano 21 Marca 2011 siema Pany! jak tam, pobawili się kulkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #8791 Napisano 21 Marca 2011 siema Pany! jak tam, pobawili się kulkami? Też mieliśmy malowanie , tylko w mniejszym formacie Zastanawiam się jak to możliwe, że z pomarańczowej farby mam fioletowe ślady :haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart_wro Zgłoś #8792 Napisano 21 Marca 2011 jeszcze oprócz piwa nakirałem się farby, szpraju, kleju do tapet i lekko mówiąc - żadnych remontów w najbliższym czasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #8793 Napisano 21 Marca 2011 To miałeś haluny i kiranie w gratisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koćko Zgłoś #8794 Napisano 21 Marca 2011 ja se z rana 700 pelenów wydałem na amory i klocki :hym b4 trzeba reanimować bo prawie 300 tysi na zegarze a pewnie amory z fabryki jeszcze. Właśnie doczytałem żeby amory wymienić z tyłu to trzeba tapicerke w bagaju rozwalać , już widze cene tej usługi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart_wro Zgłoś #8795 Napisano 21 Marca 2011 To miałeś haluny i kiranie w gratisie jeszcze mam fazunię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #8796 Napisano 21 Marca 2011 Właśnie doczytałem żeby amory wymienić z tyłu to trzeba tapicerke w bagaju rozwalać , już widze cene tej usługi Kiślaq mi wczoraj opowiadał, że z jednej strony ze 2 godz się pałował żeby rozebrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiślaq Zgłoś #8797 Napisano 21 Marca 2011 Oj taaak... Dobra zabawa z tym jest. Najlepszy jest ten element plastikowy, z którego jakby pas wyjeżdża... tam to trzeba się przyłożyć żeby to zdjąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
super krowa Zgłoś #8798 Napisano 21 Marca 2011 Witam po 5 dniach nieobecności. Przerwa długa, bo się oświadczałem . Widzę również, że spot się udał. Niemor felga i gleba boska. Dzisiejszą masturbację dedykuje Tobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart_wro Zgłoś #8799 Napisano 21 Marca 2011 Witam po 5 dniach nieobecności. Przerwa długa, bo się oświadczałem kiedy kawalerski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
super krowa Zgłoś #8800 Napisano 21 Marca 2011 Cytat:Napisał super krowa Zobacz post Witam po 5 dniach nieobecności. Przerwa długa, bo się oświadczałem kiedy kawalerski? Jeszcze trochę, ale gdzieś tu czytałem, że tu już nikt nie pije Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach