DarekDD Report post #1 Posted May 29, 2008 witam czy ktoś wirusował autko u Stefanowskiego na srebrzyńskiej ??? jakieś opinie ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
souler Report post #2 Posted May 29, 2008 ja bym proponowal http://g-lab.pl/ znam efekty jego prac, dlatego odsylam do uysego Quote Share this post Link to post Share on other sites
bimbol Report post #3 Posted May 29, 2008 marecek był u nich na hamowni, a czy stroił też to nie wiem. Musisz go zapytać na PW. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest MARCIN01 Report post #4 Posted May 30, 2008 :confused:Znacie może ceny jaki są w GLab??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
souler Report post #5 Posted May 30, 2008 :confused:Znacie może ceny jaki są w GLab??? zadzwon to sie dowiesz. forum nie jest od takich spraw. ceny sa krajowe, a jak uysy cie polubi to moze da jakiegos upusta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest MARCIN01 Report post #6 Posted May 30, 2008 No dzieki za odpowiedz, jestem pod wrażeniem:cool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel23sp Report post #7 Posted June 17, 2008 No dzieki za odpowiedz, jestem pod wrażeniem:cool: Ja właśnie jestem po takim zabiegu. Byłem u Rogala w Warszawce. Człowiek naprawdę zna się na rzeczy i dla ludzi z forum daje rabaty. Żeby nie pisać tu o cenach to mi się to opłacało.Pozdrawiam. P.S Jak chcesz więcej szczegółów to na PW Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 1986bartek Report post #8 Posted June 29, 2008 Jedź do uysego mi wgrywał wiruka prawie rok temu i jest bardzo zadowolony Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest venom 132 Report post #9 Posted August 31, 2008 Koledzy a co myślicie o tej firmie http://www.alltuning.pl/ chłopaczki są ze Zduńskiej Woli.????Może ktoś już robił u nich chipa i jak się auto sprawuje?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marecek Report post #10 Posted August 31, 2008 ja swojego 1.8T stroiłem w Aleksandrowie Łódzkim u p. Andrzeja... Ci, co widzieli wykres 286koni przy 1.0 bara i jeździli moim autem wiedzą, że człowiek wie co robi... Nie wiem tylko czy dizle też robią... Generalnie duży plus za wykonanie, tylko terminy mogą być mało ciekawe. http://www.wvr.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
souler Report post #11 Posted August 31, 2008 Koledzy a co myślicie o tej firmie http://www.alltuning.pl/ chłopaczki są ze Zduńskiej Woli.????Może ktoś już robił u nich chipa i jak się auto sprawuje?? klopociki chcesz miec? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest venom 132 Report post #12 Posted August 31, 2008 kolego souler a czemu kłopociki??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
souler Report post #13 Posted August 31, 2008 robia, a potem trzeba po nich poprawiac, pod warunkiem, ze auto dozyje do poprawki u kogos kumatego. kolejny przyklad ciptuningu a'la autoseba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest loco Report post #14 Posted August 31, 2008 robia, a potem trzeba po nich poprawiac Ile razy po nich poprawiałeś? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest venom 132 Report post #15 Posted September 2, 2008 co trzeba po nich poprawiać ?Kolego souler napisz coś konkretnego.Dzienx Quote Share this post Link to post Share on other sites
souler Report post #16 Posted September 3, 2008 chlopaki z cartronics poprawiali po nich kilka fur takze do nich kierowac pytania. jak ktos robi wszystko od ciagnikow, przez kombajny po osobowki to chyba troche przesadza z zakresem dzialania. jak cos jest do wszystkiego to jest do d... osobiscie w łodzi wybrałbym sie do uysego i mial spokojna glowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jopasek Report post #17 Posted September 14, 2008 Polecam G-lab porzadnie i solidnie ostatnio byłem na przegladzie rutynowy u uysego jest wszytsko dobrze 159ps lekka ręka wykrzesał Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doc Report post #18 Posted September 14, 2008 Odnośnie Rogala. Dodam dla potencjalnie zainteresowanych benzyniaków, że nie tyka benzyn, a jedynie diesle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gepc Report post #19 Posted October 30, 2008 (edited) Powiedzcie mi ktoś proponuje mi podnieś moc z 110 do 160 KM silnik TDI 1,9 . Twierdzi że może do 180 ale bezpiecznie to 160. przez wymiane tylko czipa. Warto ryzykować ? 160 to wydaje mi sie za dużo jak na 110 konny silnik Edited October 30, 2008 by gepc Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAPI Report post #20 Posted October 30, 2008 takie rzeczy to tylko w ERZE nie warto ! Quote Share this post Link to post Share on other sites