klexiuZST Zgłoś #621 Napisano 5 Października 2011 Jest jeszcze lolega Z Wolina ma białe auto. Tak tak, ale nie na Stargardzkich blachach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakiCMG Zgłoś #622 Napisano 6 Października 2011 jaki144 kujawsko - pomorskie (Mogilno) Wlepa na klapie tylnej z lewej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaCaBoSS Zgłoś #623 Napisano 7 Października 2011 Danek , musisz poprawic Naznaczonych z Łódzkiego , jestem tam aż trzy razy . Oklejonego mam swojego paska i żonki polo .Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #624 Napisano 7 Października 2011 Danek , musisz poprawic Naznaczonych z Łódzkiego , jestem tam aż trzy razy . Oklejonego mam swojego paska i żonki polo .Dzieki Poprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ligusek Zgłoś #625 Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Ligusek Kuj.-Pom.* VWlepa forumowa od ArroW'a w lewym dolnym rogu szyby:mlask Edytowane 17 Października 2011 przez Ligusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex Zgłoś #626 Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Witam gr. łódzką i resztę społeczności forum! Nosiłem się z tym zamiarem od dawna, lekko nie było (drukarki jakoś kuleją) ale w końcu 6 forumowych wlep zaczęło latać... Danek75 - przebij to: [ATTACH=CONFIG]68016[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]68015[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]68014[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]68013[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]68012[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]68011[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]68010[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]68009[/ATTACH] Edytowane 22 Października 2011 przez Alex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiorowski Zgłoś #627 Napisano 1 Listopada 2011 mnie też dopiszcie wlepa na szybie województwo mazowieckie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #628 Napisano 1 Listopada 2011 Danek75 - przebij to: To nie jest trwałe oznaczenie Taki druk to i ja mogę zrobić na chwilę I.... mówisz i masz - w przyszłym roku walnę wlepę na Mi-24 - i co ty na to :fajnymnie też dopiszcie wlepa na szybie województwo mazowieckieTo wpisz się po ludzku - jak inni :fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rybarobert Zgłoś #629 Napisano 2 Listopada 2011 1. rybarobert 2. Kąty Wrocławskie 3. Tylna klapa [ATTACH=CONFIG]69009[/ATTACH] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajko-pl Zgłoś #630 Napisano 6 Listopada 2011 Witam, od niedawna i ja naznaczony 1. kajko-pl 2. warmińsko-mazurskie (Pasłęk, Elbląg i okolice) 3. wlepa na tylnej szybie (prawy dolny róg) + małe linki na tylnych bocznych szybach (z obu stron) tak się to prezentuje: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bentouch Zgłoś #631 Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Bentouch Świecie Kujawsko-Pomorskie Wlepa na klapie ^^ Edytowane 9 Listopada 2011 przez bentouch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crommell Zgłoś #632 Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) 1. Crommell 2. Podkarpackie - Rzeszów 3. Wlepa regionalna na tylnej klapie po lewej stronie Edytowane 25 Maja 2012 przez crommell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość korkow Zgłoś #633 Napisano 14 Listopada 2011 haha, w życiu bym się nie domyślił, że to photoshop, nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexx Zgłoś #634 Napisano 16 Listopada 2011 1. Alexx 2. zachodniopomorskie - Koszalin 3. mała wlepa z lewej strony tylnej szyby [ATTACH=CONFIG]69996[/ATTACH] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasko Zgłoś #635 Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) 1. adasko 2. Podlaskie - Suwałki 3. duża wlepa na tylnej klapie po lewej stronie [ATTACH=CONFIG]70091[/ATTACH] Edytowane 17 Listopada 2011 przez adasko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UCIEK Zgłoś #636 Napisano 19 Listopada 2011 1. UCIEK 2. Mazowieckie - Warszawa 3. Duża wlepa na tylnej szybie, duży link na przedniej szybie [ATTACH=CONFIG]70209[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]70210[/ATTACH] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlodyyy Zgłoś #637 Napisano 19 Listopada 2011 - mlodyyy - Podlaskie - wlepa na tylnej klapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinul Zgłoś #638 Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) 1. cinul 2. podlaskie - Białystok 3. duża wlepa na tylnej klapie po lewej stronie, duży link na listwach w tylnych drzwiach po obu stronach Edytowane 10 Marca 2012 przez cinul aktualizacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedenastka Zgłoś #639 Napisano 20 Listopada 2011 1. Jedenastka 2. Podlaskie , Białystok 3. Wlepka na tylnej szybie po lewej stronie [ATTACH=CONFIG]70271[/ATTACH] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olsonek36 Zgłoś #640 Napisano 8 Grudnia 2011 1. olsonek36 2. łódzkie - Łódź 3. wlepa na tylnej klapie z lewej strony i ramki pod tablicą rejestracyjną [ATTACH=CONFIG]71433[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]71434[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]71435[/ATTACH] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach