Karol027 Zgłoś #1 Napisano 23 Października 2023 Witam, musze zakupić nowy prostownik. Poprzedni Boscha się zepsuł. Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilus100 Zgłoś #2 Napisano 24 Października 2023 (edytowane) Ja mam Ctek MX 5.0. Jeszcze polecane są Noco Genius. Jeśli cos bardziej klasycznego to Stef-Pol. Edytowane 24 Października 2023 przez emilus100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosol Zgłoś #3 Napisano 24 Października 2023 prostownik czy ładowarkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilus100 Zgłoś #4 Napisano 24 Października 2023 Oo właśnie, ja podałem przykłady dwóch ładowarek i prostownik. Bosch to pewnie była ładowarka. Więc kwestia co autor potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pestek92 Zgłoś #5 Napisano 1 Grudnia 2023 Kupiłem z Lidla za 89zł i jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach