Jump to content
pietrek_g

Midland Alan 109 + Midland ML-145 - problem

Recommended Posts

Od jakiegoś czasu mam problem z w/w zestawem. Mianowicie nie słyszę nikogo. Po pewnym czasie czasem zaczynam słyszeć innych a gdy tylko spróbuję o coś zapytać bądź komuś odpowiedzieć od razu wszystko znów cichnie. Co może być problemem? Radio czy problem z anteną?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rozkręć podstawę i tam często dochodzi do zwarcia lub przerwania przewodu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, dzięki za odpowiedzi. Sprawdzę i dam znać.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Winę może ponosić Gruszka miałem podobnie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale to w głośniku słyszałbym innych chyba normalnie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No właśnie w Alanie 109 jak nie masz podpiętej gruszki to nie słychać nie wiem czemu ale tak jest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha, ok. Sprawdzę i to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem rozwiązany. Winę ponosił kabel w podstawie anteny. Urwał się. Przylutowanie go ponownie usuneło usterkę.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No własnie,trzeba uważać na te kable,bo lubią się przecierać/urywać

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drogi przyjacielu , gdybyś widział ten film , to w ciągu 10 minut , zlokalizował byś usterkę i ja usunął .

 

Na stronie tej firmy jest więcej takich ciekawostek.

Powodzenia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Terms of Use oraz Privacy Policy