Skocz do zawartości
Tomczaa

Wymiana przełącznika szyb na chromowane

Rekomendowane odpowiedzi

czarodziej :bry2

ja bojąc się o moją piękną skórzaną tapicerkę i ładne plastikowe ramki całość rozebrałem... no cóż kolega musi być szpieg z ASO, to zna czarodziejskie triki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

generalnie to panowie najszybciej wymienic wiadomo strone kierowcy, potem przod pasazer obejdzie sie bez zdejmowania tapicery tylko trzeba sie tam troche napocic ale zejdzie bez zadnych zadrapan. no i pozostaje tyl : tu nie stety nie obejdzie sie bez jakies inicjatywy aby odgiac lub zdjac tapicere. pomimo tego ze zdejmiemy plastik gdzie sa schowane srubki niestety, otwor który sie tam znajduje nie pozwoli juz nam na wyjecie tego tak jak przy przodzie pasazera. ja 2 tyg. temu nie zdejmowalem calej tapicery(mowa o tyle ) tylko odgiolem se ja powiedzmy do polowy tak zeby byl swobodny dostep pod spodem (zaoszczedzimy naprawde duzo czasu na nie zdejmowaniu jej ,aha co jeszcze podczas rozdzielania tapicery z dzrzwiami musimy uwazac na zatrzaski mozna je urwac , do czego doszlo u mnie ale naszczescie byl to tylko jeden ) milej wymiany :D zycze i tak na koniec ori przelaczniki(szyby +lusterko) mozna juz wyrwac za 250zl z pzrzesylka pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...

:hmm jakaś rodzina romeo9999?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:hmm jakaś rodzina romeo9999?

chyba nie , ale zawsze mozemy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koledzy powie mi ktos jak sie zabrać za taka wymianę??od strony kierowcy zeby czegoś nie uszkodzić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi