POLMOS Zgłoś #401 Napisano 26 Sierpnia 2009 mozecie mi zrobic ramiona felg w kolorze nadwozia(ewentualnie troche jasniejszy zielony)??? zdjecia do wyboru w temacie o moim pasku(link w podpisie) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kleko Zgłoś #402 Napisano 31 Sierpnia 2009 Tak by mógł wyglądać mój passio, ale od 1,5 roku ma innego właściciela:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek.stg Zgłoś #403 Napisano 31 Sierpnia 2009 Ah golfina zacnie ci wyszła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kleko Zgłoś #404 Napisano 31 Sierpnia 2009 mozecie mi zrobic ramiona felg w kolorze nadwozia(ewentualnie troche jasniejszy zielony)???zdjecia do wyboru w temacie o moim pasku(link w podpisie) dzieki nie wiem czy o to tobie chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POLMOS Zgłoś #405 Napisano 5 Września 2009 nie wiem czy o to tobie chodziło dzięki Łukasz,coś w tym stylu,ale bardziej zielone jak lakier na aucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrojkaT Zgłoś #406 Napisano 8 Września 2009 Moze ktos napisac jak wrzucacie tak fele w PS ? lub jakis tutorial do tego, bym byl wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #407 Napisano 8 Września 2009 Kolego google się kłania jest tego masa ( nawet forum poświęcone tutką jest ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrojkaT Zgłoś #408 Napisano 8 Września 2009 rainman wiem ze jest google, kiedys robilem na PS ale nie wiem dokladnie co wpisac bo do PS jest 1000 tutoriali. A to ze tutki jakies sa tu na forum to pierwsze slysze, zaraz oblukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #409 Napisano 8 Września 2009 źle mnie zrozumiałeś jest inne forum poświęcone tutką !!!!! ale na też był temacik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anomal Zgłoś #410 Napisano 10 Września 2009 (edytowane) zainspirowany praca kolegi Klekotera (klik) postanowilem przerobic swojego sedana na coupe najpierw poprostu usunalem klamke i szpare tylnich drzwi pochwalilem sie koledze jacenty64 ale mnie uswiadomil ze przednie drzwi sa za krotkie, wiec je przedluzylem wersja finalna + rozmycie i rameczka KONIECZNIE KLIKAC BY POWIEKSZYC Edytowane 10 Września 2009 przez anomal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja456 Zgłoś #411 Napisano 17 Września 2009 Czy ktoś mógłby zmodzić coś, jakby mogło wyglądać z dystansami np. 20mm? Próbowałem sam coś zrobić w Gimpie, ale nie jestem zadowolony z efektu mojej przeróbki:rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #412 Napisano 17 Września 2009 koledzy jakiego programu używacie do przerabiania tych zdjęć i skąd można go ściągnąć ? może przyciemnicie moje szybki w aucie zobacze czy warto to zrobić )pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luq@sz Zgłoś #413 Napisano 18 Września 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKanar Zgłoś #414 Napisano 21 Września 2009 koledzy jakiego programu używacie do przerabiania tych zdjęć i skąd można go ściągnąć ?może przyciemnicie moje szybki w aucie zobacze czy warto to zrobić )pozdro Adobe Photoshop Kiedyś bawiłem się w te tematy jak miałem więcej czasu ale to było mniej więcej 2 lata temu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vagmania Zgłoś #415 Napisano 24 Października 2009 wielka prosba prosilbym o zmiane koloru felg np na roz pomarancz lub cos ze wscieklych kolorow bardzo prosze o pomoc bo nie wiem jak pomalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camell990 Zgłoś #416 Napisano 24 Października 2009 Takie cuś udało mi się zrobić dla Ciebie;) Pozdrawiam:vw: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vagmania Zgłoś #417 Napisano 24 Października 2009 (edytowane) Camell990 jestes wielki dzieki wielkie a dalbys moze rade jeszcze dodatkowo pomalowac znaczek w8 w grillu w kolorach felg i jak by dalo rade troszke go jeszcze nizej posadzic Edytowane 24 Października 2009 przez vagmania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camell990 Zgłoś #418 Napisano 24 Października 2009 (edytowane) a dalbys moze rade jeszcze dodatkowo pomalowac znaczek w8 w grillu w kolorach felgi jak by dalo rade troszke go jeszcze nizej posadzic Proszę: A tu zglebiony: Edytowane 24 Października 2009 przez Camell990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THAMIAN Zgłoś #419 Napisano 24 Października 2009 (edytowane) Camell990, dałbyś radę zrobić relingi srebrne /ale nie chrom/ oraz listwy drzwiowe i zderzaka w kolorze ?? Edytowane 24 Października 2009 przez THAMIAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camell990 Zgłoś #420 Napisano 24 Października 2009 Ciężko jest dobrać lakier na te listwy drzwiowe:( No ale mam nadzieję że chociaż trochę Ci to jakoś zobrazowałem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach