Skocz do zawartości
dszyszko

Sygnalizacja błędu podczas uruchamiania?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pisz, że bzdura, bo chyba wyraźnie napisałem, że u mnie własnie taki problem sporadycznie się pojawiał i po wymianie akumulatora zniknął. Chyba, że wiesz lepiej ode mnie, co u mnie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Adrianku, nie jestem kaszpirowski i nie mam pojęcia co u ciebie było (i co mogło być ;) ), ale dla mnie to bzdura ...

od prawie roku jeżdżę na padniętym aku i nic takiego nie mam, żadnych pipów, bipów, itp ...

pisałem już wielokrotnie, że to auto jest do bani i słabe aku może się objawić w wielu komunikatach, a nawet w funkcjach tego auta, jak np, nie podnoszenie się tylnych szyb, teraz wiem, że nawet jak jest aku slabe (jak moje), to nie działa podgrzewanie siedzeń ... jednym słowem .... kicha

do wiadomości: nie zamierzam wymieniać akumulatora, bo auto już jest sprzedane :D

Pozdrawiam

ps.... a teraz właśnie instaluję najnowszą aktualizację VCDS-a 11.11.2 :)

Edytowane przez makeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

odświeżam temat

od niedawna wyświetlał mi sie komunikat "INSP SERVICE" , podejrzewałem że to olej gdyż minęło już 12tys km przejechanych. Oprócz komunikatu wyświetlanego pojawił się sygnał dźwiekowy ( 2 x 3 krótkie sygnały dźwiękowe) .Dziś wymieniłem olej w warsztacie, komunikat wyświetlany znikł ale dźwiękowy nadal jest , co to może być?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz zapytać speców od B5. Tu jest gadka o dziwnych dźwiękach w B6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi