bambusik Zgłoś #1 Napisano 8 Maja 2010 Mam zapasowy przepływomierz, jest troszkę zabrudzony, zastanawiam się nad tym czy mogę go śmiało wyczyścić?? Jeśli tak to czy środkiem który do tego ma służyć może być benzyna ekstrakcyjna? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazur123 Zgłoś #2 Napisano 8 Maja 2010 w przepływce masz rózne blaszki ja bym polecał kupic coś w stylu np. środka do czyszczenia styków elektrycznych najlpeiej żeby uzywac takiego środka zeby nie był tłusty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oleksy Zgłoś #3 Napisano 8 Maja 2010 Jest w sprayu preparat do czyszczenia gazników napewno się nada Kupisz w każdym sklepie motoryzacyjnym cena około 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monter Zgłoś #4 Napisano 8 Maja 2010 ja bym polecał kupic coś w stylu np. środka do czyszczenia styków elektrycznych Tym to możesz sobie po kostki elektryczne poczyścić... Izopropanol, od biedy benzyna ekstrakcyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio557 Zgłoś #5 Napisano 8 Maja 2010 Ja czyściłem przepływkę Pierburga benzyną ekstrakcyjna i przedmuchiwałem sprężarką i nic się nie stało. Po tym zabiegu pasek szedł jak burza, przed czyszczeniem ledwie do 80km/h się rozpędzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Saint Zgłoś #6 Napisano 8 Maja 2010 Moja przepływka także została przeczyszczona benzyną ekstrakcyjną i bardzo dobrze jej to zrobiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach