Romi Zgłoś #13981 Napisano 20 Października 2014 Romi a Paulina wie że ćpiesz ??? Wie, sama mi daje Zawsze coś fajnego z pracy przyniesie :haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariobros Zgłoś #13982 Napisano 20 Października 2014 szacun Panie za taki kilometraż na "wjełasipiedzie" Swoja drogą, byłem tam dziś i ... jestem zaskoczony że spuścili całkowicie wodę Pewnie czekają na kolejną powódź na wiosnę No ale już w przyszłym roku będzie można pośmigać łódką, a woda w tym zalewie ma być "stałą ekspozycją" Z tego co wiem to tylko dla testów napełniali zalew wodą ,a oficjalne napełnienie ma być w przyszłym roku. Dlatego właśnie się wybrałem co by zobaczyć jak wygląda bez wody ,a w przyszłym roku będzie powtórka wycieczki co by właśnie może łódką pośmigać jak będzie taka możliwość. Wie, sama mi daje Zawsze coś fajnego z pracy przyniesie To nie bądź żyła i się podziel z kolegami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #13983 Napisano 20 Października 2014 Powitać:kumple Do roboty byście się wzięli.:marecekbuahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #13984 Napisano 20 Października 2014 Powitać:kumpleDo roboty byście się wzięli.:marecekbuahahaha NO właśnie ale co robić :haha jak sie niechce :kawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romi Zgłoś #13985 Napisano 20 Października 2014 ...To nie bądź żyła i się podziel z kolegami Żoną się nie podzielę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #13986 Napisano 21 Października 2014 Siemaneczka z ranka :kawka juz sie zaparza :respect za expres Nara zaraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carter Zgłoś #13987 Napisano 21 Października 2014 powitać :bry :kawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13988 Napisano 21 Października 2014 :bry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #13989 Napisano 21 Października 2014 :bry Cze Kupiłeś coś do jeżdżenia??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13990 Napisano 21 Października 2014 coś tam kupiłem postaram się podjechać w piątek to oblukacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #13991 Napisano 21 Października 2014 coś tam kupiłem postaram się podjechać w piątek to oblukacie Uchyl rąbka tajemnicy Nie bądź żyła,chodz widze ze 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13992 Napisano 21 Października 2014 Uchyl rąbka tajemnicy Nie bądź żyła,chodz widze ze 2006 2006r. 2.0TDI 140KM - VAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #13993 Napisano 21 Października 2014 Pewnie a4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13994 Napisano 21 Października 2014 Pewnie a4 kombi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariobros Zgłoś #13995 Napisano 21 Października 2014 :bry :kumple kombi Kombi jest fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13996 Napisano 21 Października 2014 :bry :kumple Kombi jest fajne Będę się musiał przyzwyczaić, jeszcze kombiakami się nie woziłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #13997 Napisano 21 Października 2014 Touran, to też takie trochę "kombi"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafflex Zgłoś #13998 Napisano 21 Października 2014 Kombi jest fajne Z kombi to najbardziej lubię "Słodkiego miłego życia" i "Black & White" :bezzebow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #13999 Napisano 21 Października 2014 Eeee.. Akurat a4 lepiej w kombiaku wyglada w tym roczniku:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #14000 Napisano 22 Października 2014 :bry2 czas by sobie jakąś :kawka strzelić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach