zarembaz Zgłoś #7821 Napisano 14 Sierpnia 2014 Własnoręcznie wymieniłem pasek PK wraz z napinaczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo_720 Zgłoś #7822 Napisano 14 Sierpnia 2014 Mycie, woskowanie, czyszczenie wnętrza w nowym nabytku Niedługo pojawi się temat na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaj Zgłoś #7823 Napisano 14 Sierpnia 2014 Wymiana listwy zgarniającej drzwi kierowcy i listwy czarnej lakierowanej słupka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufus110hp Zgłoś #7824 Napisano 17 Sierpnia 2014 Umyłem pompę wtryskową i teraz wiem gdzie cieknie. Uszczelki już w drodze. Wymiana na dniach:lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinL Zgłoś #7825 Napisano 17 Sierpnia 2014 a ja rozebrałem padlinkę i porozsyłam graty po naszych forumowiczach pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadzior1 Zgłoś #7826 Napisano 17 Sierpnia 2014 najazd na tył na szczęście tylko parę rysek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samek Zgłoś #7827 Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Przykleiłem nakładki progowe z amelinium Założyłem nowe ramki pod tablice. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez samek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vikmar Zgłoś #7828 Napisano 18 Sierpnia 2014 Nasmarowałem zawiasy w drzwiach [emoji1] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cypber Zgłoś #7829 Napisano 18 Sierpnia 2014 A ja dzisiaj spojrzałem tylko na paska jadąc rowerem do pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekzks Zgłoś #7830 Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Po miesiącu i dwóch tygodniach w końcu auto na chodzie :bezzebow!!!!!!!!!! :jupi NARESZCIE :wojak!!!!!!!! ps. przejadę się za darmo A1 :lol2 hahahahahha a już myślałem , że nie dam rady Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez bartekzks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orson Zgłoś #7831 Napisano 20 Sierpnia 2014 wymienilem olej i przeklinalem dolna oslone silnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passatoo Zgłoś #7832 Napisano 20 Sierpnia 2014 Dzisiaj posprzątałem w Pasku, zatankowałem, sprawdziłem olej, wlałem płynu do spryskiwaczy... No i jeździłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zarembaz Zgłoś #7833 Napisano 20 Sierpnia 2014 zamontowałem nakładki na pedały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orson Zgłoś #7834 Napisano 20 Sierpnia 2014 aa jeszcze zarowke zmienilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbasz Zgłoś #7835 Napisano 20 Sierpnia 2014 zamontowany Side Assist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samek Zgłoś #7836 Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) 1. Zamontowany klips na bilet parkingowy /Podziękowania dla Bimbasza za szczegółową instrukcję/ 2. W VCDS wyłączyłem stopy jako pozycje i mam "małe ringi" Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez samek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekzks Zgłoś #7837 Napisano 21 Sierpnia 2014 Zaliczylem przeglad, teraz passat sie kapie (myjnia -komplet) a nastepnie jak pozwoli pogoda jade wygluszyc maske i ledy od kolegi Tomika montowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadzior1 Zgłoś #7838 Napisano 21 Sierpnia 2014 w zasadzie to już wczoraj, ale komplet filtrów z olejem, mycie, odkurzanie oraz zakończenie montażu podświetlenia przestrzeni nóg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufus110hp Zgłoś #7839 Napisano 21 Sierpnia 2014 Nowe radio:muza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapsun Zgłoś #7840 Napisano 21 Sierpnia 2014 Nowe radio:muza Ja tez 2din Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach