aki Report post #1 Posted April 14, 2009 Witam wszystkich ze śląska. Kolega z forum Golfa organizuje zbiorowy chip u Aligatora w Katowicach bądź Tychach, Gliwice. Grupa ma liczyć ok 10 os. na razie mamy 4 na forum Golfa. Chipowanie grupowe kosztuje 1000 zł wraz z pomiarami na hamowni. Termin połowa maja kto chętny niech się wpisuje. KAŻDY MA DOPISYWAĆ JAKIE AUTO SILNIK ROK II CZY CZASAMI NIE 4X4 1. unseen1 2. yabol84 ATD 3. trafic05 4. aki (narazie na 60%) ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dna007 Report post #2 Posted April 15, 2009 Witam Dopisuje się do listy, jeśli chipowanie będzie w dniach 7-14 maja Passat B5 1.8T AEB 150KM 1998r napęd FWD Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest fanzol Report post #3 Posted April 19, 2009 Witam Zastanawiam się nad chipem Paska 170 KM DSG..., może nie jestem do końca w temacie ale powiedz mi kto to jest ten ALIGATOR?? pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
aki Report post #4 Posted April 20, 2009 (edited) Aligator to gościu ktory zajmuję się chipowaniem, i ma nieskarzoną opinie na śląsku, auto zchipuje ci wyciągając tyle ile moze wyciągnać w granicach dobrego rozsądku. Slyszałem także że pracował (czy coś tam robił) kiedyś w COMSPORT B-B. Jego pracę rozpoznawane są w każdej firmie tunerskiej. Edited May 20, 2009 by kazio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuttie Report post #5 Posted April 20, 2009 Aligator jest "oddziałem" Master's Tuning, a o efekt jego prac nie należy się bać. Gość jest profesjonalistą. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aki Report post #6 Posted April 20, 2009 Robi teraz dla siebie pod nazwą DYNASOFT. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuttie Report post #7 Posted April 20, 2009 Masz rację, dokładniej DYNOSOFT. Zarówno Gulu we Wrocławiu jak i Aligator w Katowicach robią dobrą robotę! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dna007 Report post #8 Posted April 20, 2009 Witam Modyfikuje ktoś 1.8T AEB - przepustnica regulowana linką? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolekq Report post #9 Posted April 20, 2009 (edited) Witam! Chcialbym zglosic moja obecnosc na 50%, niestety bylem ostatnio u Aligatora i musze pare drobiazgow dociagnac i nie wiem czy sie wyrobie do terminu Moj Passek to B5FL z 2002 r. 1,9TDI 130KM Automat Edited April 20, 2009 by kolekq Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest odi Report post #10 Posted April 24, 2009 (edited) Hej chciałem się dopisać do listy, ja się zapisałem do Aligatora na 18.05 na godz.10.00 Odi Edited April 24, 2009 by odi Quote Share this post Link to post Share on other sites
marommm Report post #11 Posted April 28, 2009 Jestem również zainteresowany. Passat 1,9 TDI z 2006 r (105 KM). Najlepsza lokalizacja dla mnie to Gliwice, ale Tychy i Katowice też wchodzą w grę. W tygodniu to raczej ciężko - praktycznie pozostaje mi tylko sobota. Chciałbym wcześniej pogadać z Aligatorem, więc jeśli ktoś może mi podać jakieś namiary - czytaj numer telefonu .... Będę śledził ten wątek w oczekiwaniu na nowe informacje. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest odi Report post #12 Posted April 28, 2009 tu masz nr do Aliego 0 608 341 144 w soboty chyba nie robi Quote Share this post Link to post Share on other sites
olko25 Report post #13 Posted April 29, 2009 soboty chyba nie robi I właśnie wielka szkoda , bo niektórzy nie mają w tygodniu czasu , a tak jak by miał od 9-14 to zawsze ktoś by się załapał . Ale cóż rozumiem że po całym tygodniu ma dość Quote Share this post Link to post Share on other sites
marommm Report post #14 Posted April 29, 2009 Rozmawiałem dzisiaj z Alim i jestem zdecydowany na 100% pod warunkiem, że zbierzemy grupę w rozsądnym czasie. Terminy na dzisiaj to około 20 maja i rzeczywiście nici z sobót. Wątek cięgnie się od 14 kwietnia, więc chyba przyszedł czas na sprawdzenie aktualności deklaracji chęci wspólnego chipowania u Aliego. Mnie póki co można liczyć na 100%. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest odi Report post #15 Posted May 4, 2009 Kolego wątek jest aktualny cały czas i lista jest od dawna przeczytaj sobie u góry dokładnie wszyscy się umawiają u Aliego na terminy tylko trzeba się wpisac na forum golfa to tam chłopaki to zorganizowali Odi zapisany na wiruska 18,05,09 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest dawid13222 Report post #16 Posted May 6, 2009 Witam tez jestem zainteresowany na 100%, tylko podajcie jakis konkretny termin. Moje auto to passat b5 1.9 tdi 90 KM AHU Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest lucyfear Report post #17 Posted May 13, 2009 Witam ja również jestem zainteresowany jeśli jest to jeszcze aktualne i temat nie umarł na dzień 14.05 Moje auto to passat b5 variant 110 km AFN, proszę o kontakt: [email protected]. Jestem zdecydowany na 100% POZDRAWIAM! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest odi Report post #18 Posted May 19, 2009 Ja już jestem po modzie u aliego seria wyszła 141 KM I 338 Nm po wirusku 167 KM i 383 Nm zajeb.... sprawa spalanie bez róznicy Quote Share this post Link to post Share on other sites
aki Report post #19 Posted May 19, 2009 (edited) Fajnie Następna grupa zbierana będzie gdzieś pod koniec sierpnia a polowa września. Kto chętny niech obserwuje wątek. Tak wogóle nie na ten temat ale nadmienie wątek. Istnieje także zorganizowanie grupowego przyciemniana szyb w firmie SOLAR w Bielsku Białej. Narazie konkretnej ceny nie wiem ale gdyby bylo trochę chętnych to zanegocjuje się cene Edited May 19, 2009 by aki Quote Share this post Link to post Share on other sites
IroN_87 Report post #20 Posted May 19, 2009 Istnieje także zorganizowanie grupowego przyciemniana szyb w firmie SOLAR w Bielsku Białej. Narazie konkretnej ceny nie wiem ale gdyby bylo trochę chętnych to zanegocjuje się cene Niezły pomysł Polecam tą firmę robiłem u nich już 4 auta i nawet mogę podjechać po negocjować bo mam niedaleko, a Passka też będę ściemniał PS. właściciel firmy też ma B5:D Quote Share this post Link to post Share on other sites