Bimbasz Zgłoś #12541 Napisano 26 Kwietnia 2011 dobre to gówienko bier na Sobótkę pojeździmy dobre, dobre, jak będę miał zabrać te wszystkie klamoty do Sobótki to z przyczepką lub boxem na dachu muszę jechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #12542 Napisano 26 Kwietnia 2011 dobre, dobre, jak będę miał zabrać te wszystkie klamoty do Sobótki to z przyczepką lub boxem na dachu muszę jechać Nie ściemniaj mały pryszcz, upchasz a jak w razie fura główna klęknie po trasie to pyrtkiem się poholujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #12543 Napisano 26 Kwietnia 2011 nie dygaj zobaczymy jaki on wytrzymały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbasz Zgłoś #12544 Napisano 26 Kwietnia 2011 nie dygaj zobaczymy jaki on wytrzymały Wytrzymały do pierwszego kamienia lub krawężnika, właśnie uje.....em wahacz na paskudnym krawężniku. Ale już zamówiony nowy, jak przyjdzie będzie przekładka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #12545 Napisano 26 Kwietnia 2011 Wytrzymały do pierwszego kamienia lub krawężnika, właśnie uje.....em wahacz na paskudnym krawężniku. Ale już zamówiony nowy, jak przyjdzie będzie przekładka. no widzisz wymienisz najwyżej jak coś popsujemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbasz Zgłoś #12546 Napisano 26 Kwietnia 2011 Jak nie dojdzie do spotu to nici z zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #12547 Napisano 26 Kwietnia 2011 Jak nie dojdzie do spotu to nici z zabawy to się kropelką zajedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koćko Zgłoś #12548 Napisano 26 Kwietnia 2011 <kubaaa> co robisz ? <kambys> nic <kambys> w pracy jestem Paweł nick zmieniłeś ? :haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blop Zgłoś #12549 Napisano 26 Kwietnia 2011 Jak nie dojdzie do spotu to nici z zabawy Spoko,spoko pogoda zamówiona Ty uważaj z tą zabawką-mój znajomy z Wrocka-złamał swojemu 2l synowi nogę tym gów.ienkiem Jest fanem tych modeli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbasz Zgłoś #12550 Napisano 26 Kwietnia 2011 złamał swojemu 2l synowi nogę co? to ładnie nie wysterował że wjechał w małego nogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #12551 Napisano 26 Kwietnia 2011 <kubaaa> co robisz ?<kambys> nic <kambys> w pracy jestem Paweł nick zmieniłeś ? :haha Przecież ja ciężko pracuje wpadnij jutro na kawę :haha ---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:00 ---------- co? to ładnie nie wysterował że wjechał w małego nogę bierz skleimy i będzie ogień poganiamy stare baby jak będą w pobliżu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blop Zgłoś #12552 Napisano 26 Kwietnia 2011 co? to ładnie nie wysterował że wjechał w małego nogę Noo jak będziesz na spocie--to przypomnij--dam ci namiary na kola-handluje tymi wynalazkami ale nie wiem czy częściami. To dobry znajomy mojego wspólnika--czasami dłubiemy mu coś na chacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #12553 Napisano 26 Kwietnia 2011 no to nara smutne mundki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blop Zgłoś #12554 Napisano 26 Kwietnia 2011 no to nara smutne mundki :papa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolex_2004 Zgłoś #12555 Napisano 27 Kwietnia 2011 widzę że nie tylko ja na tym forum siedzę w modelarstwie, jak poskładam swojego potworka to nakręcę jakiś filmik tylko że mój to konwersja spaliny na elektryka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #12556 Napisano 27 Kwietnia 2011 no i do pracy dziś się nie chce jak uj ,ale co zrobić czarnuchy idą do roboty dziś długi spodnie ubieram bo wczoraj w tej norze zmarzłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbasz Zgłoś #12557 Napisano 27 Kwietnia 2011 Moro ale ty ranny ptaszek jestem, załóż kalesoniaki jeszcze bo dzis ma być zimno widzę że nie tylko ja na tym forum siedzę w modelarstwie, jak poskładam swojego potworka to nakręcę jakiś filmik tylko że mój to konwersja spaliny na elektryka To czekamy na pokaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #12558 Napisano 27 Kwietnia 2011 ciężkie życie człowieka poczciwego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpaku Zgłoś #12559 Napisano 27 Kwietnia 2011 Dzień Dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #12560 Napisano 27 Kwietnia 2011 czy dobry to nie wiem ale na pewno senny jakiś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach