tytus Zgłoś #481 Napisano 18 Marca 2012 jestem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miodzioo Zgłoś #482 Napisano 18 Marca 2012 będę ) jakby plany się zmieniły poinformuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinger Zgłoś #483 Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) pogrubione oznacza potwierdzone przybycie 1. Tytus 2. stinger 3. miodzioo 4. blaugrana 5. górol ? Edytowane 19 Marca 2012 przez rainman777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroczny Zgłoś #484 Napisano 19 Marca 2012 Dzięki Stinger za PW. Obiecałem Ci klapę kufra pokazać to muszę się wywiązać Zrobiłem jeszcze kilka klimatów u siebie to się pochwalę Wpisz mnie pogrubionym proszę Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miodzioo Zgłoś #485 Napisano 19 Marca 2012 Mógłbym prosić od kogoś numer telefonu tak na wszelki wypadek ? bylem tam dwa razy, ale nie o góry ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinger Zgłoś #486 Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) pogrubione oznacza potwierdzone przybycie 1. Tytus 2. stinger 3. miodzioo 4. blaugrana 5. górol ? 6. mroczny miodzioo tel na PW poszło do mnie Edytowane 19 Marca 2012 przez rainman777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaugrana Zgłoś #487 Napisano 19 Marca 2012 u mnie niestety niedziela odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytus Zgłoś #488 Napisano 19 Marca 2012 mam nadzieję że będzie jeszcze kilka osób z forum vag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinger Zgłoś #489 Napisano 20 Marca 2012 fajnie by było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danieldyla Zgłoś #490 Napisano 20 Marca 2012 witam wszystkich ja też w niedzielę będę w czewie wiec postaram się zaglądnąć go galerii o ile mogę ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinger Zgłoś #491 Napisano 21 Marca 2012 oczywiście że możesz zapraszamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szeldo Zgłoś #492 Napisano 21 Marca 2012 Ja też będę na pewno :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinger Zgłoś #493 Napisano 21 Marca 2012 pogrubione oznacza potwierdzone przybycie 1. Tytus 2. stinger 3. miodzioo 4. mroczny 5. Szeldo 6. danieldyla 7. górol ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal.Enter Zgłoś #494 Napisano 21 Marca 2012 Powitał Jesli aktualne to pół na pół deklaruje się ze wpadne. Ale francuzem (C4) - chyba nie zlinczujecie Tak jak mówię, z mojej strony 50/50 Jakby ktos potrzebowal to VCDS`a moge wziąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinger Zgłoś #495 Napisano 22 Marca 2012 pogrubione oznacza potwierdzone przybycie 1. Tytus 2. stinger 3. miodzioo 4. mroczny 5. Szeldo 6. danieldyla 7.Michal.Enter (50%) 8. górol ? Panowie mam wyjazd dzis bede sie starał wrócić do niedzieli jakby coś to tytus zadzwoń do mnie bo nie mam numeru pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenty Zgłoś #496 Napisano 24 Marca 2012 Myślę, że i ja będę. Tylko, że ja już wcześniej na pewno niż o 16, więc ustawię się tam na dachu jak będzie otwarte, albo najwyżej jak się da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinger Zgłoś #497 Napisano 25 Marca 2012 zapraszamy ja juz wróciłem i bede do zobaczenia napisałem post z pociągu ale widze ze nie wskoczyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytus Zgłoś #498 Napisano 25 Marca 2012 no to za jakiś czas zmotamy sie znowu bo frekwencja dzisiaj ładnie dopisała,a tu mam dla was obiecaną fotkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stinger Zgłoś #499 Napisano 25 Marca 2012 witam i po spocie, tylko dwa zdjęcia bo wiecie dlaczego. Reszta juz pojechała ale było nas więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #500 Napisano 25 Marca 2012 Fajowo , że się udało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach