Preziu Zgłoś #21 Napisano 19 Grudnia 2007 Fotki super tylko jakis rozmazany "wyszlem" dawac wiecej na tem zlot tez sie spoznilem i nie zobaczylem trzezwego sebka jak to mowia do trzech razy sztuka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb6 Zgłoś #22 Napisano 19 Grudnia 2007 sebek już ćwiczy do następnego zlotu,żeby nikogo niezawieźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimbol Zgłoś #23 Napisano 19 Grudnia 2007 na tem zlot tez sie spoznilem i nie zobaczylem trzezwego sebka ma sie pecha, ale za to komfortowe warunki do spania, coś za coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smollar Zgłoś #24 Napisano 30 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Jak minęły święta? Swiątecznie. ...czy rodzinnie... ?A może tak jak u mnie i jedno i drugie? Poniżej zdjęcia z mojego telefonu.Nie jest to aparat cyfrowy ale można obejrzeć. Niech wszyscy wezmą się w końcu do kupy i wystawią swoje zdjęcia w najbliższym czasie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimbol Zgłoś #25 Napisano 30 Grudnia 2007 Kto to jest na 3-cim zdjęciu od dołu?? Czasi z żonką, Kasia , a ta para w środku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smollar Zgłoś #26 Napisano 30 Grudnia 2007 Kto to jest na 3-cim zdjęciu od dołu??Czasi z żonką, Kasia , a ta para w środku?? ...żebym to ja wiedział... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchy Zgłoś #27 Napisano 30 Grudnia 2007 Kto to jest na 3-cim zdjęciu od dołu??Czasi z żonką, Kasia , a ta para w środku?? Kasia z Grzegorzem z Kielc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daros105 Zgłoś #28 Napisano 1 Stycznia 2008 No no widze niewasko bylo imrezowaliscie koledzy troszku zwlasza jeden kolega juz w pozycji lezacej na laweczce,ale co tam nieraz tak jest jak ma ktos zly dzien na male conieco.Pozdrowionka i milych kolejnych imprez!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sipowitz Zgłoś #29 Napisano 3 Stycznia 2008 A ten kolega z pomarańczowym polarze/kurteczce na dwóch ostatnich zdjęciach? Kim on jest? Jakiś znajomy mi się wydaje, ale jakoś przypomnieć sobie nie mogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jumbol69 Zgłoś #30 Napisano 3 Stycznia 2008 A ten kolega z pomarańczowym polarze/kurteczce na dwóch ostatnich zdjęciach? Kim on jest? Jakiś znajomy mi się wydaje, ale jakoś przypomnieć sobie nie mogę. to kuczlaw - już masz kolego ostrzeżenie że moda nie poznałeś pozdrowionka !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimbol Zgłoś #31 Napisano 3 Stycznia 2008 ...komu to ostrzeżenie Maciek??:591: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sipowitz Zgłoś #32 Napisano 3 Stycznia 2008 I jak? hihi... Tak poważnie, dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuczi Zgłoś #33 Napisano 3 Stycznia 2008 dzięki za info. oj sie uśmiałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jumbol69 Zgłoś #34 Napisano 3 Stycznia 2008 ...komu to ostrzeżenie Maciek??:591: Paweł to był żarcik. pozdrowionka !!! //Przecież wiem-miałem dobry humorek...zresztą do teraz mi sie udziela:581: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #35 Napisano 7 Stycznia 2008 Czy szwagier Sebka w koncu udostepni swoje zdjecia ?? Troche ich nacykal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimbol Zgłoś #36 Napisano 7 Stycznia 2008 może filmu/karty zapomniał włożyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiki Zgłoś #37 Napisano 7 Stycznia 2008 Sebek mi napisał, że wypali fotki na CD i jakoś je podrzuci. Ja je obrobię i wrzucę forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Preziu Zgłoś #38 Napisano 7 Stycznia 2008 Dzieki Wiki PS. Ludzie zmiencie te opisy przy nicku !! Wiki ?? Poczatkujacy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiki Zgłoś #39 Napisano 7 Stycznia 2008 Ja tam nie wiem, ja tu nawet nie sprzątam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimbol Zgłoś #40 Napisano 7 Stycznia 2008 Dzieki Wiki PS. Ludzie zmiencie te opisy przy nicku !! Wiki ?? Poczatkujacy ?? już zmieniłem-pasuje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach