Sparkie Zgłoś #11601 Napisano 3 Lipca 2015 Dokładnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość motocyklista Zgłoś #11602 Napisano 3 Lipca 2015 Próbowałem kiedyś golonkę w piwie. naprawdę świetna rzecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sparkie Zgłoś #11603 Napisano 3 Lipca 2015 Kurczak też jest pyszny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość motocyklista Zgłoś #11604 Napisano 3 Lipca 2015 Nie wyobrażam tego sobie... chyba, że pieczonego kurczaka zapijać piwem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sparkie Zgłoś #11605 Napisano 3 Lipca 2015 Nie wyobrażaj sobie, tylko zrób [emoji14] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość motocyklista Zgłoś #11606 Napisano 3 Lipca 2015 Mam piwo, z kurczakiem gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #11607 Napisano 3 Lipca 2015 Pałeczki z kurczaka robione na piwie to moje ulubione danie Pierwszy dzień "Dni Bytomia 2015" z głowy No to zdrówko zimnym Budweiser-em B:Strong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #11608 Napisano 6 Lipca 2015 Yezdem jak najbardziej za , nie wypiję nic do trzech zmrożonych harnasi :lol:lol A ja trzecie EB sobie spijam:mlask Ale kuna gorąco... - - - - - aktualizacja - - - - - Próbowałem kiedyś golonkę w piwie. naprawdę świetna rzeczJa podgotowuję delikatnie z warzywami i przyprawami, poźniej do gęsiarki 0,5 piwa dolewam i pieczonko w temp ok 160 stopni. podlewam reszta piwa w trakcie, obracam golonę a na koniec ze 200 stopni na 10 minut żeby skórka zrobiła się na chrupko:mlask Miażdży system, ale z moim bagażnikien przednim, muszę uważać na takie rarytasy:lol3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris Zgłoś #11609 Napisano 6 Lipca 2015 Chłodzę się zimną kolą...rozcieńczam ją krupnikiem z biedrony bo bardzo słodka...i piję za IKONY:ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Saint Zgłoś #11610 Napisano 6 Lipca 2015 W Działdowie wszystkie lodówki powyłączane... Najpierw ciepły Żywiec, teraz ciepła Tatra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #11611 Napisano 7 Lipca 2015 wszystkie lodówki powyłączane...rozp..dala mnie takie coś. I jeszcze Ci gość czy kobitka będzie wmawiać, zę to dla dobra klienta, bo jesienią i zimą to chłodno i lepiej pić w temp pokojowej, a latem że lodowate, na zewnątrz gorąco to łatwo się przeziębić A ja zawsze odpowiadam na taki idiotyzm, że jak będę chciał ciepłe, to wezmę sobie z półki i idę do konkurencji;)Najpierw ciepły Żywiec, teraz ciepła Tatra...Bleeee... Ja zaraz sięgam po zimniutką Perełkę :mlask Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panta_rei Zgłoś #11612 Napisano 7 Lipca 2015 Witajcie... Przywitam się w tym ciekawym wątku Powiem szczerze, że Wam wszystkim współczuję, te wszystkie Tatry, Żywce, Perełki itp to jedno wielkie gówno Jako pasjonat piwa i piwowar domowy piję coś zupełnie z innego świata Ogólnie nie pijam żadnych alkoholi poza wyprodukowanymi przez siebie, piwo jest tu małym wyjątkiem ponieważ mamy dziś w Polsce bardzo szeroką scenę piw kraftowych i lubię z półki sięgnąć coś, czego jeszcze nie piłem, na tą chwilę jednak, Wasze zdrowie wędzoną IRĄ z własnej piwniczki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #11613 Napisano 7 Lipca 2015 O ile Ty raczej nie musisz mi , czy nam współczuć, o tyle ja, czy my możemy Tobie zazdrościć dobrych bardzo niszowych wyrobów;) Bardzo chętnie przyswoję wiedzę na temat produkcji alkoholi, choć nie wiem czy w moim napiętym jak wór kazuara grafiku, znajdę czas na proces wytwórczy:lol A na razie zdrówko Perełeczką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sparkie Zgłoś #11614 Napisano 7 Lipca 2015 A w Łebie nie ma problemu z zimnym piwem [emoji14] Wasze zdrowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panta_rei Zgłoś #11615 Napisano 7 Lipca 2015 @Buszmen, zacznij od poznawania piw rzemieślniczych, jeśli masz mało czasu, to znaczy że piwo za 7-10zł nie będzie za drogie Ja miałem ścieżkę odwrotną, najpierw robiłem piwo, a potem poznałem mnogość browarów rzemieślniczych. W drugą stronę też działa, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #11616 Napisano 7 Lipca 2015 No to zdrówko chmielowym soczkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #11617 Napisano 8 Lipca 2015 jeśli masz mało czasu, to znaczy że piwo za 7-10zł nie będzie za drogie Ty na pewno żyjesz w Polsce:lol Raz na jakiś czas, dla smaczku owszem, ale na co dzień, to raczej nie bałdzo;) A dziś Kaltenbacher zanabyty w Żabeczce:piwo: - - - - - aktualizacja - - - - - No to zdrówko chmielowym soczkiemNieustająco:kumple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panta_rei Zgłoś #11618 Napisano 8 Lipca 2015 Ty na pewno żyjesz w Polsce:lol Raz na jakiś czas, dla smaczku owszem, ale na co dzień, to raczej nie bałdzo;) A dziś Kaltenbacher zanabyty w Żabeczce:piwo: Nie trzeba zaraz pięciu piw dziennie pić A jak już w Żabce kupujesz to mają tam "Piwa z Grodziska" polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #11619 Napisano 8 Lipca 2015 Nie trzeba zaraz pięciu piw dziennie pić Zawsze można sześć . Zdrówko chłopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Saint Zgłoś #11620 Napisano 9 Lipca 2015 Zdrówko chmielem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach