zdun_VW Report post #1 Posted November 30, 2007 Panowoe/Panie, gdzie jest temat :?; napisałem w nim dzisiaj nim posta i po prostu go wcieło przeszukałem parenaście stron wcześniej i nic //poprawiłem błąd w temacie - kuczlaw Quote Share this post Link to post Share on other sites
makeć Report post #2 Posted November 30, 2007 Panowoe/Panie, gdzie jest temat :?; napisałem w nim dzisiaj nim posta i po prostu go wcieło przeszukałem parenaście stron wcześniej i nic hehehe... jakieś wielkie czyszczenie chyba jest bo i ja nie mogę go odnależć albo mam tyle we krwi co Ty lub więcej pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #3 Posted November 30, 2007 ja mam sporo we krwi i niestety NEMA tematu a szkoda bo ten był przyjemny można było usunąć tysiące innych Quote Share this post Link to post Share on other sites
pakafoto Report post #4 Posted November 30, 2007 zdun_VW, ALKOWATEK PASSATOWY V.2 TAKI DAJ TYTUL POSTA. W temacie watku to.... malinoweczka leci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bombel779 Report post #5 Posted April 23, 2009 Nie samego specjala przywiozę Fajno A jednocześnie szkoda Myślałam że z opiekunem tegoż tematu się napiję .......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyniu Report post #6 Posted April 23, 2009 Fajno A jednocześnie szkoda Myślałam że z opiekunem tegoż tematu się napiję .......... Nie mam takiej władzy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Remek Report post #7 Posted April 24, 2009 Skoro przywiezie specjala, to tak jakby przywiózł zduna Quote Share this post Link to post Share on other sites
zdun_VW Report post #8 Posted April 24, 2009 Skoro przywiezie specjala, to tak jakby przywiózł zduna Zdun przywiezie się sam do Miedznej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Remek Report post #9 Posted April 24, 2009 Zdun przywiezie się sam do Miedznej A Ty się tutaj nie wtrącaj kłamco Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyniu Report post #10 Posted April 24, 2009 Specjal zakupiony. Jeszcze 2 godzinki i w drogę Quote Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #11 Posted April 24, 2009 Kyniu z Migomatem lada chwila będzie i startujemy z weekendem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuczi Report post #12 Posted April 24, 2009 No to piatek Zona mi pozwoliła no i po raz pierwszy desperados ( tfu ) i żuberek ( muuuuu ) od miesiąca Quote Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #13 Posted April 24, 2009 Specjal zdrowie Zduna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pjotrm Report post #14 Posted April 24, 2009 ZDRÓWKO ŚLASKICH CHACHARÓW P.S Nesulki pierwszy spot i browarek na wstępie Quote Share this post Link to post Share on other sites
plastikbiker Report post #15 Posted April 24, 2009 Zdrowko LECH sie leje Quote Share this post Link to post Share on other sites
aardvark Report post #16 Posted April 24, 2009 a ja dziś po klasyce - Tyskie Quote Share this post Link to post Share on other sites
zdun_VW Report post #17 Posted April 25, 2009 Specjal zdrowie Zduna Szacun To dzisiaj wypije browca za zdrowie wszystkich Opiekunów na forum ave.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Remek Report post #18 Posted April 26, 2009 Wczoraj było koszenie dzialki/grilling no i naturalnie browaring "Lekutko" siem zkułem ... Już nie wspominając o tym jak się zjarałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuczi Report post #19 Posted April 26, 2009 Taaa, a ja po piątku wczoraj zdychałem ale na kaca najlepsza jest ..... działka Tym razem bez browca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buszmen Report post #20 Posted April 26, 2009 (edited) Zdrówko wszystkich w piękny niedzielny poranek...W "bohaterskim" powrocie z Ceskiej Republiki towarzyszyły mi trzy ośmiopaki Pilsner Urquell i trochę Budwaisera!Niestety,jako że zatrzymalismy sie z żoną u cioci w Grodkowie,piwne towarzystwo nieco się wykruszyło...Można powiedzieć,że bardzo wylewnym się stało! Ale w bagażniku przezornie zostało kilka(10)szt. więc zaraz zasiadam... Na poprawkę trafię trochę likieru jajeczno-orzechowego,ale to tak w razie "W"...:622: To wszystko oczywiście w ramach solidarności z pojazdem który też sobie pofolgował ze spożyciem 8,5-9,8l/100km:98: Taaa, a ja po piątku wczoraj zdychałem ale na kaca najlepsza jest ..... działka Tym razem bez browca Jakoś śmiem wątpić,że chodzi Ci o koszenie trawy czy inną pielęgnację ogródka...:585: Edited April 26, 2009 by Buszmen Quote Share this post Link to post Share on other sites