Jump to content

Patryk

  • Content Count

    216
  • Joined

  • Last visited

Seller statistics

  • 0
  • 0
  • 0

About Patryk

  • Birthday 03/22/1991

Informacje osobiste

  • Imię
    Patryk
  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Katowice

Samochód

  • Generacja
    B6
  • Silnik
    B6 2.0 TDI-CR 170KM (CBBB)
  • Rok produkcji
    2008

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Witam. Jak sprawdzić szczelnosc dolotu w naszych passatach? Może ktoś ma jakaś instrukcję lub film prezentujący jak to zrobic? Pomoże ktoś?
  2. wypięte i dalej na wszystkich gniazdach jest zasilanie.
  3. Dodam tylko, ze z separatorem jak i bez niego tak samo sie dzieje. wypiąłem kable z anteny zostawiając samo radio podpięte do kostki ISO i też złapało fale radiowe, hmm? dziwne? ale problem dalej został, włączę akumulator i zaczyna szumieć.
  4. Wypialem te co podałeś i dalej laduje.. ktoś jakieś pomysły?
  5. Gniazdo z przodu, tylu i bagaznika.
  6. Wyciągnąłem 15 (niebieskie) i dalej mam, oglądałem już te schematy
  7. Mam pytanie posiadam b6 2008 highline i nie mam bezpiecznikow od strony pasażera A chciałbym wyciągnąć bezpieczniki z ładowarki z przodu tylu i bagaznika, gdzie mogę je znaleźć i które to mogą być?
  8. Mam pytanie posiadam b6 2008 highline i nie mam bezpiecznikow od strony pasażera A chciałbym wyciągnąć bezpieczniki z ładowarki z przodu tylu i bagaznika, gdzie mogę je znaleźć i które to mogą być?
  9. Hmm ok dziś sprawdzę, a jeśli to będzie to, to co wtedy zrobić? Chciałbym mieć podłączona ta kamere do zasilania cały czas.
  10. Ja mam cały czas kamerę zrobiona pod dodatkową zapalniczke, czy jak odlacze kabel z niej od strony kamery i będzie cały czas włożony w ładowarkę to powinno być ok? Bo mam ja na stałe wpietai schowana pod obudową. Separator dostaje + i Właśnie co z tym wzmacniaczem jak mam antene w szybie? Mam sedana 2008r.
  11. W wcześniej miałem rns510 i wszystko było ok, zmieniłem na android i są problemy. Gdy włączam radio bez akumulatora stacje grają normalnie, gdy włączę samochód radio szumi.. podłączyłem separator (niebieski kabelek do żółtego kabla na wiazce iso, która dostałem do radia), rdzenie ferrytowe i dalej to samo, ktoś ma jakieś pomysły? 20190623_194738.mp4
  12. Witam, rozwiazales moze problem? ja podlaczylem separator i nic to nie dalo, przy wylaczonym aucie mam spoko, ale jak zapale samochod to mam szumy, masz jakis pomysl?
  13. nic to nie daje, podpialem pod zolty z wiazki ktora dostalem do radia android i dalej na postoju ok, a w czasie jazdy tragedia.
  14. Witam, podłączyłem do radia android separator początkowo pod wiazke ISO (żółty kabel) niebieski kabelek separatora i radio szumi gdy włączę akumulator, gdy wylacze radio działa normalnie.. próbowałem też pod niebieski kabel co wychodzi z radia i nadal to samo. Filmik oddaje to co się dzieje. 20190623_145145.mp4
  15. Witam, podłączyłem do radia android separator początkowo pod wiazke ISO (żółty kabel) niebieski kabelek separatora i radio szumi gdy włączę akumulator, gdy wylacze radio działa normalnie.. próbowałem też pod niebieski kabel co wychodzi z radia i nadal to samo. Filmik oddaje to co się dzieje. 20190623_145145.mp4
×
×
  • Create New...

Important Information

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Terms of Use oraz Privacy Policy