fifel Zgłoś #761 Napisano 10 Grudnia 2025 (edytowane) 15 godzin temu, Marcinek_xpl napisał: Mam chińczyka za 400 zł . Wszystko pasuje jak orginal . Odziwo znaczki wybite VW i nr także . Więc nie wiem czy to nie jest tak że oni to robią w Chinach i koledzy z fabryki podbierają i sprzedają taniej . Sprawdzałem z oryginałem i jest identyko. U nich 400 z wiązka a u nas używki za 1200 zł . Oczywiście mam z liniami skretnymi . No i to jest jakiś konkret - na pewno Chińczykowi łatwiej zrobić 2 razy więcej kamerek niż VW zamówi i sprzedawać je na lewo niż kombinować i robić jakieś swoje wersje. Przynajmniej ja bym na ich miejscu tak robił No bo gdzie są produkowane oryginały? no gdzie? A czy ktoś jest w stanie wskazać mi którą konkretnie zamówić żeby wszystko działało? Edytowane 10 Grudnia 2025 przez fifel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidozz Zgłoś #762 Napisano 11 Maja Witam, czy mogę prosić o linka do sprawdzonej wiązki z ali do kamery w wersji high? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach