Skocz do zawartości
iirasek

Edition38: 30.08-01.09.2013

Rekomendowane odpowiedzi

ja ci za zadne faktury nie bede zwracal. ale ciesze sie ze trzymasz takie rzeczy.

na przyszly rok, zycze powodzenia, po po tym roku mam dosyc i dlatego sie zwinalem dzien wczesniej. nie jechalem tam po to aby oladac to co ogladalem, a ty juz wiesz co(jezeli pamietasz), poza tym, nikt Cie nie namawial do placenia za nic, jezeli by kasy nie bylo, to bysmy przy swieczkas ciedzieli, tak jak to bylo w Cornwalii i tez jakos ludziska nie narzekali.... zreszta, nie chodzi teraz o to zeby komus nawrzucac, powiedzialem to co myslalem, i tyle, bo wydawalo mi sie ze tak jak Maciek napisal, to zesmy cos rzucili na grila (olac go), ale sam fakt tego ze impreza upadla, trzeba bylo podac do ogolnej wiadomosci, no chyba ze ktosc lubi przyjechac w piatek a obydzic sie w poniedzialek, albo i we wtorek.

dla mnie w przyszlym roku moze byc nowe gazebo, mowy grill, bowe audio i co ty tam jeszcze zapragniesz...

dla mnie THE END.

pozdrawiam

Edytowane przez Luke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawda jest taka Zibi ze troche malo szanowane jest/bylo wyposazenie. grill byl z prywatych pieniedzy ale przypomnij sobie ze pieniedzy nie chciales bo co jak co ale ja w zeszlym roku kase dawalem a Ty nie chciales. i to jest fakt a nie mit.

grill byl pozadny (tak sam go opisales w zeszlym roku) i taki byl w rzeczywistosci wg mnie.

zrobiles z nim co chciales - Twoja sprawa.

co do gazebo to moze nie bylo nie wiadomo jakie ale uwazam ze jak by bylo rozkladane delikatnie to nic by mu sie nie stalo. takie rzeczy nie sa obliczone na wiecznosc ale na pewno nie na 1 raz.

co do Twojego gazebo to pijesz w moja strone? gwoli scislosci to nie wywalilem sie w rurki tylko orla w powietrzu wywinalem i pierdyknalem na ziemie bo mi jeszcze szwagier Twoj pomagal wstawac. zreszta chodzilem kole tej linki w sobote i w srodku w gazebo i uszkodzen nie widzialem. wiec jesli probojesz zwalac wine na mnie to troche nie trafiles. no chyba ze ktos inny przez przypadek wyladowal w rurkach to inna sprawa.

jak gazebo by Ci tak mocno przeszkadzalo to trzeba bylo kupic mniejsze i tez by bylo ok.

fajnie jest sie bawic w gazebo ale czsami trzeba przeliczyc za i przeciw.

chwala wam za to ze zorganizowaliscie zlot ale ja mam jedno pytanie - czy poprosiliscie kogokolwiek o pomoc?

ogolnie to mam niesmak po tegorocznej edycji. w zeszlym roku bylo o wiele bardziej rodzinie i kulturalnie etc.

3 dniowa impreza na ktorej mozna poszalec

i polatac z golym ***em ....

mysle ze frekfencja w przyszlym roku bedzie delikatnie skromniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zamkniety. Licze na to ze nastepnego zlota zorganizujesz ty jako opiekun grupy a my sie dostosujemy. Zerknij sobie co dzieje sie w spale na polskim ogolnym zlocie. Nasze tance to przy tym pikus i nikt nie narzeka. Zawsze chcieliscie pospac od pierwszego zlotu w cornwalii bylo narzekanie ze muzyka za glosno, pamietasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Temat zamkniety. Licze na to ze nastepnego zlota zorganizujesz ty jako opiekun grupy a my sie dostosujemy. Zerknij sobie co dzieje sie w spale na polskim ogolnym zlocie. Nasze tance to przy tym pikus i nikt nie narzeka.

obudz sie nie jestesmy w spale, tylko w uk, kazdy jest inny, i nie mowie, ze kazdy sie musi dostosowac, ale uwierz mi, ze zlotu organizowac nie bede, bo szkoda czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze zrezygnuj ze stanowiska skoro za nic sie nie chwytasz. Wlepki i linki tylko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie chcecie przyjezdzac nie ma problemu, nikt z tego powodu plakac nie bedzie, baba z wozu koniom lzej. Trzeba bylo zaoferowac pomoc a nie przyjechac niemalze na gotowe i jeszcze sie madrowac.

Chudy w tym roku jedni biegali z golym tylkiem a w zeszlym inni rzucali kolega R na glebe,..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co do Twojego gazebo to pijesz w moja strone? gwoli scislosci to nie wywalilem sie w rurki tylko orla w powietrzu wywinalem i pierdyknalem na ziemie bo mi jeszcze szwagier Twoj pomagal wstawac

chudy wyluzuj ja do niczego nie pije. tylko to prawda ze jeden raz jest to a drugi raz jest co innego. A w kosciele imprezy nie robilismy i rok temu i teraz.

Edytowane przez bialek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z pamięcia u Was słabo z tego co pamiętam

po 5 funtów płaciliśmy na miejscu w tamtym roku

więcej na temat zakupu grila w promocji b&q w temacie z zeszłego roku

ale nie o to chodzi żeby się kłócić .....

http://forum.vw-passat.pl/threads/121882-Edition-38-2012Friday-31st-August-Sunday-2nd-September-2012?highlight=edition+2012

Grill jest zakupiony grupowy!!!!!!!!!!!
Edytowane przez matho78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to moze zrezygnuj ze stanowiska skoro za nic sie nie chwytasz. Wlepki i linki tylko

zaluz temat, ja "stanowistka" sie nie trzymam, zawsze tak bylo i tak bedzie, wiec jak chcesz aplikowac, to bekle z miejsca moge ci zalatwic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciek mialo byc ale nie doszlo do tego, masz racje ze nie powinnismy sie klucic. Moglem nic nie napisac i tez by bylo dobrze. Jezeli czujesz sie urazony to przepraszam. A teaz luk wszystko w kosz i zacznijmy od zdjecia macka w okularach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to chyba juz o zdjecia nie zapyta ;)

dziekujemy panstwu za uwage, zibiemu za ogarniecie tematu, jak kto chce impreze 3 dniowa to proponuje sledzenie watku edycji na fb ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chudy w tym roku jedni biegali z golym tylkiem a w zeszlym inni rzucali kolega R na glebe,..

mysle ze zle dobierasz porownania bo bieganie z golym tylkiem nic nie wnosi a kladzenie Romana na glebe bylo we wszystkim wiadomym celu. Zibiemu kluczyki zabral ktos w tym roku jakos a w zeszlym nie bylo jakos chetnych.... wiec prosze nie zestawiaj tych sytuacji bo to jak piernik do wiatraka.

rowniez zakonczylem moje komentarze w dyskusji bo szkoda klawiatury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mysle ze zle dobierasz porownania bo bieganie z golym tylkiem nic nie wnosi a kladzenie Romana na glebe bylo we wszystkim wiadomym celu. Zibiemu kluczyki zabral ktos w tym roku jakos a w zeszlym nie bylo jakos chetnych.... wiec prosze nie zestawiaj tych sytuacji bo to jak piernik do wiatraka.

popieram w 100% :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Maciek mialo byc ale nie doszlo do tego

Z pamięcia u mnie dobrze napewno dałem piatke na grila a potem byla jeszcze jedna

zrzutka na alko w sobotę .

Ale jebal pies tego grila ..

a a tak nawiasem mówiąc to było sporo więcej ludzi nie zadowolonych w tym roku ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w przyszlym beda sami zodowoleni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zrzutka na alko w sobotę

to prawda. I masz racje jebal to pies

Przepraszam wszystkich ze strony organizacyjno technicznej za lipna impreze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezadowolonych byla 5 uczestnikow moze 6 bo reszta towarzystwa jak co roku nie zawiodla... A co do ciebie chudy to uwazam ze kadzenie kogos na glebe kogo dopiero sie poznalo jest bardziej wulgarne niz bieganie z golym tylkiem. Nie macie ochoty na przyszly rok nie ma sprawy. My mamy z kim spedzic edycje ze sprawdzonym towarzystwem od 6 lat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha ha ha

ogarne google to podesle link z fotkami bo coś nie chce wysylac... cierpliwosci.... Postaram sie do jutra. Szkoda że dzieje się tak jak się dzieje. Wydaje mi się ze każdy dla każdego powinien mieć odrobinę więcej szcunku, czy w trakcie imprezy czy też po. Grupa widzę się rozsypala... Był to mój pierwszy raz i na prawdę fajne cacka można bylo podglądać. Ludzi nowych poznać. co do imprezy to zorganizowana fajnie - dzięki za to organizatorom. Prąd, dach nad głowa.... Fajnie.

A co do atmosfery to chyba gorzej.... Pewniej dlatego ze za mało piłem... Myślałem ze będzie lepiej...

Edytowane przez g_b

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kwiate, ty o wulgaryzmie, to prosze cie nie wpsominaj, bo szkoda gadac. zakonczmy ta zenade na ty co jest i tyle.

niech ta edycja zakonczy sie na tym, ze kto bedzie chcial byc na nastepnej to bedzie i tyle. bo szkoda slow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niezadowolonych byla 5 uczestnikow moze 6

nie będe liczył na palcach ...

ale ani Roman ani jego żona też nie była zadowolona ...

Roman przepraszam za szczerość ale zawsze jestem szczery i kłamać nie potrafię ...

na moje to 75% była nie zadowolona ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności