Skocz do zawartości
iirasek

Edition38: 30.08-01.09.2013

Rekomendowane odpowiedzi

Przy grilu zaden z was nie stal i serwowal jedzonka dla kazdego

całą sobote wieczorem ja stałem ale niech ci będzie...

kurcza mi na smietnik wyrzucili, jak przyszedlem to juz go nie bylo!!!

no i co w tym takiego dziwnego że mi się to niespodobalo ?

wrzuciłem na ruszt chciałem coś zjeść przed 2.5 godzinną jazdą ale nie zjadłem :(

A jak chciales sie wyspac

tu bardziej chodziło o szacunek dla innych i wyrozumiałość...

A jak nie umisz

umim :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka prawda... za duzo ludzi, kazdy ma swoje odmienne zdanie, nie kazdy sie musi zgodzic... itd itp... wyszlo jak wyszlo.... szkoda ze na tym sie skonczylo a nie na czym innym... wyciagnac wnioski na przyszlosc...

Kto ma na tyle mocy moze dodac do pierwszego postu zeby bylo latwiej znalezc kiedys tam album ze zdjaciami. poki co jest kilka ale caly czas sa posylane nowe do matrixa. docelowo chyba cos ze 250??? ich jest wiec do wkrotce album bedzie gotowy

https://picasaweb.google.com/101883382936900531923/Edition382013

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak sie cos niepodoba mozemy z adamem b-6 zaprosic do pocwiczenia stojki i parter hahah

---------- Dodano o 23:11 ---------- Poprzednia wiadomość o 23:10 ----------

Bylo dobrze:D za rok bedzie jeszcze lepiej:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra to dodam jeszcze kilka słów tego co mnie najbardziej wqriwło

i co zadecydowało o moim zdaniu na temat tegorocznego zlotu

a mianowicie obgadywanie chudego od 6 rano w niedziele przez adamab6 i zibiego

tak przypadkiem słyszałem bo namiot miałem obok i nie tylko ja słyszałem jak się okazało...

a okrzyk adama CZY CHCE KTOŚ DOROBIĆ KLUCZYK ZA 50 FUNTÓW o 6.30 rano chyba każdego postawił na nogi...

a potem ciągłe szeptanie na chudego .... żałosne

wsłuchiwać się nie musiałem bo byłem 2 metry obok

a w ciągu dnia do mie pytania czy nie chcę przypadkiem dorobić kluczyka ?

albo ironiczne czy je też sobie kluczyk dorobiłem

Chłopak z tego żyje !!! nie ma innej pracy!!!

dorobił wam kluczyki za pół ceny a może i taniej

a wy pojechaliście po nim jak po psie ...

nie podobała się cena albo jakość usługi ? trzeba było iść do servisu vw !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zal... Maciej. Takich rzeczy nie pisze sie na forum, tym bardziej ze nie piszesz o sobie, a co do chudego, to super chlopak. Nikt nie mowil o tym cicho, bo sami swoi byli wokol, ale widocznie tak nie bylo.A jak ktos sie niezna na zarcie, to pozniej piszesz glupoty. Jak mogles wieczorem stac przy grilu jak o 22 juz spales, wieczor byl do 4:00<rano>. A jak chciales zjesc to mogles pilnowac. To nie take a way, przychodzisz, zamawiasz i masz. A co do szacunku, to moglbys uszanowac ze zabawa jeszcze trwa i bawia sie inni! Jasne jak przyjezdzasz na edycjie i wiesz cos o samochodach to mozesz sie podzielic, dobrze miec takiego chudego, ale ty sie nic nie udzielales. Nie spiewales,nie tanczyles, nie robiles zdjec, nie robiles NIC!!! To po co byles na Edycji.Ja wjechalem autem pod scene, pilem, tanczylem, spiewalem. Misje swoja wykonalem Bylo super i tylko zaluj ze spales w namiocie, a nie bawiles sie z nami!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuje pozostawic te smutki i zale do soboty... wiec jak ktos chce jeszcze cos komus powiedziec na forum i oficjalnie, to macie czas do soboty.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a tak dla twojej wiadomosci zibi w niedziele nie pil

nie tak zebym sie czepial ale z tym sie absolutnie nie zgodze....

---------- Dodano o 15:18 ---------- Poprzednia wiadomość o 15:15 ----------

A jak sie cos niepodoba mozemy z adamem b-6 zaprosic do pocwiczenia stojki i parter hahah

text miazdzy. wypowiedz 26 letniego chlopaka... mi rodzice tlumaczyli ze rozwiazania silowe nic nie daja... i ze jak ktos nie ma glowie to ma w rekach....

---------- Dodano o 15:19 ---------- Poprzednia wiadomość o 15:18 ----------

Jak mogles wieczorem stac przy grilu jak o 22 juz spales

a no stalismy przy grilu, robilismy zarcie... i na pewno maciek o 22 spania nie mial w glowie.

---------- Dodano o 15:32 ---------- Poprzednia wiadomość o 15:19 ----------

Zal... Maciej. Takich rzeczy nie pisze sie na forum,

nie napisalby takich rzeczy gdyby nikt tak nie mowil... czemu takie zabawne bylo ze Robert klucze dorobil po XX funtow?? a z innych rzeczy sie nikt nie posmial wtedy albo nie smieje sie teraz...??? dziwne....

Balety baletami.... picie piciem ale w tym wszystkim sa ludzie ktorzy chyba nie uszanowali innych... ciesze sie ze bylem na edycji, rowniez ciesze sie ze nie przyjechalem w piatek bo pewnie tez bylbym zawiedziony. ciesze sie rowniez z tego ze nie wzialem dzieci i kobiety bo dopiero bylbym zawidziony gdyby mi ktos je zbyt wczesnie obudzil.... tak ze w sumie nic nie widzialem i nie slyszalem ale niektore texty i info klada do parteru... badzmy ludzmi a nie zwierzetami. zabawa zabawa ale rzeczy typu co by tu wymyslic glupszego zeby sie innym pokazac i jak by sie tu bardziej upodlic to juz nie moja liga... no chyba ze ktos tak ma, tak lubi- jego sprawa.

ja jak przyjechalem w sobote nie darlem ryja, nie napierdalalem petrdami po namiotach i nie budzielm tych ktorzy spali bo wiedzialem ze sie bawili i chca troche odpoczac zeby mogli bawic dalej.... ludzie.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że zaraz padnie słowo nie byłeś to się nie udzielaj ale chłopaki jak mieszkałem w polsce to jeździłem na takie zloty do torunia , vw gdansk czy warszawa i jeszcze inne i założenia zawsze były takie że raczej jak spotykaliśmy się w gronie znajomych to bawiliśmy sie piliśmy , gdzieś w tle leciała muza ale nie za głośno abyśmy mogli normalnie porozmawiać bo w końcu na żywca widzieliśmy sie tylko od czasu do czasu wiec jedzonko, napitek, zarty, wspomnienia i rozmowy, jak ktoś chciał sie pobawić to szedł pod scenę gdzie muza była na full, zabawa trwała do późnych lub wczesnych godzin rannych a potem normalne że ludzie śli spać aby zregenerować siły na popołudnie i wieczór

więc nie dziwie sie że niektórych wqur.... muza i basy nad samym uchem bo ja uważam właśnie że takie spotkania są po to abyśmy napili się , zjedli , pogadali i wygłupiali, powspominali oraz podzielili doświadczeniami, rozterkami i podali sobie pomocną dłoń a nie wysłuchiwali upodobań muzycznych jednego z uczestników, jak najbardziej popieram muzyka musi być ale ww normalnym tonie a nie taka że przekrzykujemy się aby komuś coś powiedzieć ,

jesteśmy gronem znajomych i spotykamy sie po to aby w większości czasu porozmawiać i pomóc sobie a jak ktoś chce tylko i wyłącznie muzę na full i tańczyć to nigt club proponuje - tak przynajmniej było na zlotach na których ja bywałem

nie jest to picie do żadnego z uczestników tylko moja opinia i tak wydaje mi sie powinno przebiegać spotkanie ludzi z forum zwłaszcza na obczyźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super kris.... wlasnie w sobote wieczorem bylo nas kilku, ktorzy porozmawiali nt samochodow i nie tylko, luzna tematy etc, tak, jak powinno byc na zlocie. wielka szkoda ze wlasnie wszyscy uczestnicy sie przytlaczyli.... niektorzy juzpojechali inni nie wiem... widzimy sie raz na ruski rok to mozemy pogadac etc i wypic drina ale ze z umiarem bo sie zadko widzmy. kris popieram!!!!!!

---------- Dodano o 17:37 ---------- Poprzednia wiadomość o 16:57 ----------

https://plus.google.com/photos/101883382936900531923/albums/5919865992832378065?authkey=CN327q_HkJuhPw

nie zebym spamowal tu chyba mozna obejrzec zdjcia bez logowania, to dla tych ktorzy konta nie maja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dzieki dzieki. niech Romku zarzuci tez popacze i kto co tam ma to tez niech pokaze. chyba do cholery sam zdjec nie robilem?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoje wrzuciłem ale ja podobno

nie robiles zdjec, nie robiles NIC!!!

:debil

Grześ fotki super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie je masz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strona 10 post 188

mam jeszcze fajny film z piątku wieczór ale chyba nie wszyscy by go chcieli zobaczyć ...

tytuł filmu baranek :D

Edytowane przez matho78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoje wrzuciłem ale ja podobno:

Cytat Zamieszczone przez Adam B-6 Zobacz posta

nie robiles zdjec, nie robiles NIC!!!

Slowa wyrwane z kontekstu nie znacza NIC!!! ***** matho78

Nie spiewales,nie tanczyles, nie robiles zdjec, nie robiles NIC!!!

Edytowane przez Luke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchaj Adam b-6 nie przezywaj tutaj innych, bo jak chcesz sie bawic w swoje gierki to spie... do piaskownicy. jezeli cos nie odpowiada a chcialbys wyrazic swoje zdanie, to zastanow sie chlopie dwa razy zanim cos napiszesz i obrazisz innego użytkownika. takie posunięcia nie beda tolerowane.

wiem, ze mamy tu dosc żwawą dyskusje, ale używaj argumentow a nie przeswisk.

Słowo, którego uzyles zastapilem ***

---------- Dodano o 00:49 ---------- Poprzednia wiadomość o 00:25 ----------

Grzes, specjalnie dla ciebie linki w pierwszym poscie :P

Edytowane przez Luke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bym Was tu miał wszystkich pod ręką to po plaskaczu bym normalnie wypłacił :D

Grześ,fajne zdjęcia :ok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sebp75
Bym Was tu miał wszystkich pod ręką to po plaskaczu bym normalnie wypłacił :D

Grześ,fajne zdjęcia :ok:

:nono

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ten rok zostawiam na rachunek sumienia dla kazdegoz osobna,moje imie nie bylo wspomniane takze wnioskuje ze nie nawciskalem nikomu za bardzo i az takim hoojem nie jestem :wstyd

mam jeszcze fajny film z piątku wieczór ale chyba nie wszyscy by go chcieli zobaczyć ...

tytuł filmu baranek :D

Maciek i ty stary pankowiec wzruszony takimi filmami?pozatym adam cie wyprzedzil i juz wszyscy go widzieli :)

dla mnie bylo ok,odcinka piatek,chillout sobota,show&shine w niedziele.Przeczytalem poprzednie posty,i jedno dla mnie nie zrozumiale,czemu jak cos komus nie pasowalo tego nie powiedzial??zlot zaliczam do udanych,bylo smiesnie,alkoholowo,i autka obejrzane i podpaczone do tu do moich bolidów zaadoptowac!szczegonie pozdrawiam Irka,swój chlop :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sebp75

no sie nie dziwie, ze udane ED38 miales, w takim stanie jak ty byles w niedziele rano to nic dziwnego ze ci sie podobalo :papa

ale o to chodzi no chyba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności